Lift my arms out wide I open my eyes



Ligger här och lyssnar på Eminem Lighters, legenden. (har föresten flyttat upp till mitt rum nu igen) Har varit en lång dag med skola och jobb så hur underbar känns inte sängen nu.. imorgon är det ännu en jobbardag men måste verkligen klippa håret imorgon, så jäkla slitet och jag vill bli av med några meter också. Mycket som ska göras nu innan jag åker. Mycket som måste hinnas med.

Men först och främst måste jag sova, natti! ♥

Understand when im saying..

sometimes i wish i were an angel, i wish i were you

Det finns vänner som alltid kommer finnas vid ens sida. Klockan är 00.00 och jag kom precis innanför dörren. Har varit hos Emma och pratat om allt mellan himmel och jord typ, och kollat på ett mord i sinnet avnitt. Vi försökte ta någon bild med hennes världdbästa mobil men inget av alla vi tog kunde vi lägga upp så hittade en annan gammal bild på oss för 2, kanske 3 år sedan? På midsommar.

Älskar den här bilen för den är glädje för mig och det var precis så där jag kände den kvällen. Nu ska jag sova för imorgon blir det skola och jobb, godnatt! ♥

There are always cloths in your life that just make your day

Ja, ni vet ju kanske sjävla hur det blir när man blir kär? det är ju kört tillslut. Måste ha den! Kollade runt på Nelly lite eftersom jag har fått min lön vill jag spendera den och så fick jag upp den här jackan från svea, jag letade som en tok efter en sån hära förra vintern. Marinblå med biege päls kan ju inte bli bättre.

Måste beställa, helevte va skäll jag kommer få. Säg inget ;)

All the drugs in the world won't take me to your promise land

Kom precis hem från jobbet, jobbade 9 - 12 idag så det var ett kort pass. Men jobbar lite ikväll också. Så hoppas jag att få träffa Emma ikväll också, tror vi ska ha en mysig film kväll och prata och snacka lite skit med varandra. Det är alltid det bästa! 

Nu ska jag upp och städa mitt rum och lyssna på Erik Hassle, sedan skriva en shoppinglista för jag och syster ska till Överby på lördag och handla lite inför Alanya och så. Har faktiskt inte shoppat på ett tag nu och fick en jävligt go lön så nu kan jag unna mig lite. haha

Hörs sen! ♥ 

If my heart was a house, you'd be home

idag kom syster hem med sin alldeles egna macbook Pro. Vi har töntat oss lite i photo booth och det blev riktigt snygga bilder! haha. Annasara tycker att jag likar kissie i en utav bilderna, ni kanske kan gissa vilken? ;)

And now all I wannna see Is a sky full of lighters

Otroligt fin och tung låt. Bruno Mars feat Eminem kan vara det genialaste iår. Eftersom jag älskar Eminems musik och Bruno Mars röst kommer den här spelas i mina öron jävligt mycket i år! Musikvideon är otroligt fin och bra gjord och låten sätter sig på hjärnan! Någon gång i mitt liv måste jag uppleva Eminem, så är det bara. Punkt slut typ, haha.

Lyssna och njut! ♥

Henry IIoyd

Någon mer än jag som tycker Henry Lloyd väskor är jävligt snygga? jag köpte mig en nu i Båstad när jag var där och jag såg denna väskan i skyltfönstret och jag kunde inte gå förbi den. Mamma bara skaka på huvudet som vanligt men jag gick rakt in och köpte den. haha. Eftersom jag ska åka till Alanya snart och Gran Canaria så kan jag använda den flitigt eftersom det är mer en strandväska än en vanlig väska.

Blir nog mer Henry Lloyd väskor i framtiden.

Alanya 2011 bokad!

Den 11 September åker jag och mina tjejer till Alanya och festar och lever livet i en vecka! Kommer bli underbart, precis vad man behöver efter en sommar med heltidsjobb. Fasen så gött! Det blev all inclusive också så det kommer bli mat och dricka i mängder :D

Här kommer några bilder där vi ska bo!








Are you leaving, are you leaving me now

Hej! Kom hem för några timmar sen från jessi. Igår var det kräftskiva hos henne och vi hade det super trevligt. Hade inte träffat henne på hela sommaren eftersom hon har jobbat i vimmerby hela sommaren och idag flyttar hon till Orsa och ska börja plugga där. Så det blir inte att träffa henne lika ofta som vi gjort förr utan nu får vi ta vara på de dagar man får tillsammans :) 

Sitter här nu med min one piece och funderar på att sätta på en film lite senare. Nu är ju paradise hotel slut för iår. Jag och Annasara såg nyss finalen. Så nu blir det annnat som gäller ;) haha! Ska jobba ikväll också så det blir en slapp dag eftersom det inte blev så mkt sovande för oss som vanligt inatt.

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Hej på er och välkommen till min nya blogg! Jag heter Sandra Karlsson, 19 år och bor i lilla hålan Götene. Har tidigare bloggat på en lite mer färggladare blogg: xsandii.blogg.se Som ni kanske märkte så är det bara ett x till som gör skillnad. Jag ville ha lite förändring men ville ändå ha kvar mitt namn så jag plusade på med ett x till. haha. Den här bloggen kommer vara väldig enkel och stilren och jag kommer blogga om intressanta saker och inte bara slänga ut något för att.. om ni fattar :D

Jag är en glad och positiv tjej som iår tog studenten. Just nu jobbar jag och lever livet med mina absolut bästa kompisar. Min familj står mig väldigt varmt om hjärtat så min syster Annasara kommer ni se mkt av här i bloggen. Jag skriver också texter för att uttrycka mina känslor och de lägger jag gärna in här. Hoppas ni stannar! ♥

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]