ute på äventyr med syster

Nu ska vi hämta ut vårat paket på ica! Så spännande, hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bild!!! iiiiiih ♥

Tonight, nothing can sober me up!

30 april 2012 - VALBORG!

Godmorgon! Knarkade tabletter igår och hoppades på att det skulle vara bättre idag men ikke, vaknade upp mega förskyld. Hoppas det blir bättre fram emot kvällen. Så jävla tagg är jag för ikväll! Valborg brukar alltid bli så lyckat, men ska inte försöka ha för höga förväntningar :) 

Jag och syster är själva hemma, vi ska dra till systembolaget nu och sen vidare till ica för att köpa oss massa godis och hämta ut ett paket som ligger där och väntar på oss! Ja, vi har varit i farten igen och beställt en "jacka" på urbanoutfitters.com den får ni se lite senare! Jag har paxat den för kvällen.

Vi hörs lite senare! Puss ♥♥


29 april 2012 - The time goes by so fast

Idag är det två veckor kvar tills jag och mina tjejer drar till varmare klimat. Längtar! Men först innan det är det så mycket jag vill hinna med, känner att tiden drar iväg, kan man inte få stanna upp lite?

Idag är det fint väder och det innebär att jag vaknade upp med illröda ögon och en hals som jag försöker klia sönder iallafall. Nu försöker jag hitta energi till ett jätte jobbigt men underbart roligt danspass! Ska kila iväg nu. 

Ikväll kommer Emma, som jag saknat henne! Vi ska snacka om planerna om imorgon och lite så. Något som jag är jävligt tagg på är valborg! Blir alltid så lyckat, hoppas det följer trenden i år också.  

Godmorgon!


Gick in till Annasara på morgonen och överraskade henne med en kamera blixt.

Ha en fin kväll!

LADY GAGA BILJETT! CHECK!!

Måste berätta för er nu en sån sjuk grej!

Jag köpte en Lady Gaga konsert på dvd för några månader sen. Jag, Annasara och Emma kollade på den och efter det har vi snackat att när hon kommer till Sverige måste vi gå på henne. Till vilket pris som helst. Förra veckan fick jag ett sms av pappa "Lady Gaga kommer till globen den 30/8" Jag var på jobbet och bara skrek och hoppade upp och ner. Mina arbetspolare trodde jag hade vunnit en mille eller något. Ringde Annasara och Emma på sekunden och berättade att biljett släppet var på fredag och vi måste ha en biljett!

På fredag klockan 09 när biljettsläppet var så satt jag vid ticnet. (Hade inte sovit en blund på hela natten och varit så himla nervös, vill ju ha biljett!!) Klockan 09 uppdatterade jag sidan "Det är många som bokar på ticnet nu, var vänligen stå i kö" jag väntade, väntade. Fick panik. Hörde pappas röst bakom mig "det kommer ta slut på 10 minuter" Äntligen kom jag in på ticnet vid ungefär 09.10 var alla biljetter var slutsålda!! Den besvikelsen går inte att beskriva, nu skulle jag ringa och tala om till Annasara och Emma att vi inte fått några.

Loggar in på facebook strax efter och då ser jag endel som skrivit "Lady Gaga biljetter, bokat och klart!" då slängde jag bokstavligen datan i väggen. Hur kan dom ha fått?! Tog kontakt med Elin som fått biljetter och frågade vilken sida dom hade använt sig av, de hade letat upp en sida som heter biljett24 där det inte var någon belastning alls. Hur dum får man va? Självklart man inte ska anväda sig av ticnet som alla går in och bokar på, aaaah hur dum i huvudet är jag?!?!?!

Hade en otrolig jobbig vecka och att jag inte fick biljetter till idolen sög som fan. Två dagar efter på jobbet fick jag yttligare ett sms av pappa "Lady gaga kör extrakonsert dagen efter i globen! Biljettsläpp 27 april!" AAAAAH. JAG HADE CHANS IGEN! Men försökte hålla mig lugn eftersom jag visste att det skulle bli svårt att få biljetterna.

Klockan var 00.00 i förrgår natt när jag bestämde mig för att kolla in den här sidan biljett24.se. Biljettsläppet är den 27/4 nu på fredag och jag tänkte att jag kunde testa denna sidan då. När jag kommer in står det med stora bokstäver "Det här är en sida som inte har hög belastning och om du inte har tillgång att närvara vid biljettsläpp erbjuder vi ett viss antar förköpsbiljetter till konserter. Först i kvarn gäller!" FÖRKÖPSBILJETTER?? Klicka snabbt in och fick syn på en stapel som började med "Bästa sittplatser 2000 kr, bra sittplatser 1195 kr osv" såg i hörnet att det fanns 12 biljetter kvar på bra sittplatser.

SPRANG NER TILL MORSAN som låg och sov och skrek "jag har lady gaga biljetter!!!" hon bara "nej biljettsläppet är inte nu gumman" helt nyvaken. Joooooo, jag kan förhandsköpa om vi är riktigt jävla snabba! Jag tog bra sittplatser och tryckte in tre biljetter. Det funkade. Jag kom fram till betalningen. Betalde allt och så stod det att jag hade förhandsbeställt biljetter till lady gagas extra konsert. Kunde inte fatta? Hade jag biljetter innan ens biljettsläppet hade varit?

Vi tänkte vad fan har vi gjort? Kan vi lita på den här sidan? Hur vet vi att vi får tre platser i rad? Kanske vi hamnar utspritt? Gick och lade mig sjukt nervös och sov ingenting den natten. Hade jag biljetter eller inte?

Skickade ett mail direkt när jag vaknade till dom och frågade "Är det 100% säkert att jag har Gaga biljetter? Får vi sitta tillsammans? När kommer biljetterna?" Fick svar direkt:

"Allt är bekräftat med din order och du är garanterad 3 platser ihop.
Du har även valt att biljetterna ska skickas med brev och normalt skickas biljetterna inom några veckor efter beställningen men i detta fallet dröjer det längre på grund av fördelning och att vi har fullt upp med evenemang som ligger tidigare i tiden men vi garanterar alltid att du har biljetterna i god tid innan evenemanget och när biljetterna är skickade från oss erhåller du ett mail att biljetterna är på väg.

Dum som jag är kunde jag fortfarande inte  fatta. Jag rinde frågade exakt samma sak: "HAR JAG GAGA BILJETT?" fick svar. "Ja du var en utav dom 12 i Sverige som fick förhandsbiljett på de bra platserna till lady gaga osv"

Biljettsläppet är imorgon och här sitter jag med tre gaga biljetter innan 50 000 andra i sverige lixom.
Helt sjukt. Ringde Annasara och Emma fort som attans! LYCKAAAAAAAAAA!!!

Så om ni ska beställa imorgon gå inte in på ticnet, gå in på en annan sida där det inte är hög belastning. Biljett24 tex! Biljettsläppet är 09 imorgon på extrakonserten. Har fortfarande inte fattat detta förrän jag får mina biljetter i handen, tänk om jag blivit lurad? HOPPAS PÅ DET BÄSTA!! ♥

it never get easier, you just get better

Man börjar dagen med ledigt men slutar alltid att man hamnar på jobbet i några timmar. Nu är jag äntligen hemma från ett pass på gymmet med pappa och sen höll jag i coren som gick super bra! Men nu blir det vila för mig känner jag, efter 9 dagar i rad har inte mycket styrka kvar. Får vila mig i form ;)

Nu ska jag käka pannkaka och sätta mig framför tven och kolla på big brother.
Ha en fin kväll! ♥

pepsi max

Kom på att jag hade glömt min pepsi i frysen som jag ställde där igår kväll! jag som hade sett fram emot ett glas pepsi på morgonen :/ Jag gav mig inte och skulle få lite pepsi. Detta blev resultatet...


                                   

25 april 2012

De senaste dagarna har kännts skit rent ut sagt. Det fanns inget ljus överhuvudtaget. Tankar som inte är nyttiga för själen cirkulerade i mitt huvud, antar att vi alla har sånna dagar ibland. Idag mår jag toppen med tanke på att det hände en sån sjuk sak igår natt! Kika in här lite senare så får ni veta. Min dröm gick i uppfyllelse. LYCKA. 

Idag är jag ledig vilket är skönt, har sovit som en stock hela natten och känner mig utvilad, det enda som inte är utvilat är mina muskler. Jag har tränat på mitt core pass i en hel vecka nu och jag har mitt första pass idag! De är så utmattade så kan inte ens göra en armhävning, haha undra hur det kommer gå. Få ha en hel vecka vila efter det här känner jag! :)

Vi hörs lite senare! ♥

23 april 2012 - Idag gick jag sönder. helt.

02:00

It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed. That someone could be that important. That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless; like nothing can save you and when it's over, and it's gone. You almost wish that you could have all that bad stuff back so that you could have the good



home sweet home

Kom precis hem!

Gud vilket väder det var när vi åkte hem, såg ju knappast inte vägen framför oss. Vart är sommaren? Kom nu.
Hittade en massa fint, jag får visa upp här. Trodde jag inte skulle hitta någonting eftersom man aldrig hittar något när man verkligen vill ha ngt. Jag hade tur idag. Kom hem med en hel ny garderob men inga skor, får fixa det nästa vecka ;) Nu ska jag njuta framför tven och inte alls tänka på att jag ska jobba hela helgen.. nej inte alls. 

Lyckad shopping och dag med min bästa! ♥



19 april 2012 - shopping!

Godmorgon! ♥

Nu sitter jag här och väntar på Malin som kommer och hämtar upp mig snart, vi ska ta en roadtrip till Överby och shoppa! Mycket som behövs ha med i resväskan som vi inte har i garderoben ännu, så hoppas vi hittar massa fina kläder att ha i sommar!

Idag är det solglasögonen som får sitta och täcka mina trötta och svullna ögon. Vädret är inte bra idag ändå är jag allergisk, går runt och nyser varannan minut och ser ledsen ut. Haha. KUL! Det jobbigaste är tanken att våren inte riktigt är här ännu! 

Vi hörs när jag kommer hem iallafall, ha en bra dag! :)

tonight its all black and white the sky is so quiet

Fy fasen så trött jag är nu! Kommer somna på en gång jag lägger mig i källaren. Kom precis hem från jobbet och det gick ganska snabbt timmarna idag faktiskt, hann till och med ett core pass och precis efter det hade jag en sån tur att när jag hade tänkt lägga mig och sola kom malin och tänkte också sola så det drog ut på tiden lite.. vi skaffar oss en bränna inför alanya! ;)

Nu ska jag gå och lyssna på lite musik sen sova, imorgon ska jag och Malin åka till Överby och shoppa allt vår/sommar fint som har kommit in i butikerna nu. Var längesen jag var där nu så det ska bli mysigt! Måste ha nya gladiator skor och låga converse också!

Godnatt på er! ♥


dagens låt som står på repeat

18 april 2012 - off to work

Hej på er! Allt bra? Livet rullar på här som vanligt. Jobba, gymma, duscha, äta, kompisar, festa. Det är ungefär så det ser ut just nu. Undrar när det kommer något som skakar om livet lite, jag gör så mycket och ibland sticker det under huden av all kärlek, varför blir man aldrig nöjd för?

Nu ska jag kila iväg till jobbet och hoppas att timmarna rullar förbi så när jag kommer hem ikväll, somnar jag som en stock och vaknar upp till en dag med min bästa vän, trollhättan och shopping. Ha en jätte bra dag fina ni! ♥
  

16 april 2012 - inspiration

Nu har jag överträffat mig själv, förstår inte riktigt vad jag hade gett mig in på förrän igår kväll då vi gick igenom passat. Japp, jag ska bli "core" instruktör och jag kan inte ens lyfta ett finger idag efter 30 minuters pass igår. Hur ska det gå? Tycker det ska bli roligt men det är inte min starkaste sida, uthålligheten har aldrig varit med mig när det gäller styrka. Så nu ska jag ta mig själv till en helt ny nivå som jag inte är van vid och jag är så otroligt nervös.

Kom precis hem från jobbet och nu sitter jag här och letar inspiration som jag måste banka in i huvudet så jag kan ta mig igenom det här. Jag fixart det vet jag! Men fan vilken utmaning detta kommer bli.

Allt detta ska jag printa in i mitt huvud, så att jag kan ge 110%!! Hoppas ni kommer till vårat pass på västerbybadet i Götene. Det är Jag, Sara och Kamilla som kommer ha det :) 








You and I

14 april 2012 - alanya 2012, here we come

Om exakt en månad sitter jag och mina tjejer på flyget till Turkiet, Alanya för en vecka med sol, bad och mycket festande. Kom framtid, kom! ♥

Ett videoklipp från september förra året i Alanya, typ så här såg det ut varje kväll. Can't wait!

@ gym med Lil Wayne!

Åkte tillbaka till marknaden och köpe ett linne med Lil Wayne på, var tvungen att ha det. Sjukt snygg bild på honom tycker jag iallafall, har klippt sönder det lite så det blir slappare. Mycket skönare när man dansar. Tröjan köpte jag på Jack & Jones och är hur skön som helst. Nu är jag redo för ett danspass på gymmet! :) ♥






new in

Kom precis hem från marknaden och blev lite mer än vad jag hade tänkt mig. Kom hem med godiset från marknaden men sen hamnade jag intte Jack&Jones och blev helt kär i varenda tröja som var där. Sjukt snygga kläder, var tvungen att köpa mig några! Sen blev det ett linne och ett par skor :)

Nu ska jag åka tillbaka för vill ha ett linne med Lil Wayne på! Som jag kan klippa lite i och ha att dansa i ikväll!



12 april 2012 - marknad

Hej! Ska ut nu med syster till marknaden och köpa lite godis och sen sätta oss och kolla på en film. Laddade ner Drive där Ryan Gosling spelar huvudrollen, då måste man ju bara se den! ;)

Vi hörs senare! Hoppas ni har det bra, händer så mkt nu så jag har inte haft tid med bloggen :/
Men ska försöka ändra på det! ;)


i'm so happy i could die!!!

Alltsåå.. ni skulle se mig nu, jag är så glad att jag inte kan få fram ett ljud! Höll på att tuppa av på jobbet förut när jag fick ett samtal av pappa. Jag stod och hoppade upp och ner i kassan tills personalen fick komma och lugna ner mig. Mitt hjärta går fortfarande i 110 och nästa vecka någongång får ni veta varför!

Bilden är en ledtråd, vad tror ni det kan va?

MMMM, ÄLSKAR DIG MED!

(angående förra inlägget)

SKICKADE TILLBAKA:

DU KAN MYCKET BÄTTRE ÄN SÅ SANDI!

Hallååå

Jag smsade till Sandra: Skicka mig en sexig bild när du ligger i sängen då! tillbaka fick jag den här bilden som är under inlägget. HAHA. va fan? Ville bara egentligen säga att den där konstiga pyamasen du har på dig gör dig inte rättvisa, du är mycket sexigare än så ;) Även om du ser fruktansvärt söt ut (som alltid) ;) MEN DU KAN BÄTTRE ÄN SÅ, DET VET JAG! Balla inte ur när du läser detta och hoppa upp och ner som du alltid brukar göra när du skäms. 

Undra vilken chock hon kommer få när hon ser detta inlägget och att jag har hackat mig in på hennes blogg? Men lugn bara lugn. Hennes lösen kan nästan alla lista ut som känner henne väl. Som mig. 

/Anonym

Sexig vet jag inte, men fruktansvärt söt! Eller? ;)

last night we dressed to our best and drank till there was nothing left

Godmorgon! Vaknade upp med ingen bakfylla alls, bara ett hår som ser ut som det största fågelboet ni kan tänka er! Får hoppa in i duschen och fixa till det för så här som jag ser ut nu kan jag inte gå runt. haha. Vi hamnade iallafall på stadt i skara igår och dansade och flängde runt tills vi tuppade av. Kan beskriva kvällen med ett ord och det är: Berusad med stort B. Fan va mina vänner rockar alltså ;)

Här är två bilder från igår. Ni ser lite vad jag har på mig, en rosa topp från nelly med sjukt snygg rygg och en kort kjol från cheep monday + skinnjackan och halsduk är ett måste. Nu ska jag kila, jag och Esel ska fixa till brännan och sen ska vi åka och dansa. Hejsvejs än så länge ♥

Hoppas att alla min fina läsare hade en bra påskafton! :)
 


MAMA!! OOOOOHHH

Hahaha, kolla på detta klippet! Underbart full snubbe som sjunger ut i polisbilen. Detta har vi legat och skrattat åt hela natten och morgonen, fan skönaste killen alltså! Vill nästan försöka få en autograf av honom någon gång i livet. HAHA.

Kolla hela klippet, ni lär inte ångra det.

Papa-paparazzi

Himla mysig kväll! Myst med dom bästa framför en skräckis och nu ligger vi här i sängen och pratar och halv kikar på tven. Vi båda har vänt på dygnet så vi är inte alls trötta. Det går vilt till här när det gäller fotografering iallafall ;)

Godnatt på er! Imorgon blir det att festa lös! Nu kör vi tycker jag ♥

6 APRIL 2012 - GLAD PÅSK?

Glad Påsk! :D Eller God jul? vilken dag säger man ens glad påsk, är det idag? Jag hänger inte med någonting här känner jag. Hur är det med er förresten? Taggade inför påskafton imorgon, jag är iallafall så jäkla taggad!

Snart kommer min sovpartner hit, så underbart att ha någon att mysa och prata med inatt! Får bli en film, skräckis som vanligt antar jag om det är jag som får bestämma. Eller kör vi på att dygna inatt? Ah vi får se ;) ska försöka att vara med er här också. Men vi hörs lite senare för nu drar jag till ica. PUSS ♥

Btw, igår åkte Jessi till Kina i 9 veckor, kommer sakna sönder mig!
Jag vet att du ser detta och hoppas du får världens bästa resa. Älskar dig!
 

Fantasi är vad vi vill ha. Verklighet är vad vi får.

Hur många timmar har man suttigt och drömt sig bort någon annanstans? Jag har i alla fall spenderat så många timmar att jag inte har någon aning om hur många, jag vet att det är många iallafall. Varje gång man sitter vid skolbänken och kollar på klockan som går alldeles för långsamt, kanske man till och med ska träffa en speciell person. Jävlar vad klockan går långsamt då. Då drömmer man sig bort för ett tag. Eller det är som varje gång man går till bussen i ösregn med lite för lite kläder på sig och smink som rinner ner ända till halsen, då drömmer man sig bort till värmen och hur bra livet skulle vara om man var just där på den varma platsen den sekunden, men sen öppnar man ögonen och kommer tillbaka till verkligheten och känner fortfarande det blöta tränga igenom jackan ändå så fortsätter man gå vidare även om man så gärna vill vända tillbaka.

Varje gång man känner sig så fruktansvärt ensam att man önskar att just han låg under samma täcke och höll om en. Verkligheten vill vi inte ha. Eller ännu värre: när man har fått sitt hjärta krossat, när man ligger där hjälplös nedslagen på marken och önskar att det fanns någon som kunde ta ens hand och visa en vägen hem igen. När vännerna man trodde hade inte finns där att hjälpa en upp igen, då önskar man att varje gång man hör telefonen ringa eller varje gång man hör sms signalen att det ska vara HAN. Man lever i en fantasivärld, man tänker hela tiden ”han kommer komma tillbaka”. Sen efter tiden märker man att det är hopplöst att vänta, man börjar känna igen. Det sägs att tiden läker alla sår men vissa sår lyckas man alltid sitta och skrapa upp istället för att bara låta det vara. Man hamnar i fantasin åter igen men man inser sakta att det inte är nån idé att kämpa längre och man börjar skratta till slut. Man börjar bygga upp ett liv igen. Man klarar av det, du klarar av det, vi klarar av det. Utan man märker det faller bitarna på plats och vi glömmer den smärtan som har varit och man lever i nuet. Man är stark igen även om såret alltid kommer finnas där.

Fantasin kan göra konstiga saker med en, tro mig jag levde i min egen värld länge. Men tillslut inser vi att: verkligheten inte är så dum den heller.



 

That moment when you wish you could just sleep

Här ligger jag och kan knappast inte hålla uppe ögonen. Mina ögon dödar mig just nu för dom är så svullna av allt skit som växter på träden nu för tiden. Tänker ligga här till klockan 13 imorgon, yepp! ♥

Godnatt fina ni! Tack för alla söta kommentarer, uppskattar det till 1000 (måste lära mig att godkänna dom också så alla kan se hur fina läsare man har)  

4 april 2012 - working 9 to 5

Följ min blogg med Bloglovin

Är väldigt stressad, ville bara visa att jag lever. Har på mig mina ray-ban som jag inte går utan en meter nu för tiden. Skinnjackan sitter där den alltid sitter och humöret är med mig. Nu sticker jag till jobbet!  

Vi hörs när jag kommer hem, ha en fin dag! ♥

off to work

Följ min blogg med Bloglovin

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra,
Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.

3 april 2012

Godmorgon! Hur är läget? ♥

Är hemma och knarkar tabletter som fan men ingenting händer känns det som, står fortfarande i kassan på jobbet och "gråter" haha. Får hålla ut i nån månad till. Mysigt att vakna och inte vara ensam hemma längre, syrran har påsklov. (Det är något ni kommer sakna när ni slutar skolan, LOV) Lov har man inte tillgång till längre tyvärr. 

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen gå ut och kolla posten om mina kläder har kommit, har beställt från Nelly igen och ja, jag vet att jag får skärpa mig! Men kommer in så fina kläder nu till våren/sommaren. Åhh, tänk när man kan gå barnbent, lääängtar! Sattsar på Båstad outfit i sommar för där kan man inte gå med vilka kläder som helst.. måste smälta in lite också nu när jag har bott där så länge. Man kan inte se ut som om man kommer från lilla Götene längre ;) haha.

Idag blir det jobb 14 - 21.30


för en minut sen var du min

Vi kan väl vänta tills imorgon. Jag kan inte tänka klart. Vi kan väl vänta tills imorgon och se vem som står kvar.
Du har lärt mig allt jag kan om att aldrig någonsin lägga sig i. Du och jag kan stå i vårt hörn och blunda. Det är ändå redan alldeles för sent. Det finns inget kvar att hålla fast vid så du och jag kan stå i vårt hörn och undra. Vad var det som gick fel?


1 april 2012 - skaffar mig bränna

Godmorgon April! ♥

Uppe med tuppen för att öppna för gymmarna. Klockan är 09 och nu tänkte jag lägga mig i solariet och lyssna på lite skön musik och få en snygg bränna. Hoppas på att få somna lite för är så trött, lyssnade på musik och pratade i telefon länge inatt + så har jag vänt på dygnet, så ska egentligen inte skylla på någonting.

Nu ska det njutas! Tänkte köra varje söndag en gång i veckan tills jag åker till Alanya. Hoppas på att få en bra grund så man inte kommer dit och bländar folket ;) 

OBS: Akta er så ni inte blir allt för lurade idag!

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]