Kvällsgym med syrran

Undra om det är bara jag som ser att hon fuskar? ;) haha.

Oktoberfesten del 2

Träffade på några roliga filurer utanför stadt. Nu ska jag hem och lägga mig i världens gosigaste säng och se fram emot troligen en bakis dag imorgon, puss!

28 september 2012 - friday baby!

Har precis kommit hem från jobbet, alla fredagar innebär pass mellan 15-20 i badhuset. Så det finns bara en sak som väntar när man kommer hem, slappa! Ska upp imorgon tidigt och jobba också så får se hur länge jag kan hålla mig vaken. Längtar tills imorgon kväll, då det är den årliga oktoberfesten i skara!
 
Nu blir det några avsnitt av Pretty little liars, lite pepsi, lite mat, lite godis och sen sängen!
 

i've been waiting My whole life for you

Äntligen har jag biljetten i min hand jag velat ha så länge. Inget toppar lady gaga men chris Brown har jag väntat på länge nu! Köpte biljettn för sjuka pengar men det var bara för att stå i golden circle ;) måste uppleva honom på nära håll! Gud vad jag längtar, det är jag och min fina Emelie som tar en tripp till Globen den 19 november.

Någon mer som ska dit? ♥

 

i want you this close to me

 

I love My militaryjacket

Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Hösten är verkligen här nu, luktar höst ända ut i fingertopparna. Hösten ska ju va fin, men vädret gör bara så det ser deprimerande ut. Snart kommer säkert snön innan vi vet ordet av de. Tur att jag har en utomlandsresa framför mig. Det känns som om det är så mycket som inte är okej just nu, men samtidigt känns det som om allt det bra väger lite mer än de dåliga. Men jag kan inte undgå att tänka på hur detta året kommer sluta. Hur kapitlet kommer sluta. Jag vill att det ska sluta lyckligt, jag hoppas att det gör det för alla. Egentligen ser jag bara fram emot ett nytt år, det är mycket jag vill lägga bakom mig. Men ändå inte. Ska leva livet nu det sista, jag har så mycket roligt att se fram emot. Utomlandsresa med familjen, Michael Jackson Immortal tour i globen, Stå längst fram på chris brown och skrika rösten av mig och mycket mer.

 

Min finaste vän åkte så långt bort i fredags, jorden runt på 104 dagar sa hon. Jag har börjat räkna ner dagarna redan nu, för det är helt galet vad jag saknar den tjejen. Det är hon som får mig glad när jag egentligen inte orkar. Hoppas tiden rinner iväg nu. Saknad kan jag allt om, jag är bäst på att sakna, och den känslan har tagit kål på mig många gånger men den här känslan är en saknad av förväntan och glädje.

 

Ska sova nu efter ett pass på gymmet, kroppen är helt slut. Ni fina läsare som slänger in så peppande och fina kommentarer här i min blogg, kan inte beskriva hur mycket jag tar åt mig och hur glad jag blir! :) Puss på er! ♥

You can try but you'll never forget her name

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

 

Pretty little liars 3

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Godmorgon! ♥
 
igår var jag bakis och slappade mest framför tven hela dagen och sen gick jag till gymmet med syster och körde ett core pass. Så fanns inget direkt att blogga om, men kom på att jag har lite bilder från oktoberfesten! Någon mer som var där? :)
 
Trodde det skulle va mycket mera folk men det var kul och bandet Billy som spelade gyllenetider låtar var grymma! Hamnade lite backstage med dom på något jävla vänster ;) Men vi dansade tills fötterna inte orkade mera och ramlade in runt 03. Nu är det bara att gå påt nästa helg också!
 

Today's body inspiration

 
I may not ne the STRONGEST.
I may not the the FASTEST.
But I'll be damned if i'm not trying my HARDEST.
 
 

Oktoberfesten del 1

Nu ska jag och Emma åka till skara! Ha en jätte bra kväll alla :D

Tears don't mean you're losing

The one and only

Tjooo!

Kom precis hem från världens bästa mormor som jag hängt med idag. Haft det så mysigt! Jag är för tillfället helt slut i kroppen och huvudet efter träningen igår, så ska sätta mig vid tven och kolla på ngra avsnitt av PLL :)

Wanties

i'm never going to look back, goodbye

I got tired of waiting, wondering if you were ever coming around. My faith in you is fading, all the pictures have been burned and all the past Is just a lesson that we've learned, i wont forget you but I know this is the part Where the end starts. I honestly believed in you, holdin' on, the days drag on, stupid girl, I should have known everything is always going to be an uphill battle..and this is just facing the truth.
 

I'm not a princess, this ain't a fairytale, I'm not the one you'll sweep off her feet, lead her up the stairwell. This ain't Hollywood, this is a small town I was a dreamer before you went and let me down, now its too late for you and your White Horse to come around.

17 september 2012 - mot tandläkaren

Nu sticker jag iväg till tandläkaren, någon mer än jag som hatar att gå dit? Vill bara få det överstökat. Sen möter jag upp Malin för lite fika :) Har shoppat lite på nelly nu i morses, visar lite senare vad jag har beställt!

 

 

it's okey not to be okey

När jag fick se detta klippet gick mitt hjärta sönder totalt! Det finns så många hemska människor här i världen. Människor som trycker ner andra för att själva känna sig bättre, människor som mobbar psykiskt och fysiskt så människor inte känner att de är värda en plats i världen. Sjuka folk som gör allt för att andra människor ska må dåligt! Jag mår illa när jag tänker på det.
 
Detta klippet är så otroligt ärligt, starkt men frukansvärt ledsamt att titta på. Sekunden hon börjar sjunga så stannar allting. Det enda man känner är en otrolig smärta... fy! Att man ska bli behandlad så illa, jag förstår inte. Jag är så anti mobbing och det här fick mig att gråta. Kolla igenom hela klippet så kanske ni förstår vad jag känner just nu ♥ En helt otrolig stark tjej!
 

-

hair inspiration



 

Last night we were drunk!

Hello!

Ramlade innanför dörren klockan 02 inatt, kvällen var en blandning mellan glädje, kaos, dans och fylla! Men jag hade det jätte roligt med mina tjejer! Träffade världens finaste vän och hans kompis som körde oss hem från Lidköping :)

Klockan ringde 07 imorses, har jobbat fram tills nu! Ska kila ner och kolla på tennis, pappa håller i en tävling som heter september dubbeln. Trött och sliten som jag är :)

Bild från igår på Emma, mig och Malin ♥

 

Work

Nu ska jag kila iväg till jo bet i spöregnet, kan nog bli en heltisk dag på badhuset idag eftersom det är så dåligt väder, positivt för mig :)

Ikväll blir det partyyyy, can't wait! Har inte festat på evigheter.

And it's all because you lied, bitch!

Kommer aldrig kunna sova inatt. Ligger här i sängen och kollar på Pretty Little Liars, har precis kollat klart på första säsongen och jag kan inte slita mig. Ska börja på första avsnittet på säsong två nu! Får se när jag stänger ögonen inatt.
 
Imorgon blir det jobb och sen träffa mina fina vänner och då blir det utgång i Lidköping! Natti ♥

Freeling like a catastrophe, but she knows she can fly away

Helt galet hur jobbigt det kan vara att välja kläder när man ska gå ut, ska inte ut idag men imorgon, så tänkte att jag kan väl prova lite kläder så kanske något funkar, men det gör ju aldrig det. Haha. Man står där ändrar sig hela tiden. Men nu har jag nästan bestämt mig, hoppas det inte kommer bli jätte kallt imorgon eftersom det lutar åt shorts. Ses vi i Lidköping imorgon?
 
Nu ska jag till systemet och sen till Malin som har gjort kladdkaka till mig. Mums! :)
 
Vad tror ni, lite för somrigt kanske? Älskar shortsen iallafall så dom får det bli med snö eller regn ute!

@emmas place

Är hos esel och slappar. Hon åker jorden runt den 21 september i tre månader! Hur ska jag klara mig utan min pingla? :'(

Titta vad jag har gjort!

Har varit lite rastlös idag och kom på att jag kunde göra min egna sminhörna i mitt rum med hjälp av ett bord ett lakarn och en stor spegel, poff! Sminkbordet är klart.

Vad tycks? ;)

 

sometime, maby I can be your angel

She used to think you were amazing, she would have done anything for you. She never thought she would to move on and find love elsewhere. But you broke her heart and she has to move on now. She can't hold onto the past so she's just going to live her life and one day she will find someone that actually deserves her, someone that stays with her through not only the good times but the hard and difficult times too.
 

there is beauty in everything

Har varit och shoppat med Malin idag i Lidköping. Det enda vi var inne på egentligen var kicks. Kände att jag behövde öka på i sminkväskan med lite fina produkter. Det är så himla kul att shoppa smink och massa fina produkter men det svider sen när man kommer till kassan och få se den höga summan av pengar. Haha. Känner ni igen er?
 
Tänkte visa er lite vad jag köpt iallafall! :)
Här är en consealer som är från Make up store cover all mix. Har kollat mycket på smink bloggar senaste och verkade som om denna var det bästa köpet. 265 kr på kicks.  
 - Gul täcker finnar och blemmor, röda partier
- Rosa täcker blåa ringar under ögonen
-Beige kan man använda och blanda ut färgerna som highlight
 


Sen köpte jag eftersom jag använder mig utav märket Fit i foundation. Så köpte jag på mig samma puder och rouge i samma märke. Jätte bra märke som är ganska så billigt och täcker väldigt bra! :)
- Fit Me Foundaton 135, 129 kr.
- Fit Me puder 220, 119 kr.
- Fit Me Blush light pink, 99 kr.
 
 
 
 
 

Uggs vs Hunter

Vad ska man egentligen bära i vinter? Det är ju frunktansvärt populärt med att gå omkring i Hunter stövlar och vi tjejer tycker det är otroligt snyggt medans killarna undrar vad vi tänker med "gå till skolan i stövlar, va fan brudar" typ så, Likadant med uggsen som var så populära i vintras, vi tjejer älskar dom medans killarna inte fattar någonting. Haha. Älskar att vi skiter i vad killarna tycker!
 
Ne men helt ärligt, jag är lite förvirrad. Är det de sköna bekväma mysiga uggsen eller är de Hunter stövlarna som kanske är lite kalla man ska bära i vinter? Vad tycker ni? Kanske kommer bli en blandning? Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på fötterna ännu, men det lutar lite åt uggsen för dom är ju så mysiga! :) Vad tror ni?
 

När långa nätter inte blir som man vill

Herregud så utmattad jag är i kroppen, har varit sjuk från och till i två veckor snart och det börjar bli lite bättre nu men det är fortfarande förskyldning och halsont. Har haft på mig myskläder hela dagen och kollat på några avsnitt av PLL. Har kommit rätt långt nu! :)

 

Var på musikal igår också och såg the wiz med familjen där min bästa vän var med i. Kan inte beskriva med ord hur stolt man blev av att se min egna Malin där på sceen, helt galet bra vad hon och hela musikalen! Super mysigt. Ska ta och sova nu, är ledig imorgon så får se vad som händer. Tänkte bara skicka en godnatt puss! ♥

 

(haha, värt ett försökt, hur kan de stora bloggarna se så fruktansvärt perfekta ut när de gör en pussmunn?)

 

 

 

 

Angel, just like you always wanted to be

väntar fortfarande på den dagen...

Jag vet inte vad som är det bästa att göra längre. Gå ut med kompisar och dricka lite för mycket alkohol så att man glömmer skiten för en kväll och skrattar tills knäna viker sig för att alkoholen gör en lycklig eller ska man sitta hemma med choklad intill sig och titta på en film som handlar om allt annat än just kärlek. När man provat på båda så inser man att det hjälper för stunden men sen när festnatten eller filmen är slut är man tillbaka till samma gamla verklighet igen. Där hjärtat inte är helt okej, där kroppen ligger utslagen på marken medan hjärnan säger ”ta dig upp för helvete, här vill jag inte vara”.
 
Jag har många gånger tänkt på att detta kanske kommer gå över någon dag, att min saknad någon gång ska förvandlas till längtan. De säger att de tar tid för ett hjärta att läka. Men ingen har egentligen sagt hur länge. Efter en lång tid väntar jag fortfarande på den dagen. Det är konstigt egentligen. När slutet av någonting bra kommer så stannar man fortfarande kvar i samma sinnestillstånd lite till, bara några sekunder till så det kan göra ont lite längre. Jag vet om jag låter tiden gå så försvinner känslorna av ren utmattning tillslut. När man kommer till den dagen då man säger till sig själv att det har gått för långt. Du kanske hade rätt när du sa ibland så orkar man inte. Jag orkar inte idag. Men det är tur vi har en morgondag som ger oss en chans till. Den behöver jag.     

The wiz musikal

Nu är jag och familjen påväg till Skövde, vi ska kolla på min bästa vän Malin som spelar en av huvudrollerna i musikalen the wiz. Trollkarlen från oz kanske ni hört talas om? :) kommer bli jätte roligt!

 

Jacket from JC/Top from monky/Leggings from Gina/Shoes from jeffery campbell/

 

Pretty little liars

Jag måste tipsa som en serie som jag har fastat för, den heter Pretty little liars och den är sjukt spännande. Jag gillar när det är lite high school känsla också och det är det med massa snygga människor! Den handlar om ett gäng tjejkompisar som faller isär när dreas ledare (bästa kompis) försvinner mystiskt. Ett år senare får se sms av en som använder namnet "A" som hotar att avslöja deras hemligheter. Bara hemligheter som deras bästa vän Alison visste om.
 
Jag har inte kommit så långt ännu, är på avsnitt 10 men har redan fått ett beroende "måste veta vad som händer..."
Ni kan kolla gratis på http://www.swefilmer.com
 
 

MTV Music awars 2012!

Som jag har längtat efter denna galan, sitter som fast klistrad varje år! Så bra artister och häftiga människor med :) ser ni också? Ser sjukt mycket fram emot PINKS uppträdande.

I'm here to stay!

Hej! Det var ett tag sen, från min sida iallafall. Ni som undrar vart jag har tagit vägen, så förstår jag er! Jag har varit lite off på bloggen det senaste men det har också att göra med mig personligen, det har hänt lite saker som har gjort så jag inte orkat sätta mig här och skriva massa för det skulle bara bli tråkiga inlägg att läsa, det har inte blivit några kort eftersom jag mestadels gått runt i jobbar kläder eller myskläder hemma och sett allmänt sliten ut bara. Så ligger det till!

 

Men jag har ju den här bloggen för att kunna skriva av mig när jag är glad och ledsen. Just nu har jag alla texter jag skrivit under de här senaste 3 månaderna i ett gammalt dokument och de bara ligger där jag kan se dom, men jag har tänkt att ändra det nu och låta er veta hur jag känner och mår. Okej? :) 

 

Jag har hittat en spegel också för att kunna ta fler outfits bilder! :D

 

Hoppas ni har haft det bra och vi kan börja om igen för 1000 gången. (Helt otroligt att ni fortfarande tror på mig, med tanke på statistiken) TACK! ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fall inspiration by me

Militaryjacket from urbanourfitters/leggings from ginatricot/ shoes jeffery campbell/

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]