SKA KIKA FILM MED ESEL NU!

Nu sitter jag framför tven. Malin drog precis och nu kom Esel, kunde ju inte bli bättre! Vi ska kolla på en film nu och snacka lite. Var ett tag sen jag såg mina tjejer!

Vi hörs säkert inatt! ;)

(OM NI INTE SER DEN NYA DESIGNEN, ANVÄND EN ANNAN INTERNET SIDA OM NI HAR)

The old me is dead and gone

Hej på er!

Ja, ni har säkert redan märkt varför jag tog en paus från bloggen. Värre än det här var det inte! ;) Anlitade en super duktig tjej (Lisa som hon heter, gå in på hennes blogg tycker jag) hon gjorde min design och jag är super nöjd! Visst är den fin? Så nu kör vi igen på en helt annan nivå tycker jag!

Kom precis hem från ett svettigt Aqua Box pass med mojsan (min kollega) riktigt jobbigt och nästa vecka är det jag som håller i passet. Känns nästan att det kommer bli omöjligt att prata. Men nu väntar jag på Malin. Hoppas hon kommer till mig snart! ♥

13 Februari 2012 - Bloggpaus

Hej! ♥
Jag tar en paus från bloggen ett litet tag, av olika anledningar. Men ni kommer inte bli besvikna sen när jag kommer tillbaka, det lovar jag! Men ha det så bra än så länge så hörs vi snart! Puss!

Lollipop/Lollis

Hej! Nu ligger vi och myser med Lollis i Annasaras säng. Så himla mysigt att ta in honom och värma honom lite och kela. Blir inte så mycket av det på vintern eftersom han är ute året runt. På sommarn så får han komma ut och skutta även om han har en hel hage att skutta runt i. Han har ett stort hus som min farfar och pappa byggde till honom. Med insolering och grejer så han har klarat sig fint trots kalla vintrar som varit :) Medelåldern på den kaninen är 6-8 år. Lollipop (som han heter) är 12,5 bast! Då kan ni fatta att han har levt ett riktigt bra liv. Vi trodde han skulle gå bort när Vitnos (syrran) blev "uppäten". Det var för fem år sen. Men han gav inte upp!

Han är en gammal skrutt nu! Men ändå lika pigg och fin! ♥ min kille de.

11e februari 2012

Det är lördag, veckan är inte ens slut än men jag är helt död.

Hej på er! När klockan ringde imorses klockan 07 ville jag slänga den i väggen och låtsas att jag hade glömt att ställa klockan och komma till jobbet 4 timmar senare, så trött var jag! Men jag fick dra mig upp och jag vaknade inte förrän jag kom ut i 20 minus kyla. Nu sitter jag här och har gjort mina 6 timmar och ska tillbaka ikväll och hålla i ett kalas. Håll humöret uppe för fan sandra! Känns som om jag ska somna när som helst. 

När jag slutade jobba så gav jag mig fan på att springa på löpbandet 30 minuter och sen skulle jag köra armar i 30 minuter. Sen hamnade jag i danssalen och sen hamnade jag i solariet, inte konstigt att mitt huvud inte funkar som det ska idag? haha.

Men det är ju ändå lördag, det är ju en härlig dag trots allt! ♥ 

It's you.



Abduction Trailer

Jag, pappa och Syrran fastnade framför filmen Abduction igår. Jag har hört innan att många var besvikna på filmen men jag tyckte det var grym! Jag satt på helspänd hela tiden och ville inte sluta titta. Jag tyckte lätt att den var underhållande! Sen är det ju inte helt fel att taylor Lauthner har huvudrollen heller óch att Mikael Nyqvist är med. Häftiga killar! ♥

Skulle lätt kunna se den igen!

10e Februari 2012 - Äntligen fredag!

Godmorgon!! :)

Allt bra? Med mig är det toppen, äntligen fredag! Jag jobbar hela helgen men det är alltid skönt när det blir helg för då slipper jag vara ensam hemma om dagarna. Kom precis på att Annasara får lov idag! Woho! blir så uttråkad när inte hon är hemma och nu får jag ha henne hemma i en vecka, kan inte bli bättre! :D

Idag är det jobb som står på schemat! Sen blir det väl mys framför The voice ikväll! :)

The Vampire Diaries

Såg precis att det senaste nummret av Entertainment Weekly. Kollar alltid på internet vem det är som pryder omslaget för det är alltid snygga och inspererande kändisar med. Nu såg jag att mina kära vänner som håller mig vaken längre än vanligt på kvällarna är Paul, Nina och IAN SOMERHALDER. Nina som blir snyggare och snyggare för varje dag och Ian blir man aldrig besviken på. Har alltid varit avundsjuk på Nina, men va fan nu blir det nästan fajt alltså. Får åka till Atlanta och.. ah göra nått åt detta. haha. 

Jag dör så snygga! ♥ 




Don't ever let anyone tell you you ain't beautiful

Guuuud, så kallt det är! Är trött på snön nu.. hoppas våren kommer tidigt i år :) Sitter här i köket och lyssnar på musik och försöker ladda ner lite musik till skiva men det går inte så himla bra för mig. Fattar inte vad jag gör för fel, jag behöver en ny data! Haha.

Ska försöka få med mig Malin till gymmet sen och köra ett sten hårt pass och sen blir det dusch och bastu efteråt. Otroligt skönt. Hoppas hon är frisk nog för igår fick jag sms om att hon inte var helt okej, men vi får se! Annars drar jag dit ensam, man behöver ju alltid röra på sig lite.

Vad ska ni hitta på idag? ♥

9e Februari 2012

Godmorgon! ♥

Det måste ha varit fullmåna inatt! För jag har sovit så otroligt dåligt, brukar aldrig vakna om nätterna men tror jag vaknade minst 5-6 gånger inatt. Känner mig inte alls utvilad så jag tillbringar min lediga dag i min one piece och farmför tven tror jag. Känns som om det är det enda man kan göra idag efter en natt utan sömn.

Nu ska jag och pappa kolla på paradise hotel Norge, det är finalveckan och det är så jäkla spännande! Vem vinner?! Hoppas Niklas tar hem skiten, men hade önskat Kim som vinnare men har hört att han blir diskad i finalen. Vi får se vad som händer, kollar ni också på PH? :)  



8 Februari 2012 - Lyxsvit på scandic hotel

Ja, herregud så fel det kan bli. Har suttit hela morgonen och försökt fixa till det här. Jag skulle beställa ett hotell rum på Quality globe hotel i Stockholm. Jag ringer till dom "hej, ni har kommit till Quality hotel globe vad kan jag hjälpa er mig" "Jag skulle vilja boka ett rum hos er" "då ska jag koppla dig till rumsbokning" En tjej svarar där och jag säger att jag vill boka ett rum. Hon tar mina personuppgifter konto kort och allt. Tillslut säger hon "ett rum bokat och det kostar 4800 för en natt, du får ett sms som bokningsbekräftelse" ehhe, okej. Heejdå.

Kollar på smset och ser "Rum bokat på scandic hotel, lyxsvit för två personer den 2-3 november 2012." LYXSVIT... SCANDIC HOTEL? VAVVAAAVA? Va fan, hur gick detta till? Det är jävligt frästande att bo på scandic i en lyxsvit (antagligen där britney bodde) haha. Men det är ju sjukt mycket pengar för en natt. Så ett tips försäkra er att det är rätt hotell ni bokar på. Men det tog emot att avboka det, men nu har jag ett rum på globen hotellet iallafall :)

.

7e Februari 2012 - work.

Hejdär! :)

Somnade inte förrän vid 02 inatt, var inte trött alls.. hade ju bra sällskap på facebook med av natt ugglor. Så det var inte så ensamt iallafall.. haha. Lyssnade på musik hela natten, så härligt. Då vaknar man med ett leende på läpparna dagen efter när man fortfarande hör musiken i öronen och man inser att man somnade in i musiken. haha.

Nu ska jag käka och sen dra mig till jobbet! Jobbar 15-21.30 idag så det blir ett härligt pass! Hoppas det kommer mycket folk bara. Jag som är så social av mig behöver folk att prata med! haha ♥

Someting, something about this place - im coming back.

ÅÅÅhhh, känns så himla gött! Jag, Esel, Emma och Malin har beställt resa till Alanya i Maj!!! Gud vad jag drömmer mig bort just nu till värmen (det är ju svin kallt här!) Vi har valt att bo på samma hotell som vi bodde på i septemner förra året. Det heter Taksim International Obaköy och ligger otroligt bra till centrum och stranden. 10 minuters taxi in till självaste staden där alla uteställen ligger. Personalen är super bra och de ordnar partybussar till de hetaste partyställerna! :D

Kan knappast inte vänta, hoppas tiden går snabbt nu! Wiiiihooooooooo! ♥


Längtar tills att ligga i barnpoolen och steka. Den här poolen är något extra alltså, gud så jag älskar den!  

Iår blir det party som aldrig förr! Havanah club, summer garden, robin hood. Jävlar vad kul vi ska ha! ♥

6e Februari 2012

Idag myser jag i en kofta från gina och leggings och ett par uggs från dinsko. Ska krypa ner under täcket nu och kolla på den nya serien som alla säger är så bra: Revenge. Jag som älskar serier, ska se om det är något för mig. Med mig ner till källaren följer ett kallt glas pepsi ner också. Har haft personalmöte idag men nu är jag ledig resten av dagen. Ska in till Lidköping en snabbis sen och köpa träningshandskar och sen direkt till gymmet för ett svettigt pass där bodystep står på schemat! :)

Vad ska ni hitta på idag? ♥

Så ska det låta

Nu blir det myskväll framför så ska det låta. Bra artister som är med idag så det kommer nog bli riktigt bra, men nu sitter vi och kollar på EMA från belfast och diggar till lady gagas framträdande. Har skivat upp massa morätter och gurka som jag ska ha dipp till, så himal gott!

Ha en mysig söndagskväll! ♥

Lite bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår då vi firade våra vänner som har fyllt hela 20 år, känns bra att jag inte är ensam längre. Haha. Men det var väldigt trevligt. Det bjöds på mat och tårta och folk var på toppenhumör. Är så roligt när man är nykter så kan man sitta och skratta åt folk som är fulla och betersig roligt. Men en bra kväll! ♥

Med maskerad tema.









Gårdagens partyoutfit - Lady Gaga

5 Februari 2012

Goooomorrrrooon! ♥♥

Allt bra? Bakfulla? Jag vaknade nyss och har sovit som en prinsessa inatt! Ville inte stiga upp ur sängen men melodifestivalen kallade lite, för jag missa ju den igår. Så nu sitter jag här och kikar och undrar vem fan har släppt in Sean Banan i melodifestivalen.. haha, tror jag smäller av. Gårdagen var trevlig, var och firade mina vänner i skara men åkte hem redan vid 21.30 för det kändes som om det fick räcka när tårna och fingrarna hade frusit fast med varandra.

Bjuder på en bild från igår med mig och malin. Kärlek!

MY..... NAME.... IS.... LADY GAGAAA!

4 Februari 2012 - Ikväll ska jag festa med Britney!

Heeeej! Kom precis innanför dörren, gud så kallt det är! Har varit och köpt presenter till födelsedagsbarnen som ska firas ikväll! Vi ska rocka dansgolvet ikväll och det roligaste av allt är att det är maskerad, älskar att klä ut mig! Jag ska vara en av mina största idoler, någon som kan gissa?

Nu ska jag sätta mig med lite pepsi, risen och ladda upp för kvällen! ♥

3 Februari 2012 - Härliga fredag!

Helllooo!

Allt bra hemma i stugorna? Någon mer som fryser ihjäl? Räcker inte med duntäcke, raggsockar, stora munktröjor mm, det blåser rakt igenom känns det som. Usch. Längtar så mycket till våren, underbar årstid! Börjar bli trött på att lukta vinter ända ut i fingertopparna.

Ska packa och iväg till jobbet. Idag ska jag ha vattengympan igen och det är så kul! och sååå jobbigt! Men idag känns det som om jag kan köra 110% nu när man är utvilad :) Ha en riktigt skön fredag alla! ♥

Igår var jag och Esel (Emma karlsson) hos våran kära tatuerare igen, och denna gången var det hennes tur! :D Hon låg och skrek så hela lidköping kunde höra henne. Ne, lite grinig i början bara sen så var hon super duktig! Det blev jätte fint! Hoppas jag kan ta en bild när det är läkt så ska ni få se! :D



2 Februari 2012 - Just another tattoo

Godmorgon!  ♥

Guuud, vad jag har sovit de senaste två dagar. Har varit så trött men nu är jag utvilad som aldrig förr och idag är det upp med tuppen för jag ska åka in till Lidköping med Esel.. hon ska göra sin första Tattoo idag. Oh så spännande!

Sen är det raka vägen till jobbet för mig. Mina lediga dagar är slut nu :) Ha en fin dag!

1 Februari 2012

Helt sjukt att det redan är februari, det känns som om det var igår jag fyllde år tycker jag. Känns verkligen av att det är årets kallaste månad, hur kallt som helst ute! Så jag har mest hållt mig inne idag. Jag, Malin och Annasara har kollat på en skräckfilm, våra skrik hördes nog kilometer iväg.

Jag och bästis har varit otroligt duktiga idag. Jag fick med henne till gymmet idag och hur länge blev vi kvar där.. 3 hela timmar! Ja, det är sant. Vi gymmade i två timmar och sen duschade vi och basta. Så otroligt skönt, känns som om man behöver ta hand om sig lite mer. Vi gick igenom varenda muskel i kroppen och nu ligger jag här och bara skakar, kommer ha ett helvete imorgon. Men det är ju så gött med träningsverk!

Såg miranda kerrs foto. Det var där ifrån jag fick min motivation. Är hon inte världens vackraste? Herregud vilken kropp den människan har. Det fotot gjorde så jag aldrig ville lämna gymmet. haha! ♥


Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]