Ska sova i 100 år

Ikväll är det jag som är törnrosa eller vad hon heter.. hon sov väl i 100 år? Iallafall så tänkte jag göra det nu. Ni som vill att jag ska vakna får väl komma hit och kyssa mig! haha. Har jobbat 10 dagar i sträck och jag gick upp 05 imorses, jag är redan så gott som död. Malin kom förbi förut och Michael Jackson höll oss sällskap i några timmar.

Så nu är det sovdags... ni vet att det blir dålig uppdattering om ingen kommer och kysser mig. Haha, annars ses vi om 100 år! Ha det bra tills dess :) Godnatt! ♥♥

.I care.

I told you how your hurt me, baby. But you don't care. Now I'm crying and deserted, baby but you don't care. Ain't nobody tell me this is love. But you're immune to all my pain. I need you to tell me this is love. You don't care, well that's okay.

Well, I care. I know you don't care too much. But I still care. Ever since you knew your power
You made me cry. And now everytime our love goes sour. You won't sympathize. You see these tears falling down to my ears. I swear you like when I'm in pain. I try to tell you all my fears
You still don't care? That's okay.

Boy, maybe if you cared enough. I wouldn't have to care so much. What happened to our trust? Now you've just given up. You used to be so in love. Now you don't care no more. I know you don't care too much but I still care ♥

31 Januari 2012

Heeeeej! kom precis hem och klockan är 11.00 Jag har jobbat ett 5 timmars pass redan. Gick upp klockan 05 imorses, haha var helt död! Fasen vad det tog emot att gå upp från min varma och sköna säng. Som tur är, är jag ledig imorgon! Jävlar vad jag ska sova.

Har hela dagen framför mig nu, vad ska man hitta på? Ska mysa med bästis idag hade jag tänkt. Får se vad vi hittar på för galet, kanske får med henne till gymmet ikväll.. vem vet :) Hoppas ni får en bra dag! ♥

Klickade mig nyss in på en resesida och fick så fruktansvärt sug efter London. Älskar London, älskar shoppingen, älskar alla mysiga krogar och restuaranger. Men London får vänta ett tag till. Här är en bild från när vi var där i Maj 2011. Någon mer än jag som är besatt av London? ;)

You're on my heart just like a tattoo, i always love u!




Här är tatueringen när den bara är några dagar. Hann inte ta några nya. Smörjan gör så att den ser glittrig ut.. haha. Den har inte riktigt läkt än, men det tar väl ett tag :) Tänkte först sätta den mitt på handleden men min läkare skulle bli galen eftersom jag har hudproblem där. Sen fick jag tips om att sätta den på utsidan, det blev super bra ju!

Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vänner försvinner och ersätts med nya. Det är så livet är. Men den jag alltid kommer ha kvar vid min sida tills sista punkten är satt.. är min syster. Tatueringen är en påminnelse om att jag aldrig kommer vara ensam, att vi alltid har varandra. Vart jag än hamnar i världen kan jag kolla på den och veta att hon alltid kommer finnas där precis som tatueringen. En symbol som står för kärlek, tillit, vänskap och ett blodsband. Den är världens finaste, precis som henne! :) ♥ Helt sjukt hur något så litet kan betyda världen alltså.  

DOGGE DOGGELITOO!

Om det var galet roligt igår? JA! När vi satt och förkröka lite hos mig fick vi reda på att Mohombi var i Sverige och skulle uppträda på terassen i Falköping, jag blev så avundsjuk på alla som skulle dit! Någon som var där?! Var han lika grym i verkligeheten? Sen så såg vi att Dogge Doggelito skulle till husaren, och vi tänkte att det är ju alltid något, haha. Sen när vi skulle leta efter parkeringsplats i skövde Fick vi slängkyssar av självaste GURKAN (bigbrotherguskiscchh!) Emma satt och skrek i baksätet när han vinkade. Haha, inte varje dag man får uppmärksamhet av kändis. 

Så kvällen slutade på husaren i skövde med humöret på topp! Men födelsedagsbarnet såg jag inte röken av, tråkigt men vi dansade med dogge hela natten lång. Fötterna värker idag, men det var värt det! ♥ 
Tack Emma och Esel, mina hjärtan.



I got a hangover, wo-oh!

Jag klarade av ett stenhårt pass på gymmet.. klarade att springa 30 minuter på bandet utan att klaga, det var härligt. Men sen när jag gick av bandet och skulle fortsätta med vikterna snurrade det runt överallt. Så som på bilden satt jag i 15 minuter typ, gymmarna tyckte nog att det vore bättre om jag satt på golvet eller nåt eftersom de inte fick maskinen på ett bra tag.. haha.

Men återigen iväg till jobbet och fixa och trixa. Sen blir det vampire diaries med Syrran och The voice! Längtar till att få duscha, hoppa i mysdressen, käka godis framför tven! Film hela dagen ♥

I've been drinking too much for sure

Godmorgon! Klockan är 09 och det var inte många timmar sen jag ramlade in genom dörren. Det känns att det var en helt crazy och rolig kväll igår, det får man ta sota för idag. Jag har varit på badhuset nu och fixat för gymmarna och jag kunde inte stanna kvar, jag var tvungen att åka hem och lägga mig i sängen.. allting snurrar. Hoppas jag piggnar till för om nån timma ska jag tillbaka till jobbet och då hoppas jag på att jag kan gymma lite.. eller jag har redan bestämt mig att jag måste göra det!

Nu ska jag lyssna på lite musik och försöka vakna till lite! Vad ska ni hitta på idag? Bakfylle mat, stort täcke framför tven och kolla på film hela dagen? mjaa låter lockande ♥

28 Januari 2012

Halåååååå, lördag idag. Har haft öppet hus hela dagen i badet och det har varit fullt ös hela dagen så nu är jag helt slut. Sitter och lyssnar och tittar på Michael Jackson (jag köpte en dvd när jag var i stan igår). Ikväll blir det party, min kära vän fille har fyllt år och jag, Emma och Esel ska åka in till Skövde och säga grattis och dricka goda drinkar och hoppas på mycket dans ikväll! Ska kolla vad jag ska ha på mig snart, om jag inte gör det i tid kommer vi aldrig iväg. haha! ♥ Ni får ha en bra lördag! Ta hand om er.

Tatueringen var det ett himlans tjat på... så får väl lägga upp det lite tidigare än jag hade tänkt. Kommer upp bild på måndag! :)


New style

Puuuuuuh, snacka om att jag inte kommer kunna gå imorgon! Pensionärerna körde skiten ur mig på vattengympan (ska det inte vara tvärtom?) Min lediga dag idag ändå är jag på jobbet, haha. Ledig dag imorgon också, jo vad är det då? öppet hus på badet och gymmet, men ska bli jätte roligt! Så alla är välkommna! :)

Var ju i Lidköping imorses och skulle bara in på gina, ehm.. kom hem med 7 stycken kassar från olika affärer.. måste varit rekord, jag shoppade på 1 timma. Jäklar vad jag sprang runt. Hamnade inne på Be young för första gången och hittade världens mysigaste tröja, inte min stil egentligen men den är söt och mysig. Kollade inte på prislappen och köpte den bara. Fick reda på sen att den kostade 400:- Kan inte säga om det var värt det ännu men.. vi får se!

Mysig och söt tröja från Be young, 400 :-

27 Januari 2012 - Lidköping

Godmorgon! Hjälp vad dagarna går, får lite panik när jag inte har tillgång till att blogga. Har jobbat hela dagarna och kvällarna men på måndag börjar en ny vecka med bara 65% skulle jag kunna tro. Min heltid är slut nu. Känns skönt på ett sätt men sen är det så många som är arbetslösa så jag kommer aldrig klaga när det gäller jobb. Så otroligt tacksam är jag för att jag har jobb. Känns skönt.

Nu är jag uppe med tuppen och ska in till Lidköping för att kolla i några affärer, såg att gina fått in shorts som jag har väntat på. Hoppas dom finns kvar och passar! Sen ska jag hålla i vattengympan på jobbet idag. Att stå på land i 40 graders värme och hoppa och studsa är fasen inte enkelt, trodde jag skulle klara det lätt som en plätt men fick sätta mig ner lite medans alla pensionärer fortsatte hoppa runt. haha! ♥ Hoppas det går bättre idag.

Going to sleep with music playing

Ligger här i mörkret och ska snart sova, vad trött jag blev efter jobbet. När man är hemma halv tio vill man ju egentligen inte gå och lägga sig direkt men hade inget annat val kände jag. Ska sätta i hörlurarna och somna till älsklingen nu (Michael Jackson) mjaaa.. så får det bli!

Godnatt! ♥

24 januari 2012 - Goodmorning sunshine



Godmorgon! Första gången lääänge jag sov till klockan 10.30. Nu är jag pigg och är redo för ett jobbpass från klockan 14 - 21.30. Men nu sitter jag här framför tven och kollar på Rob & Big på MTV och försöker fördriva tiden tills nya Paradise Hotel avsnittet kommer upp på play vid 12 :) Flaskan Helosan är tätt intill mig i ungefär tre dgara till. Då ska nog tatueringen ha läkt. 

Ni får ha en bra Tisdag! ♥ 

Ny gaddad och lycklig!

Nu är jag hemma! Ny gaddad och känner mig så himla lycklig! Visste att jag gjorde rätt i att tatuera mig! Känner mig så stolt. Inte över mig själv utan tatueringen. Vill att hela världen ska se den! (först när den läkt då..) hehe.
Nej det gjorde inte ont.. okej det gjorde skönt ont. Lätt värt det! Ni får se den när den är som finast i någongång i veckan. Esel och Malin och syster var med som stöttning! Älskar de töserna.

Nu ska jag lägga mig framför en film och njuta med ett leende på läpparna! ♥

Planerar resa med vännerna!

Alla har en plats dit man drömmer sig bort när allt är eländigt, när vädret inte är med en, när kompisarna sviker, när utekvällarna inte blir lyckade, när maten inte smakar gott, när man fryser så man skakar, när man inte längre orkar, när man känner att något fattas och framför allt när man känner att för bara några sekunder skulle man vilja vara någon annanstans, långt långt borta. När man är trött på vintern och vill ha något att se fram emot. Just den platsen. Förstår ni vad jag menar? ♥



Mina tjejer kommer till mig snart och vi ska kolla på resa till Alanya! Just det plasten jag nyss pratade om. Var där i September och det var den bästa resan jag någonsin gjort. Vi kanske beställer idag om allt går vägen! :D Den var så galen när vi var där sist, och det kan bara bli bättre! Nu ska vi planera resa! Wiiihoooooo!!!

23 Januari 2012

Äntligen är dagen jag har väntat på så länge häääär! Är jag nervös? Inte för att det ska göra ont. Är jag nervös för resultatet? JA!

Hej på er! Guuuud, vad jag har sovit! Känns som om det var första gången på länge jag fick känna känslan att vara helt utvilad. Ovant att ligga i en säng med mycket plats när man är van vid att ligga intryck mot väggen. Tror jag låg på en tredjedel av sängen inatt ändå, tar nog lite tid att vänja sig men fan vad härlig den är! :)

Kom precis hem från personalmöte och nu ska jag fram till ica och sen apoteket. Ska ta ut pengar och köpa salva som jag ska ha på tatueringen sen så det läker fint. För er som undrar så ska jag inte göra något stort alls, jag är en sucker för små tatueringar som bara syns ibland och texter. Love it. Nu måste jag kila! Ha det bra! ♥


Goodnight!

Ja, vi fick äntligen upp sängen! Guuuuud, så skönt jag ska sova nu. Malin har varit här och hjälp mig invigt sängen.. höhö. Hoppas jag kan sova bra inatt nu för sov ingenting inatt. Palin gick nyss hem så nu ska jag lägga mig här och lyssna på musik innan jag somnar ♥

Imorgon är det personalmöte sen ska jag tatuera mig!!! Gaaaaaaaaaaaah. Äntligen. Godnatt.


MINA KUNGAR, LES TWINS!

Nu får ni se vilka som höll mig vaken här om natten.. haha. Det började med att jag undrade vilka som hade gjort beyonce "run the world" dansstegen. Så klickade jag mig fram till dessa killar! Har aldrig sett en sån här dansstil förut (och då har jag sett många olika) häftigaste jag sett! DÖR.

Kom till sverige? För jag kommer vara där ni är för fan! haha ♥

22 Januari 2012 - Vad trött man blir!

Nu har min och syrrans säng kommit! Det blev en 120 säng, har legat i en 90 säng i 14 år nu. Det är min 20 års present :) Världens bästa! Kommer nog sova skönt inatt. Men när vi skulle bygga upp den är det självklart något som fattas! Fan vad trött man blir! Vi kan inte sätta fast benen för dom har skickat iväg fel grejer! Vissa sköter sitt jobb väldigt bra märker jag.. ehh! Så inatt blir det nog att vi får ligga på "golvet" och det gillar inte jag.... men finns en som verkar trivas väldigt bra på golvet iallafall.. haha.

Mamma är i lidköping nu igen, hoppas hon kommer tillbaka med rätt grejer!

Hejdå 13 år gamla sängar!



WTF?

Va fasen klippet kom ju inte upp! Ni får se det imorgon. Fattar inte vad som är fel med mina tidsinställda inlägg.. massa i som inte kommer upp. Måste fixas nu! Aja, nog om det. Esel var här och vi hade det lika roligt som vanligt och lika mysigt som vanligt. Gud så jag har skrattat ikväll. Ojoj. Nu ska jag försöka sova, för imorgon är jag ledig! Ska försöka hålla mig ifrån sökande på youtube nu!
Ha det bra, hörs imorgon! Godnatt ♥

21 Januari 2012 - Det som håller mig vaken om nätterna

Heeejsan! ♥

Allt bra med er? Har min sista vecka kvar på heltids schemat nästa vecka så då kommer jag tillbaka. Just nu blir det bara lite inlägg lite då och då, och ändå stannar ni kvar? puss på er. Jag har en ledig dag imorgon, ska bli så skönt att få sova igen.

Jag tänkte lägga mig tidigt igår för jag skulle upp klockan 07 idag. Ligger i min säng med datan på magen och självklart börjar man kolla runt på youtube lite, SJÄLVKLART hittar jag något som kopplar mig bort från allting och in i en helt annan värld och det slutar alltid med att jag stänger ner datan klockan 02 om inte senare. Anledningen till att jag inte sov inatt är två killar som inte är av denna värld! haha, blev ni nyfikna nu? Om ni vill se vad dom gjorde, kolla in här 20.00!

Ikväll kommer Esel till mig, tror vi ska mysa framför flöt och en bra film. Som jag saknat henne! :) Ha det fint!

 

You don't have to be alone yeah, I wont let you go.

18 Januari 2012 - I'll be here, not gone,holding on.

Hellooo! ♥

Sitter här med ögon och huvud tungt som sten... Har jobbat från klockan 8-18 idag så är helt slut. Är inte van alls att gå upp tidigt heller, så jag bestämde mig för att lägga mig i solariet och lyssna på musik och vila lite. Jag sten somnade direkt och vaknade av att det small till och det var kålsvart. Jag fattade inte att solariet stängt av sig, jag kände med händerna framför mig och fick för mig att jag hade blivit levande begravd, tog ett tag tills jag fattade vart jag var någonstans, sjukt läskigt. Blir att lägga sig tidigt idag ännu ett jobbar pass imorgon! 

Och nej, jag är inte blond, skoja lite med er! Det är en peruk som jag beställde hem, kan ni gissa vad jag ska ha den till? ;)  

17 Januari 2012 - Brunett goes Blond!

Hej på er! Allt bra? Idag har det gått i ett, jag har jobbat i ungefär 10 timmar idag, haha helt sjukt. Kan inte vänta tills lönen kommer! GAAAAH.

Jo, just det! Fick världens jävla ryck och bad malin färga håret på mig igår och klockan 08 i morses satt jag i frisör stolen och klippte en ny frisyr.. så vad tycks? Jag är rätt ovan än, men kan tänka mig att det tar ett litet tag att bli van med det (a)  



16 Januari 2012 - Tatuering bokad!

Heeej vänner! ♥
 
Äntligen en ledig dag, men det hindrade inte mig från att ställa klockan och kasta mig upp för att hämta upp Emma och vidare till Lidköping. Först åkte vi till GT studio och där bokade jag en tid för tatuering! Wehoo, äntligen blir det av! Har tänkt på det i ungefär 1,5 år nu så nu orkar jag inte fundera längre, det är en ganska säker tatuering eftersom jag vet att när jag ligger där skruttig och grå är det något som jag aldrig kommer att ångra. ALDRIG. Men tänker inte säga vad det är, kommer ju komma bild inom en snar framtid!

Sen åkte vi in till stan och shoppade lite, hittade ett fint festlinne på veromoda, köpte mig också en träningsdagbok som är faktiskt viktig att ha nu när jag börjat gymma i gymmet, det är mycket man ska tänka på för att inte förstöra sig själv. Nu ska jag ta mig något att käka och sen ska jag iväg till Lifeclub och köra bodystep en timma! Kommer bli fruktansvärt jobbigt, men ser fram emot det! Vi hörs lite senare! Puss.

Jag har hört att när man har tatuerat sig en gång, så kan man aldrig sluta. Man kommer bara med mer idér så vem vet, om några år kanske jag ser ut såhär?


Film mys med syster!

Haft en bra dag? Jag har åkt fram och tillbaka till jobbet idag och nu känns det som om jag ska somna när som helst. Men jag har fått lånat Esels usb idag så jag och syster ska kolla på film vid 20 ikväll. Mysigt! Om jag lyckas hålla mig vaken så att säga :) Vi ska kolla på big mama 3! ♥

There's some light at the end of the tunnel

15 Januari 2012 - Wide awake in this sleeping town

Godmorgon! ♥

Känner mig inte alls utvilad, har jobbat sju dagar nu och igår hade jag och Emma film mys framför en skräckis, fy fan vad äcklig den var. Kan säga att det är filmens fel att jag inte är utvilad, sov med ena ögat öppet om man säger så. Det har inte blivit mkt bloggande och det beror på att jag har gått på heltid på badhuset och gymmet Januari månad ut, så det går bra nu, pengarna rullar in. Haha, men har bestämt mig för att bli bättre här!

Idag är jag uppe tidigt som tuppen! Ska åka till badhuset lite då och då idag och hjälpa till, fixa gymmet och så. Men imorgon är jag ledig! då ska jag in till tatto studion (förhoppningsvis boka tid). Idag ska jag försöka färga håret för ska klippa mig ibörjar på veckan. Annars blir det en slapp söndag för mig, super skönt!

En bild på mig och älskling i Båstad. Fan vad jag längtar tillbaka dit. Ska göra allt för att komma dit i år också, blir lite svårt när man har jobb och så men jag ska fasen dit!

Be strong girl!

I will never be the same without you

Jag kaaaan inte soooova, försöker verkligen vända tillbaka dygnet men jag är ju pigg som en gris! Säger man gris? haha, lät skit konstigt. Iallafall.. Idag har jag varit ledig, så jäkla skönt. Ändå så drar jag till jobbet och gymmar, kan inte riktigt hålla mig borta från det där stället. Idag körde jag och mojsan bara maskiner (armar, ben) Hade en instruktör som visade oss och nu känner jag verkligen hur jag knappast kan skriva för mina armar skakar något så otroligt. Haha, imorgon blir det kondition = springa på bandet.

Kvällen har spenderats med Esel. Vi kollade på film och myste med godis, iallafall jag. Haha. Vi kollade på red ridining hood, fasen så bra den filmen var! Kan ju inte klaga på snyggingen som är med i den heller, rätt cool historia faktiskt. Nu ska jag sova för imorgon börjar jag jobba 9 -15 ♥

10 Januari 2012

Gäääääääääääääääääsp... fasen vad trött jag är idag! Ändå har jag sovmorgon och sov till klockan tio. Men det hjälper ju inte om man somnar 01-02 på natten, måste vända tillbaka dygnet lite nu eftersom jag denna månad börjar jobba heltid på badhuset (Denna månaden bara) så det kommer bli massa jobb så det är ju bra att inte komma som ett lik till jobbet varje dag, haha.

Börjar 13-20 idag, sen efter när jag kommer hem ska jag hoppa i träningskläderna och köra vattengympa passet så jag kan det utantill. Om jag orkar, men det är bara att bestämma sig. Ni får ha en bra dag! ♥

9 Januari 2012 - Dance is like dreaming with your feet

Heeeej!!

Nu kommer det blir bilder från Husaren i Lördags. Vi kom fram till skövde klockan 23.30 och det var inte alls mycket folk, vi gik till baren och beställde lite drinkar och shotar och minglade lite, ungefär 30 minuter senare sa Malin "ska vi gå och dansa" jag bara "aldrig, det är nog inga på dansgolvet" när vi gick dit var det fullt på dansgolvet! Vi dansade två timmar i sträck och det var nästan så vi stod på DJ bordet och dansade. Men jäklar vad roligt vi hade! ♥

8 Januari 2012 - Happy Birthday to me

HAPPY FREAKING BIRTHDAY!

Känns som om jag har fyllt år i två dagar nu. Men det är IDAG jag fyller år egentligen. Hade en så jäkla galan kväll/natt igår. Tjejerna kom hit så åkte vi och åt på gatuköket sen drog vi hem till mig för förfest och äta tårta (20 ljus på tårtan) Ljusen tar aldrig slut, men känns väldigt bra att vara tjugo faktiskt. Iallafall så följde Malin, Emma och Sara med till husaren där vi dansade hela natten, inte långt ifrån att vi dansade på DJ:ens bord där i slutet. Mina skor dansade jag sönder och jag är inte ledsen för det, så värt det! Vilka vänner man har, måste säga att jag har sån otroligt tur att jag har så fina vänner som gjorde min dag bäst! Tack ska ni ha!

Idag på min dag blev jag väck av en inte så fin stämma men eftersom låten var av kärlek och till mig kunde jag inte annat än lee när mamma, pappa och syster kom in i rummet och sjöng "jag må hon leva" nyvaken och bakis så skrattade jag bara. Fick frukost på sängen och den bestod av tårta, ett glas pepsi och vinduvor. Kan vart den bästa frukosten i år ;) Snart är denna dagen slut, men jag ska ta vara på livet som tjugoåring nu! wehooo ♥

7 Januari 2012 - Party Time!

Heeeejjjj! Walllaaa, its party tonight!

Idag är det min sista dag som tonåring, men nu är jag fasen taggad! Ikväll blir det party och jag kom precis hem från ICA och har handlad massa! Mammas konto tog nog slut ganska så snabbt, haha. Nu ska vi göra tårtor, ska fixa ljudsystemet, festlekarna, godiset och massa mer! Så jag kommer inte blogga mer idag. Men förvänta er bilder från ikväll/natt! Hoppas ni får en  jätte bra dag :) ♥ 

Nu måste jag fortsätta med allt som ska fixas, nu kör viiIii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 Januari 2012 - Några få dagar kvar...

Heyyyyy, känns att man har några få dagar kvar som tonåring nu, börjar känna mig gammal. Ne, men är det normalt att få åldersnoja när man fyller 20?! Får njuta av tre dagar till som tonåring, sen aldrig mer igen :) Har jobbat från 08-17.30 idag så är helt slut! Men kvällen spenderas med Jim Carrey och pepsi. Fick världen gulligaste sms nyss så jag somnar nog jäkla gött sen. Imorgon ska jag träffa Jessi som jag inte sett på 100 år känns det som! weeiiiii ♥ Godnatt.

BTW, ni vet klänningen jag beställde, den har inte kommit än! Jag som hoppades på att ha en på lördag på min fest.. Beställde den från melba men hur lång tid ska det ta egentligen.. vad har jag för användning av den nu, skulle ju ha den till nyår och födelsedag. Skit ocksååå. Och hellooo plastic face!

4 Jaunari 2012 - Hey I heard you were a wild one

Hellluuuu!!!

Det känns som om den här dagen har varit super lång, ändå vaknade jag klockan 12! Anledningen är nog bara för att det har gått i ett hela dagen. Pappa, jag och Annasara åkte in till EM möbler i Lidköping och kollade på säng eftersom det står på min 20 års önskelista! Drömmen om en 120 säng nu är olidlig! Vill ha en nu!! Har ju nyss fått en hemmabio men när man fyller 20 så tycker jag att man ska få saker som man kan ha bra användning av när man flyttar hemifrån och en säng är ju det! Jag ser inte mig själv som bortskämd och jag skulle aldrig begära saker som jag vet att jag inte får. Men den här presenten var mammas och pappas idé och jag bugade och bockade.

Sen gick jag på Yoga för första gången i mitt liv på jobbet och det kan man säga var en utmaning, trodde verkligen inte jag hade så dålig balans, stod och vinglade.. fett pinsamt. Men kan tänka mig att det är en bra träning för själen och kroppen. Jag var helt grogga efteråt när jag skulle stå i kassan och snacka med folk, haha.

Yes Man trailer

Ni som undrade vilken film jag och Malin kollade på igår.. Den heter Yes Man! Så jävla braaaa! :D

3 Januari 2012 - Det går bra nu

Det går bra nu. Riktigt bra. Jag är så jäkla glad över att det är ett nytt år. Att jag har ett jobb som är hur underbart som helst. Att jag träffar så många härliga människor varje dag. Jag har världens bästa syster. Kompisar som är mig trogen. Ett nytt år är här och jag vill göra detta året till ett oförglömligt år. Därför har jag satt upp mål under 2012 (kan man kalla det nyårslöften?). Fick en jävligt go lön också. Känner att livet leker lite nu.


Klockan ringde 08.00 idag och jag kastade mig upp för jag och mina kära kollegor skulle träna lite vattengympa och jag skulle vara på land för första gången och leda. Många har fått intryck att det är mer "kärringgympa", men för er som aldrig provat. PROVA. Det är en otrolig jobbigt träningsmetod och det bygger muskler som bara den. Jag ser inget kärringaktit i det när jag gör övningarna. Jag stod på land idag och efteråt kunde jag vrida hela linnet på flera liter svett. Jag vet folk som har gått ner otroligt på vattengympa. Jag vet också att om man testar det en gång, så går man ut med en helt annan åsikt. Så nu har jag fått träningsprogramm att öva in ifall någon av instruktörerna blir sjuka så kan jag hoppa in (a) åh ska bli skit roligt faktiskt.

Zumban var inställd idag och jag ska gå på ett pass som heter DANZA, undra vad det kan vara? Sökte på youtube men hittade ingenting. Jag hoppas verkligen att det är dans så det inte är något annat konstigt. Det måste ju stå för dans? Danza? hahha :D ♥

2 Januari 2012 - Jim Carrey vs Malin Frisk

Heej bloggen! ♥

Wassssuuup? känns som om jag sviker lite men det är mycket jobb och träning som står på mitt schema nu. I Januari nu kommer jag jobba som mest så det kommer bli en hektisk månad men det gillar jag! Jag ska hinna med och fylla 20 också! på något sätt iallafall..

Idag har jag jobbat sedan tog jag en timmas träning i gymmet. Körde spinning, löpning och maskiner. Känns så gött efteråt. Men det kan vara sjukt svårt att ta stegen ner för trappan till gymmet.. men nu är det ett nyåslöfte. Träna 4 ggr i veckan.

Malin kom till mig och hon hade med sig lite pepsi och risen till mig (tyker jag förtjärnar det) höhö. Så vi har myst och kollat på en film med Jim Carrey, fan vad jag älskar den snubben! Någon som kan gissa vilken film?! ;)

1 Januari 2012 - Nytt år!

2012, HERE WE COME!

Någon som är lika sleten och slut som jag idag? Kan tänka mig att nästan hela Sverige är det. Haha. Hade ni en bra nyår? Hoppas ni fått en bra början på det nya året iallfall. Jag kom inte i säng förrän 04.00 inatt. Det var en rolig nyår, men jag tog det ganska så lungt ändå.

Pettersson sov här så vi har ätit en lång frukost och jag och syster har kollat på vampire diaries och ett Paradise hotel avsnitt. Vi fick två filmer av Petterssons igår, som vi ska kolla på idag. Så jäkla gött att inte göra ett skit. Hoppas ni inte allt för bakis idag, ;) ♥

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]