Shoppar på Nelly.com

Sitter här och shoppar på Nelly.com. Inte klänningar, inte skor, inte toppar utan bikinis så här mitt i vintern (även om det inte känns som om det är vinter men det är ju knappast inte sommar heller) Men de har så otroligt bra priser nu, säljer ut allt! Så jag har klickat hem minst 5 stycken nu. Härligt!

Nu ska jag fortsätta jobba, slutar om någon timme. Puss!


I fell asleep and the city kept blinking

Godmorgon!

Har sovit som en bebis inatt! Kan bero på att jag drömde att jag var Justin Biebers assistent och att jag fick diagnosen shopaholic så jag gick och tröst shoppade hundar! haha, hel sjuk dröm. En ny dag nu och jag börjar jobba 10.30 - 17.00 sen ska jag täffa bästa vän.

Vad tyckte ni om killen jag lyssnade på hela kvällen (inlägget under)? Jag känner iallafall.. jag lämnar Sverige och åker till Australien nu typ. haha. Ha en bra dag! ♥

Thank you for saving me tonight



Everyday Sunday Mess With Your Mind

Hej på er (Varnar för en icke så glad tjej nu)

Jäklar vad det blåste igår. Skit läskigt när man har en hel skog precis vid min balkong. Låg med hörlurar i hela natten och somnade tillslut vid 02.00 av Michael Jackons låt "youre not alone". Igår kändes det verkligen som om jag var ensam i hela välden. Den här veckan har varit påfrestande och igår innan jag lade mig önskade jag att idag skulle jag sova hela dagen, inte vakna upp. Men sen så stod man där väntan på jävla matte provet och allt kändes redan då åt helevte. Jag antar att alla får sina dåliga perioder. Jag är ju en glad tjej lixom.

Inte nog om det, sitter här med mammas data eftersom min funkar inte! IGEN. Stormen igår måste ha fucka sönder den. ÅÅÅhh. Aja, pallar inte mer nu. Vi hörs i ett gladare liv! Hoppas att jag återkommer till mitt gamla jag snart. Eftersom jag är sån här så vet ni också att min blogg kommer bestå av sånt jag mår bra av när man är nere och det är självklart MUSIK OCH MICHAEL JACKSON.

Life is what you make it

Hej! ♥

Vad gör ni en snöfri men mysig lördag som denna? haha. Helt sjukt att det är första advent imorgon! Bloggen har legat lte åt sidan idag eftersom jag har spenderat dagen med att plugga jävla matte. Har prov på måndag, undra hur det kommer att gå. Hur trött som helst efter gårdagen men chipsen gör verkligen susen. Baksmällan börjar försvinna nu..

Vi var på stadt i Lidköping och härjade runt. Mer bilder kommer imorgon! Innan dess, ha en bra kväll :)



Haha, vad är det för lapp jag har på sidan? Varför var det ingen som nämde det. Såg det nyss. Inte bra den måste ju bort! Ja herregu...

Min Lördag.

Natten är ung och jag ligger vaken

Hej mina nattugglor!

Någon mer än jag som älskar att vara vaken när alla andra sover? Skön känsla. Kom precis hem från en ute kväll i Lidköping med Malin och Daniel. Haft en mycket bra och trevlig kväll. Tänker bara på hur mkt jag måste köpa chips imorgon för att få bort bakfyllan. haha.

Om några timmar blir det Vampire Diaries frukost med syster. Hur mysigt? ♥ Natti.

It's time to move youre body



Nu är jag hemma från jobbet. Måste skynda mig och göra mig iordning för mina tjejer kommer snart. Vi ska förkröka lite innan vi drar in till Lidköping och dansar loss någonstans. Haha. Har varit taggad hela dagen och det kan inte bli annat än en lyckad kväll med dom bästa!

Ha en bra fredag så hörs vi imorgon ♥

25 November 2011

Godmorgon! ♥

Har sovit så skönt inatt, jag hittade felet varför jag sov så dåligt och obekvämt.. Jag hade för många kuddar i sängen, haha. Tog bort två och det gjorde susen! Känner mig för en gångs skull utvilad. Det är bra för ikväll blir det party med brudarna.

Nu: Jobb 11.30-20.00

Två bilder på mig från Gran Canaria, Puerto Rico. Åh vad jag längtar tillbaka! Längtar efter att gå i linne och shorts med bara ben på kvällarna.

Just wanna feel, real love In the home that I live In


I just wanna feel real love, Feel the home that I live in. "Man måste ha ”det”, ”The X-factor”, det man inte kan ta på. Det som gör en artist oövervinnerlig. Som Robbie Williams, han kan ställa sig på en scen och titta ut på sin publik och redan där har man gåshud. Han behöver inte ta en ton. Han har ”det” i sina ögon. Det är något man aldrig kan träna upp." säger kända artister om idolen.

Det här är kärlek för mig, han må ha skrivit de bästa låttexterna, men han har också den bästa publiken bakom sig. Jag kan aldrig kolla mig mätt på detta klippet. I slutet får man verkligen se hur mycket han älskar sina fans och hur mycket han har gått igenom. LOVE ♥♥♥

22 November 2011 - När natten är som mörkast

Hej bloggen! ♥

Allt bra? lika slut som jag? kom precis hem från jobbet. Har varit en väldigt rolig dag på jobbet och oftast så är det det! Men det tar på krafterna. Sitter nu här med min fina vän till data och försöker hitta fina klänningar på nätet. Men hittar inga. Ingen inseperation, ingen som ser fin ut. Jag tror jag har en dålig vecka denna veckan. Inga ögon har varit intressanta, inga kläder har varit fina. Håret har varit ett helevte.

Men värst av allt. Jag har inte sovit skönt i min säng en enda gång den här veckan. Hur jag än har legat har det varit obekvämt. Jag har snurrat och vänt mig. Tro mig jag har världens härligaste säng. Drömt drömmar som är helt sjuka och har vaknat minst 5 ggr varje natt. (sover annars hela nätterna) Har gjort så att jag ser ut som på bilden: ett levande lik! Vad är det med den här veckan? Allt jag kan säga att jag längtar tills den är över för mina ögon är trötta nu.

I might take you home with me if I could tonight

Heeej! ♥

Dagen har gått väldigt snabbt måste jag säga, men ändå väldigt långsamt.. hänger det ihop? Haha. Åkte till jobbet i morse och slutade vid 17.00 sen drog jag till världens bästa malin och sen drog vi på oss träningskläderna och svettades som aldrig förr på zumbapasset. Esel var där också, alltid på plats! Skönt att man alltid kan räkna med den tösa.Nu ligger jag här och kelar med syster... hennes fötter luktar inte så gott (bara så ni vet) Måste sova nu innan jag dunkar huvudet i tangentbordet. Imorgon blir det ett långt jobb pass från klockan 12 - 21.00. LÄNGTAR EFTER LÖNEN NU!

Skulle inte vara helt fel att ha Ian Somerhalder (Damond Salvatore) bredvid sig inatt.



Och typ såhär imorgon när man vaknar upp ;)





We need to paint with all the colors of the wind











The one that got away


And in another life I would be your girl. We keep all our promises, be us against the world. And in other life I would make you stay. So I don't have to say you were the one that got away. The one that got away ♥

21 November 2011

Godmorgon!

Haft en bra helg? Jag har haft en väldigt slapp helg måste jag säga. Vampyrer och Varulvar har den bestått utav kan man säga. Igår hade jag och Emma Kyle XY kväll (yttligare en serie) haha. Nu när det måndag och ännu en vecka ska tas tag i med jobb, matte och massa annat.

Nu ska jag kila iväg till min matte lektion, sen kommer Malin hit och myser med mig. Får se vad vi hittar på för roligt idag :D ♥


PS: Jag fullkomligt älskar min jacka från SVEA. Bästa jag har ägt! Nu väntar jag bara på att den riktiga vintern ska komma och snön så jag verkligen inte behöver gå runt och svettas i den. haha!

Puerto de Mogan, Gran Canaria

Puerto de mogan är en plats i Gran Canaria som är känd som "lilla venedig". Det är hur mysigt som helst där. Så vi var tvunga att ta med oss Petterssons och visa upp denna urmysiga lilla by. Det är broar som det går kanaler under och mellan husen är det vatten som smeker sidorna av husen (som ni ser på bild nr. 5). Vi åkte in en kväll gick runt och kollade i byn och åt på en resturang precis vid vattnet. Mycket fint!

PS. Måste se till att dom jag reser med nästa gång går en fotokurs innan, för korten är lite suddiga när man inte vet vilken inställning man ska använda. skämt och sido. hah. (man kanske ser vilka bilder jag har tagit? ;) heh.)












Everyday it will rain..


If you ever leave me baby, leave some morphine at my door. 'Cause it would take a whole lot of medication. To realize what we used to have, we don’t have it anymore. Everyday it will rain, rain, rain.. ♥

Har väntat länge nog nu - bio

Nu ska jag syster och hennes pojkvän på BREAKING DAWN! Fan, vilken härlig lördag det blev nu kände jag. Vampyrer är alltid härligt. haha. Har ju läst böckerna och filmerna har ju knappast nått upp till dom men har hört att denna gången minst lika bra som boken! Har väntat i ett år lixom, nu jävlar. Har så höga förväntningar men jag tror jag inte blir besviken..  ;)

Jag är inte Team Edward, jag är team Jacob så hoppas verkligen det blir mkt varulv i filmen ;) ♥
 

19 November 2011 - Vampire Diaries frukost

Godmorgon! Gud, så jag sett fram emot denna morgon. Knackade på syrrans dörr i morse och väckte henne med "VAMPIRE DIARIES FRUKOOOOOST!! NUUUUUU!" Jävlar vad bra säsong 3 började! Ville aldrig att det skulle sluta, och nu får vi vänta tills nästa lördag igen. Men gött att ha ngt att se fram emot nu i vinter! :D

Hoppas vi får våran hemmabio snaart, då kommer det se ut som på bilden varje lördagsmorgon! Inte helt fel! ♥

Vampire Diaries S. 3 ikväll!

MIN FAVORIT SERIE BÖRJAR IKVÄLL IGEN! SÄSONG 3 AV VAMPIRE DIARIES, SOM JAG HAR VÄNTAT! Det var i Juni senast jag såg det! Så Ikväll 19.00 i tv6. Men eftersom jag jobbar hela dagen/kvällen idag så får jag och syrran ta en riktigt vampire frukost imorgon och kolla igenom avsnittet :)

Hoppas säsongerna aldrig slutar, jag vill bara ha mer. Ska nämna för syrran att jag vill ha alla säsonger i julklapp ;) ♥


Grannis 2011 - When we come together as one




















17 November 2011 - Cuz' you making me feel so nice

Tjohej!! :D

Idag har det varit fullt upp. Åkte in till Lidköping idag för kom på att jag inte hade något smink, ingen BH, inga strumpbyxor, inga knäsockar. Sånt där som är nödvändigt men så jäkla tråkigt att köpa! Så jag drog in lagom så jag kunde hämta syster efter hon slutat skolan, sen blev det doken! Och nu sitter jag här efter ett jobbpass och lyssnar på Robbie Williams ♥
 
Kanske ska ta och sätta på ett mord i sinnet avsnitt. Har kollat på alla säsonger nu, och har bara TVÅ avsnitt kvar! gaaaah.. så jäkla tråkigt när det tar slut. hatarT. Och ja, alla som har undrat vilka serier jag följer så är det för många för att ens skriva här på bloggen. Haha. Jag är SERIEOMAN!

We found love in a hopeless place

Yellow diamonds in the light, and we're standing side by side. As your shadow crosses mine. What it takes to come alive. t's the way I’m feeling I just can't deny. But I've gotta let it go. WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE!

Booom, I want you in my room!

Jag kan ha hittat världshistoriens snyggaste nyårsklänning. Den ser iallafall sjukt snygg ut på bild och modellen.. men i verkligheten.. det ska bli jävligt spännande att se hur den är då! Nu flackar ni säkert runt med blicken på bilderna men det är ingen av de klänningar som jag menar.. Ska beställa den imorgon så ni får se den först när den har kommit hem till mig. Om den är lika snygg på mig ;) Haha.

Någon mer än jag som älskar att shoppa klänning till nyår? :)

Börjar inse nu. Jag har saknat dig för länge

Heeeej! Hjäääälp vad slut jag är om dagarna numera. Har fått ett nytt schema på jobbet och nu jobbar jag varje dag. Men jag ska inte klaga, så glad över mitt jobb! Men måste erkänna att man är orkeslös när man kommer hem. Tur att jag har bloggen som avslappning, Michael Jackson som nattar mig varje kväll och pepsi som gör så att jag klarar av dagarna. haha.

Idag har jag jobbat hela dagen och sen direkt sprang jag till ett pass på gymmet och körde zumba! Kroppen blir mycket piggare känner jag.. så måste verkligen komma igång med träningen nu! Nu är det Michael Jacksons Läkare.. (MÖRDARE) i tv. Äntligen har han blivit dömd. Något jag gått och väntat på länge nu, guuud vad arg jag vart. Heeelt sjukt. Är det fortfarande men hoppas det känns bätter nu när jag får se han få sitt straff. Vet att det kommer komma åsikter från folk nu och det är helt okej, jag vill höra! Läser igenom dom imorgon och ska försöka svara på dom, i ett inlägg kanske :) Puss & Godnatt!

Amadores beach, puerto rico

















Goodnight


The winners need someone to clap for them

Sitter som bänkad och kollar på True Talent. Nu måste vi rösta på Dimitri!!!!!!!!!!!!!!!! han ska vinna. Shit vilken låt han gjorde nyss, magiskt. RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Update: JAAAAAAA! ÄNTLIGEN RÄTT SOM VINNER. WIHOO!

We'll walk in the fields of gold


A true friend scolds like a dad. Cares like a mom. Teases like a sister. Irritates like a brother. And finally.
Loves you more than a lover

Tonight we gonna dance like it's the end of the world





Underneath youre clothes, there's an andless story



Klockan är sent, det finns ingen tid för dig

Jag som skulle ut och dansa. Jag som skulle knäcka några cider. Stannar hemma istället.

Jag var så trött och slö efter jag slutade jobbet. Inte konstigt.. har ju jobbar tio timmar idag. Hörde att det ska komma snygga modeller till mangos imorgon, det kan dra folk faktiskt! Så det kanske blir utgång imorgon istället. Vi får se, tror vi sattsar på det ♥ Imorgon kommer det mer kärlek till er.

Bring it back, don't take it away from me.






10 November 2011 - They need time to survive


Blev en spontan bio igår med tjejerna. In Time. Den var grym. Justin Timberlake va snygg. Brudarna var heta. Alex Pettyfer lika sexig som alltid. Idag. Jobbar 10-20. Sen. Party. Stadt i Lidköping. Hört att Oleg ska dit. Elektronpop. V
i hörs senare ♥

Feels like the first kiss and It's gettin' better baby

Tänkte ta kärlek och allt vad det innebär till en högre nivå.

It still feels like our first night together. Feels like the first kiss and  It's gettin' better baby. No one can better this I'm still hold on and you're still the one. The first time our eyes met it's the same feelin' I get. Only feels much stronger and I wanna love ya longer . You still turn the fire on.

And I know I'll always be blessed with love

Herregud, vad snabbt den här dagen har gått då! Jag som hade så mycket att göra känner att jag inte hunnit med något. Det är typsikt, bara för att man är ledig en dag så springer den bara förbi! puh.

Ska snart åka till mina tjejer Malin och Sara. Ska mysa med dom hela kvällen, hoppas vi hyr någon bra film också. Filmtips någon? Ska göra iordning mig nu. Ha en fin kväll och ta hand om varandra♥

Färgade håret idag också, efter två utomlandsresor hade jag nästan blivit halv blond. haha. Ljust hår är inte min grej, jag trivs så mycket bättre i mörkt hår, så nu är jag nöjd. Hoppas på att det håller hela vintern!


A life we didn't know existed

Jag har fallit pladask för självbiografer.. de var något som höll mig sällskap vid poolkanten i puerto rico. De blir en annan sak när boken är baserad av sånt som har hänt i verkligheten. Natascha Kampusch är boken som jag blev mest berörd av. Ni har säkert hört talas om den lilla 10 åriga flickan som blev bortförd påvägen till skolan, i 8 år hölls hon i fångenskap hos en psykiskt sjuk man. Hon blev misshandlad både fysisk och pysikyskt tills hon efter hela åtta år lyckades ta sig fri. Läs den! Helt obegriplig. 

Så nu ska jag till biblan med syster och låna några självbiografer som jag har velat läsa länge, hoppas dom finns! ♥

9 November 2011 - In the morning after dark

Godmorgon! ♥

Hjälp, vad jag har drömt sjuka drömmar inatt. Känner mig inte utvilad alls fast jag har sovit i 11 timmar eller nåt. Usch. Var tvungen och ställa klockan eftersom idag ska jag inte jobba så jag har massor med sysslor som måste göras. Matte, fixa jobbtider i jul, färga hårtet, städa mitt rum (kläder ligger överallt), va med mina tjejer ikväll! & så tänkte jag lägga in lite mer bilder från grannis idag nu när jag är hemma!

Nu känns det verkligen som om man inte behöver ha den här "hösten" längre, tycker vi ska gå på den mysiga julen direkt. Längtar tills den första snön kommer, men det kommer jag ånga att jag skrev senare. Haha.


(Här är en bild på mig och Esel, när vi var på maskerad fest. Vi köpte våra masker på butterix i Stockholm och de kom ju till ganska bra användning ändå)


 

GRANNIS 2011

JAAA! Jag vet att ni vill se bilder och höra ifrån Grannis resan. Men min data är cp så jag kan inte lägga in bilderna och spara dom på datan lixom.. de är brända ner på en cd, ska fixa det här så fort som möjligt! Tills dess får ni nöja er med någon enstaka bild.

Om jag vill tillbaka? OHJAH!

7 november 2011 - marry the night

Gäääääääääääääääsp, inte varit så här trött på länge! Kunde aldrig somna igår så jag la mig och läste bloggar som vanligt. Inte bra när jag ska jobba hela dagen idag, börjar klockan tio så det är ju skönt iallafall.

Här är Lady Gagas nya Marry the night!! Så jävla grym! Fast hon har ju inte gjort en enda dålig låt. Hon var super snygg på EMA galan.

EMA 2011

Sitter nu bänkad framför tven med Emma och kollar på EMA. Selena är ju för söt! Och gaga är ju helt otrolig! ♥

ema galan ikväll på mtv! missa inte.

Det är kålsvart ute och jag som vaknade för drygt bara 4 tmmar sedan! Haha, jag har verkligen sovit bort hela dagen. Nu sitter jag och väntar på Emma för vi ska fram till ica och köpa massa gott för vi ska kolla på EMA hela kvällen. Jag är så sjukt taggad, låter nästan som jag ska dit men tycker det är den bästa galan på hela året!

Nu ska jag upp och göra det lite mysigt, med tända ljus och grejer! ♥


5 november 2011 - Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Klockan är 14.20 och jag vaknade nyss, så himla trött är jag. Det blev en sen natt igår kom hem runt 4 på morgonen. Vi firade bästis som fyllde hela 21 år! Vi hamnade på Husaren i skövde och jävlar vad mycket folk det var.. aldrig varit på den klubben heller men det var den roligaste kvällen på mycket länge!

Jävlar vad vi dansade, jag dansade sönder mina skor för Emmas skull. Haha. ne men man vill ju att ens närmsta kompis ska ha en förjävla bra födelsedag och det blev jävligt lyckat! ♥

IKVÄLL ÄR DET EMA GALAN, SOM JAG VÄNTAT PÅ SÅ LÄNGE NU!!! IKVÄLL BLIR DET EMA KVÄLL MED EMMA. MISSA DEN INTE, 20.00 PÅ MTV.


födelsedagsbarnet ska firas som bara den


Sitter och väntar på malin som kommer när som helst hoppas jag! sitter och proppar i mig chips för att inte bli bakfull imorgon. DET HJÄLPER! LOVAR. Ikväll ska vi fira Emma (gustafsson) som fyller 21 bast, stor tjej nu! Ska bli så jävla roligt och jag taggar på att det kommer bli en lyckad kväll, födelsedags barnet får bestämma vart utgången blir ikväll, så jag kan vara vart som helst ikväll ;) spännande.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon! ♥


The trouble with girls is they're a mystery

Vi har 2 stycken datorer hemma som jag kan använda (syster har en egen) och alla krånglar! Min föräldras är på reperation och min data fick jag nyss hem från tyskland PROBLEMET ÄR ATT HELA JÄVLA DATAN ÄR PÅ TYSKA! + internet krånglar.. så det kommer nog ta ett tag tills jag är tillbaka här på riktigt om man säger så.

Men tills vi hörs igen kan vi lyssna på denna killen som vann American idol (eftersom svenska idol har blivit ett skämt så har jag sakta men säkert gått över till American Idol.. gör det ni också. Ni kommer inte ånga er. Inget emot deltagarna, jag diggar moa. Utan hela grejen är inte lika FET som american idol) Scotty McCreery är ett suveränt exempel med bara 17 år på nacken och en stjärnstatus som är utöver det vanliga! ♥

Sen måste jag säga att jag älskar låten, undra om det är så killar ser på tjejer? haha. Intressant iallafall.
Klicka HÄR om ni vill se musikvideon :)


4 november 2011 - jobb & Halloween party

Godmorgon! Vaknade av att min mobil låg och dinglade framför ögonen på mig. Den har antagligen hamnat på mitt huvud i natt, haha. Sov som en stock dock, känns inte som om man är utvilad ändå efter en veckas semester med bara slappande och njutning på hög nivå! :)

Idag blir det jobb på badhuset, känns gött att komma igång med jobbet igen. Jobbar till klockan 20.00 sen blir att göra ordning sig snabbt som tusan för att sedan åka på maskerad fest! :D Ja, jag har redan bestämt mig vad jag ska vara. Ni kan kalla mig the golden sandi ikväll! Det är jag och Emma (Esel) som kommer ha likadant.

3 november 2011 - home sweet home

Heeej! Nu är jag hemma i kalla Sverige ännu en gång. Flyget var försenat 6 timmar, så istället för att åka hem mitt på dagen åkte vi hem på kvällen, det gjorde så att vi fick en extra dag med sol, bad och god mat! :) Kom hem inatt.  

Folk säger att det är varmt här hemma, men efter 30 + varje dag är detta allt annat än varmt. haha! Har fortfarande problem med min data så bilder kommer komma allt eftersom. Men vi har haft det helt underbart och jag har absolut inte längtat hem.. bara efter vännerna. Inget annat! Nu är man tillbaka till verkligheten igen ♥

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]