GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!

Nu är jag så jäkla redo att lämna det här året bakom mig, även fast det varit kanon och alldeles underbart är jag så redo för år 2012!! Känner ni som jag?

Nu håller vi på att göra ordning här hemma för årets största fest. Familjen Pettersson och Bertilsson kommer hit, sen drar vi fram till Götene och kollar på raketerna och träffar massor av folk! Sen hem till oss och då börjar festen med drinkar, lekar, musik och ett jävligt bra sällskap. Emma kommer hit sen också och så förkrökar vi lite hos mig innan vi drar in till skara innan tolv och ser på raketerna och skålar med alla våra vänner! Vi har inte jätte mkt planerat, så detta kan bli spännande ♥

Ha en jätte bra nyår och ta hand om varandra! Gör så alla får en bra start på det nya året genom att vara snälla mot varandra! GOTT NYTT ÅR!

Året 2011...

Ett minne förlivet: Var helt klart Alanya 11/9 - 18/11 med Emma, Emelie och Malin.
Skönaste människan: Det är helt klart Esel (Emma Karlsson) hon kan få mig att må bra så fort jag ser henne! Lätt den skönaste människan.
Viktig tanke i år: no regrets.
Konstigaste händelsen
Den bästa resan: Var helt klart (förutom Alanya) Gran Canaria, Puerto Rico med familjen Pettersson.
Finaste paret: Måste nog varit Mevlut och Esel, (HAHAHA)
Årets Chrush: Den tar Ian Somerhalder hem!
Bästa Tv-serie: The Vampire Diaries
Bästa musik: LMFEO, Lady gaga, Usher, Beyonce och min älskade Michael Jackson. Just det Eminem också!
Årets tabbe: Måste nog varit när vi var i Stockholm på Britney konsert, vi tog ett gemensamt beslut att inte ha på oss jackor när vi stog i kön eftersom vi trodde inte det skulle ta så lång tid att komma in till globen. FEL. Vi stod där ute i oktober i mer än 2 timmar och frös räva av oss. haha. Sån jävla tabbe.
Åretsvän: går till.. bababam! MALIN FRISK!
Årets ängel: Emma Gustafsson, jag trodde inte på änglar tills jag träffade henne.
Årets drog: Fortfarande pepsi och Malin lärde mig att missbruka risen!
Årets Besvikelse: Måste nog varit när vi var på turkiets flygplats och vi väntade på våra bagage. Men Esels bagage kom aldrig. Där skulle vi stå och snacka med turkar som inte kunde engelska. Bussen blev försenad och hennes bagage kom 4 dagar efter till hotellet.  
Årets konserter: Semptember, Erik Hassle, Britney Spears och The ark.
Årets älskling: Går till min älskade syster, Annasara.
Årets hetaste ställe: Är lätt Båstad!
Årets tack: Jag vill tacka Mamma och Pappa för allt de har gjort för mig under detta året, älskar dom!
Citat som passar in på detta året: "i dom lugnaste vatten simmar dom farligaste fiskarna". & "det som inte dödar, dig gör dig starkare.
Dröm som gick i uppfyllelse: Fick åka med tjejerna till Alanya och jag fick träffa min barndomsidol Britney Spears. 
Året 2011 var: En jävla karusell men jag åkte den med gjädje var enda gång!
Levt efter detta året: Life may not be the party i hoped for, but as long as i live i will dance!
Nyåslöfte: Hålla tag i de jag älskar mest så länge som möjligt.

New year's eve movie

Hej, hur har ni det på den näst sista dagen på år 2011?

Jag har haft en kanon dag! Att vara ledig och få sova länge är inte helt fel. Har myst med syster lite idag och sen hjälp mamma och handla allt inför imorgon, då blir det partey! Sen tog jag och Emma en spontan bio. Jag tyckte det var en bra idé att se filmen New Year's eve så här dagen innan nyårsafton. Och det var en jävligt bra ide visade det sig. Fruktansvärt bra film med många kända och snygga skådespelare och för två timmar kändes det som om jag var där och firade med dom. Haha. Nu är jag mer taggad på nyår!



Nu ska jag göra ordning lite här nere i källaren för imorgon, har köpt nya ljus och lite glitter och stjärnor som jag lagt på bordet runt ljusen. Mysgit. Nu ska jag kolla lite på tven och sedan lägga mig ganska så tidigt eftersom det blir en lång dag/natt imorgon. Puss ♥

Nyår var bättre förr.

Imorgon är det nyårsafton, jag tycker nyår är fruktasnvärt överskattat. Alla vill ha den perfeka nyår men så blir det ju aldrig ändå, alla vill att nyår ska vara precis som i filmerna men egentligen är det precis som alla andra fester det enda som man gör en gång om året är att skåla klockan 00.00 och säga "GOTT NYTT ÅR!". Förutom det är det precis som alla andra förfester och fester man är på. Håller ni med mig? Känns som om midsommar och valborg är större än nyår nu för tiden.

Bilderna är från nyår i 9:an på högstadiet tror jag. Nyår var så jävla mycket roligare och viktigare när man var ung. (haha) Den nyårsafton hade jag alla som betydde mest för mig under samma tak. Nu känns det som om alla är så långt borta fast ändå så nära. Man ser ju bara på bilderna hur lyckat det var, det var den perfekta nyårn för mig. Alla man ville fira in det ny året med var där, nu är det annorlunda.. folk har skaffat sig andra och egna liv, vissa har flyttat ifrån en, endel vill fira in nya året med sina pojkvänner och flickvänner som i sin tur har andra kompisar. Andra åker utomlands. Sorligt när man tänker efter hur snabbt allt kan ändra sig ♥ Undra hur det blir nästa år, vilka som kommer stanna kvar i ens liv då? Vilka som kommer försvinna...
 








Vampire diaries in my heart

Jag har inte berättat vad jag fick i julklapp förresten! Fast det vet ni ju egentligen, önskade ju mig en hemmabio och det kostar ju rätt så mycket pengar så jag önskade mig inget mer. Men jag fick något jag kan kolla på och dregla över på tven vi fick. Weeeiooohooo!

Fick Vampire Diaries alla 2 säsonger av syster, jävlar vad jag ska nöta vampire nu! Den bästa serien som någonsin gjorts, vad är det med vampyrer egentligen? det får alla att going CRAZZZYYY! ♥ 

yes, he did.

29 December 2011 - Sista dagen på jobbet i år

Hellluuu! ♥

Kom precis hem från min sista dag på jobbet det här året. Så jäkla skönt att vara ledig i allafall 3 dagar. Så det ska firas med att sova, haha. Måste sova ikapp mig känner jag. Somnade 02 och vaknade 11 idag och så kan man inte ha det. Tänk att det bara är några få dagar kvar på det här året 2011. Jag tycker allt går i en himlans fart och jag hänger inte riktigt med i tempot känner jag. Men ser så mycket fram emot det nya året!

Nu sitter jag här och planerar min 20 års fest lite. Inleder året med att fylla år är ju inte så dumt faktiskt, krävs mer planering än vad jag trodde men jag är på god väg. åååh, vill ha nyår nu! Vad ska ni göra på nyår? :)

Här är några av alla bilder som tog i juletiderna nu. Men nu är ju julen över och nu väntas ett helt nytt spännande år! Visst är det så att så fort julen kommer är den över lika fort igen. Mysigt så länge det varar.





Emma Robert dress

Kommer ihåg när jag såg Emma Robert på premiären av hennes film 4,3,2,1. Det gick på tv och jag älskar att kolla röda mattan och kolla in alla fina klänningar kändisarna har på sig. Emma Robert kammade hem den segern från min sida iallafall, så jävla snygg var hon! Klänningen är sjukt vacker.

Så hittade den på melba.se och nu är den påväg hem till mig! Får se om jag hinner ha den på nyår eller min 20 års fest. Love it, hoppas den passar! 

28 December 2011

Morning! ♥

Somnade inte förän 02.00 igår, har vänt på dygnet totalt. Trött som jag är slet jag mig från sängen och sprang till gymmet för att sätta på musik till alla gymmare. Nu sitter jag här med syster och kollar på home makeover, älskar det programmet! Man kan ju knappast inte hålla sig från tårar ibland. Drömmen och jobba som dom gör!

Ska snart sätta på beyonce dvd:n och lyssna på musik innan jag gör ordning mig för jobb. Jobbar från klockan 13.30 - 21.30. Har tidsinställt inlägg eftersom jag måste visa min fina klänning jag beställt! 
Ha en underbar dag!  

27 December 2011 - ingen rubrik

Helöö!! ♥

haha, fan a ni skäller på mig, ni är ju för sköna! :D Har haft så mycket att göra att jag inte hunnit med och blogga, har gått in och extra knäckt lite på helenagården nu i dagarna. Har inte varit där sedan i somras, men det var kul att komma tillbaka. Hoppas på jobb där i sommar också. Men badhuset är mig trogen, jobb hela veckan där.

Allt bra med er annars? Själv känns det som om jag går runt sovandes. Har inte blivit så mycket sömn det senaste. Men va fan, jag var vaken en hel vecka i Alanya utan att vara trött då kan jag banne mig hålla mig vaken nu. Snart kommer Emma och Malin till mig, vi ska planera lite nyår och sitta och tjöta bara, men min syster har tagit hemmabion! INTE OKEJ.



25 December 2011 - Lets brake the floor tonight

Heeeej på er!

Hur hade ni det på julafton? Hoppas alla hade det trevligt! Jag hade det super mysigt, vi var i Lidköping hos mina kusiner som precis byggt ett hus där, super fint hus! Blev mycket julbord och ätande, sprängdes tillslut nästan. Haha. Inte min grej att äta så mycket. Men en gång per år får gå ;)

Började jobba klockan 07 i morses och idag är det ju party!! Juldagen, då antar jag att det är utgång för alla?! Mina tjejer kommer hit sen och förkrökar lite, sen drar vi till skara på en till förfest. Sen blir det nog stadt i skara :) hoppas på en lyckad kväll!


Mobilblogg - Merry christmas everyone!

Godkväll!

Nu är jag i Lidköping någonstans, ute i ingenstans känns det som. Men det är super mysigt här, vi ska spela lite spel och sånt nu, äta ännu ett julbord och sedan öppna julklapparna. Vi har inte haft tomte på typ 7 år eller något men nu har min kusin fått barn så nu är det bara att ta fram tomte masken igen. haha. Undra vem som ska vara tomte i år?

Julbord hos mormor!

God Jul på er alla! Hur har ni det på julafton?
Dagen startade super, vaknade upp och kasta mig in i Annasaras rum och låg och myste i sängen lite. Sen fick vi se att det fanns paket i stumpan (haha, man känner sig som ett barn på julafton) där i låg det nagelack och en choklad snögubbe jag åt upp till frukost. haha.

Kom precis hem från julbord hos mormor och nu ska jag göra mig ordning lite tills i kväll, vi ska till våra kusiner i Lidköping och fira med dom och öppna klappar! :D Synd att det inte är någon snö ute, men det är faktiskt ganska mysigt ändå :$ ♥ Ha en fortsatt bra kväll, ta hand om varandra!

24 December 2011 - God Jul!

There's something about Christmas time


23 December 2011 - Ha en jätte bra dag!




Godmorgon! Sov som en stock inatt och vaknade ungefär nu? känns så jäkla gött att vara ledig idag från jobbet, men har jätte mycket att göra idag ändå. Jag och syster ska baka julgodis och plåta för våran Christmas album ;) Kommer bli så kul! Älskar att fixa håret och sminka och plåta.

Nu sitter jag här nere i källaren och myser med Annasara innan vi sätter igång med bakandet. Vi har fått en ny kanal som heter MTV Live HD, där går det musik dygnet runt utan reklam! Favorit kanalen! ♥

2 plats: Holiday!

Dancing is my passion

Vart ska man gå ut på juldagen? Vilket är det hetaste stället? Gaah, vet inte om det blir skara eller skövde. Skara är ju rätt tråkigt ändå känns som om det är samma gamla vanliga folk och samma tråkiga musik medans husaren lockar jävligt mycket. Inte så mycket folk man känner, massa dansgolv, sjuk musik. Alltid ett säkert kort :D

Någon hjälp? Vart ska man ut på juldagen? vad händer i Lidköping ens? :) ♥

22 December 2011 - Mobilblogg

Godmorgon!
Gick upp tidigt idag för att det var personalmöte och lite julmys med mina kollegor. hehe. Nu är jag nere i gymmet och klockan är morgon! Helt sjukt, jag tränar aldrig morgon därför är det så bra att personalmöten ligger på morgonen för då tvingar jag ner mig i källaren efter och springer i ungefär 45 minuter och kör lite maskiner.

Helt död nu. Ska hem och ducha och lyssna på go musik innan ännu ett jobbarpass börjar! ♥

Myser framför tven

Jäklar vad trött jag är! Slutade jobbet senare än tänkt.. nu sitter jag och njuuuter framför min nya hemmabio med mamma och syster och lyssnar på ill go musik, vi kollar hur mycket högtalarna klarar, slutar med att pappa skriker att hela huset skakar XD hhaha..

Imorgon blir det upp tidigt och sen gymma och sen jobba igen. Mycket nu innan jul! Men det är en riktigt mysg tid nu! :) Några dagar kvar till julafton bara.. iiiiiihhhh!

All i want for christmas is you

21 december 2011 - Hemmabio

Vaknade idag utav världens dunka dunka, jag bara va fan är det här nu då, pappa som har gått och blivit galen? Ramlade ner för trappan och ner till källaren. Där stannar han mig framför dörren och sätter händerna för mina ögon. När jag slog upp ögonen så möttes jag av en sjukt fet HEMMABIO, sjukt ljud och massor med Blue Ray filmer. VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP! 

Ser fram emot mycket förfester här nere med mina tjejer! Kommer lätt bli tjejernas rum det här. Ska bara göra ordning det lite mer. Tog en sjukt snabbt bild iallafall. Ni får en bättre titt när vi satt upp allt och fixat ordning också. Jäklar vad bra det blev!!! Woho!! :D ♥ 


-

19 December 2011 - Dagens träning

Fy fasen va skönt det är att gymma på morgonen! Alltid gymmat på kvällen men nu när jag kör på löpbandet så blir det bara morgonen eftersom jag jobbar eftermiddagar/kvällar. Idag har jag hunnit med personalmöte och direkt ner till gymmet för att köra mage, kondition och lite armar. Det känns ju så fruktansvärt bra efteråt! ♥

Idag är jag ledig hela dagen, jag hoppas på att få träffa bästis lite också för hon ska få sin julklapp idag!


With all this Christmas cheer, it's hard to be alone

Heeej! Vaknada upp i morses och det var snö ute! GÖTTTTT!! Men nu är den borta, typiskt.. Skulle vara så mysigt med lite snö nu när man börjar få upp julkänslan. Idag har vi varit och julhandlat de sista julklapparna och nu sitter jag och syster i mitt rum och lyssnar på julmusik och slår in alla klapparna :) Mysigt! Ska nog kolla ett avsnitt av julkalendern ikväll, måste hålla uppe gnistan nu! ♥

Nu ska vi fortsätta med vårat julkapps mys!




Sitter uppe och väntar på syster

Nu har min Esel varit här, filmen vi tänkte kolla på funkade inte så det fick bli en hel kväll med musik framför Lady Gaga konsert. Hon lämnade mig precis så nu sitter jag här och kikar runt på lite bloggar. Syster kanske behöver skjuss hem inatt så jag tänkte hålla mig vaken ifall om hon hör av sig. Allt för sin syster. Hehe.

Imorgon ska jag, Annasara och mammsen åka till Lidköping och köpa julklappar, jag har klart till familjen men kompisarna vet jag inte vad jag ska köpa till än.. så dålig fantasi. Menmen. Pusspuss ♥


17 December 2011 - Julpyntar

Helllooj! ♥

Har inte haft tid att uppdattera bloggen idag, vi har julpyntat hela dagen. Jag ville att granen skulle åka upp idag eftersom det finns ingen julkänsla.. så , så fick det bli! Nu blir det lite mera jul i huset. Musiken är julmusik och nu längtar jag riktigt mycket till julafton och lite snö gör ingen skada heller :)

Julgranen får ni se sen, jag och mamma ska åka till ica och kolla om det finns tomte mössa där, köpa lite extra fint till granen och lite godis måste man ju ha! Ikväll kommer Esel hit, då blir det mys framför en film! ♥



I want to dance all night, 'til the sun comes up

ÄNTLIGEN HEEEELG! ÄNTLIGEN FREDAG! ♥
Någon som ska ut och dansa idag? Jag är så fruktansvärt dans sugen så imorse innan jag gick till jobbet satte jag på beyonce och dansade som bara den till låtarna, slutade med att 10 minuter innan jag började jobba rann svetten på mig. Tur att jag har en stor basäng på jobbet som man bara kan hoppa i. Jag var med och körde lite vattengympa idag, det var rätt jobbigt i vattnet faktiskt. Får se om det blir någon träningsvärk imorgon. Har inte dansat på hela veckan så det bara spritter i bena på mig.. haha.

Idag ska jag bara ta det lungt, ska kolla om jag får gå upp och sno tven från pappsen och kika lite, hoppas att syster kommer hem snart också. Känns som om jag inte sett na på 100 år. Men imorgon blir det vampire frukost som alltid på lördags morgonen :D

16 December 2011 - Äntligen fredag!

Är lite stressad nu, så tog två super snabba kort innan jag drar iväg nu. Ska till jobbet och är där hela dagen/kvällen. Äntligen fredag idag, denna veckan har varit lång men imorgon blir det sovmorgon! Gud så skönt. Idag blir det inget smink eftersom jag tänkte hoppa i vattnet och vara med på vattengympa och sen kanske springa lite på bandet med mina nya jogging skor jag köpte i måndags.

Jag har aldrig gillat att springa men har börjat springa nu på löpbandet i vårat gym och det är faktiskt så okej, känns skönt efteråt. Förra veckan så sprang jag med mina dansskor på bandet, kunde knappast inte gå efter. Hade så ont i fötterna, pappa blev arg och tog med mig till stadium.. haha. Nu vet jag inte vad jag snackar om, men ha en bra fredag! Ta hand om varandra! ♥ Om ni inte har nått för er, kom och bada i Götene badhus!

I know you don't care too much but...

I still care.

Soooooova, vill bara sova nu. Kan knappast inte hålla uppe ögonen ändå sitter jag här och tvingar mig att vara vaken. När man slutar jobba 20.00 så vill man inte gå och lägga sig direkt, man vill ju göra allt man inte kunnat göra, om ni förstår? Haha.

Sitter här och kollar på Beyonce DVDen Live at Roseland. Klippet under är en utav mina favorit låtar, så jäkla stark är den. Ska nog lägga mig i sängen som somna till den nu.. Natti ♥ btw, ska göra allt för att se ut som beyonce när jag blir äldre, tänk att ha en sån snygg fru och morsa. Herregyyy. haha.

15 december 2011 - Tjuvarnas Jul

Godmorgon!

Har legat framför tven hela morgonen och kollat på tjuvarnas jul, alla har ju pratat om att julkalendern är så bra i år så jag var tvungen att sätta på första avsnittet och börja kolla. Slutade vid avsnitt fem och nu vill jag bara se mer, hur mysig som helst! Det var länge sen det var en bra julkalender, så det var allt på tiden att det skulle komma en ny bra :)

Nu ska jag dra mig till jobbet börjar 13-20.00. Jag tror några av mina julklappar jag köpt till mig själv kommer idag! :D (jag skyller på att det är julklappar till mig, på så sätt får jag inte dåligt samvete att jag shoppar så mycket, haha. inte bra.) Vi hörs senare, ha en bra dag! ♥

14 December 2011 - Pojken som kallades det

♥ Hej, saknat bloggen idag faktiskt.

Jag har jobbat från 13-20.00 idag så nu är jag helt slut. När man har jobbat så ett tag så tar det på krafterna tillslut. Ligger i min säng och läser boken om Dave Pezer - pojken som kallades det. Hans mor var psykiskt sjuk och alkoholiserad och plågade sin son på ett oerhört grymt vis. Pelzers upplevelser betraktas som ett av de tre värsta fallen av barnmisshandel i Kaliforniens historia, det kan jag förstå för jag har aldrig läst något vidrigare än detta. Det är självklart en självbiograf och han lever idag ett vanligt liv. Det jag inte kan fatta är hur han kan leva vidare med allt han har varit utsatt för och alla minnen som finns kvar.

Vi människor är oerhört starka egentligen, det är helt otroligt hur en 4 åring och uppåt kan få en sådan överlevnadinstinkt. Det är coolt vad vi människor är kapabla till när vi utsätts för problem och risker i livet! Nu ska jag läsa vidare..

3 bästa julfilm är: Ensam hemma!

Mina framtida rumspolare

Har fastnat vid MTV Rob & Big! Seröst dom ska bli mina framtida rumskompisar! De har gjort så jag fått en bra start på dagen! haha, sjukt sköna killar! Skrattar var annan minut, de är så fruktansvärt sjuka! haha. Marathon hela dagen men jag börjar ju jobba sen.. så får kolla ett avsnitt till :)
SÅ jävla sköna, haha herregud.

Nattshopping!

13 December 2011 - Lucia

Hejsan! :)

Någon som ens pallar att fatta att det är Lucia idag? Haha, jag har inte varit med om något sånt idag iallafall. Lucia tåg är ju så mysiga, kanske går något på tven sen man kan kolla på. Jag fattar inte ens att det är December månad och att nästa vecka är det julafton. Vart har julen tagit vägen egentligen, jag vill ha snö tillbaka. Tar tillbaka allt jag sagt om snö, haha. Det här är inte roligt längre.

Kom precis hem från jobbet, har jobbat från kockan 10,30 - 20.00 idag, (imorgon kommer ni förstå varför) Nu ska jag ta på mig min mysigaste onepiece och käka taccos, dricka pepsi och lyssna på härlig musik och sen läsa min bok tills jag somnar med boken på bröstet.

Jag tipsar om de bästa julfilmerna!

Jag som älskar film får stå för de topp 3 bästa Julfilmerna i år då! Jag kommer ihåg att jag hade detta förra året också, men det var ju omtyckt så jag tänkte att vi kör det igen! Räknar ner från tredje plats och ner till FÖRSTA PLATS. Första filmen kommer upp imorgon! Håll utkik :D ♥

(Kom i julstämning genom filmens underbara magi. Upptäckarglädje, julångest eller kärlek. Det är kanske så här vi som inte har någon julstämning kan få de genom filmerna. Funkade faktiskt på mig förra året. haha)

Åker och kollar på hemmabio

Nu ska jag och pappsen åka iväg och kolla på Hemmabio som står först på min önskelista i år! Jag ska ju göra om min källare till en hemmabio/sövaöver/Förfest rum. Haha. Har tänkt på detta i flera år nu och jag trodde mamma och pappa skulle skratta åt mig när jag nämde det men de tyckte att det var en bra idé :D

(Provade på det är med pussbild, alla stora bloggerskor ser ju så frukstansvärt bra ut när de gör slängpuss men va fan jag ser ju bara konstig ut? Antar är för att det är så snygga! Till och med när de gör fula grimarser ser de snygga ut? jag fattar inte, haha. Ett försök ville jag ju ge det iallafall. Ta det för vad det är! haha ♥)

Hur är det med julkänslan egentligen?

Hur är det med julkänslan egentligen? Har ni fått någon ännu? Nu är snön borta och jag fryser inte i December månad i år, jag har inte julkänslan ännu, hade jag nog inte det förra året heller. Enda dagen man kände av julkänslan var på självaste julafton. Jag och Emma pratade om det här för några dagar sedan, att när man kollar på julfilmer eller från USA så ser allt så himla lyckligt och glatt ut och de börjar fira redan första advent. Men blir så glad av se sånna filmer, skulle önska att jag bodde i USA under vintern för där går folk verkligen in för att känna den där julkänslan. Det är så mycket runt om. Folk går och julhandlar och man ser verkligen hur folk stuttsar fram och alla säger god jul tillvarandra.

Hur mysigt julen och vintern än är så känner jag att jag kan inte få in den här riktiga känslan som man kände när man var liten. Det är lite tråkigt. Önskar att det kunde vara likadant nu som när man redan i December månad började skriva önskelista, följde julkalendern, längtan efter jullov och framför allt spänningen innan julafton. Jag ska hitta den på något vis i år, jag älskar ju att kolla på film så kanske några mysiga julfilmer om inte disney filmer kan få igång julkänslan ännu mer? Eller ta upp granen nu istället för dagen innan julafton. Jag vill känna den där julglädjen som är på film.. men sen när man tänker efter så kanske den julglädjen i filmerna är väldigt överdriven? Fast jag vet att i New York så existerar den.. har ni någonsin varit med om det eller känt så som alla de människorna gör i andra klippet inför julen? Jag saknar barndomen när man ser detta. Jag bet sönder mina naglar, veckor innan självaste julafton. Saknar den känslan. Verkar som om man ska åka till NY för att få en riktig dos av Julglädje! :D Eller vad säger ni? är jag helt ute och cyklar nu eller? ;)

  

12 Decmber 2011 - Raise and shine

Morning!

Everything allright? Jag har en ledig dag idag men ändå ställde jag klockan för att gå på personalmöte, sen när jag kommer till jobbet då är det fel dag. Gaaah. Haha. Nu är jag iallafall pigg och har nästan ingenting att göra. Kanske ska åka med pappa till Lidköping idag och köpa löpar skor till mig eftersom jag har börjat springa på bandet. Jag springer med dansskor och det är inte bra för hälen och fötterna, otroligt ont har jag! Nya skor får det bli!

Jag tror min julklapp från syster kommer idag förresten! Haha. + en till konsert med beyonce ;) Helt plötsligt fick jag något att göra idag. haha ♥

Bio nu, yeh!

Vampire Diaires

Nu blir det att kolla på Vampire Diaries, någon mer som följer? Det är så sjukt spännande! Köpte med mig snacks från jobbet också, så de ska vi käka nu. Mycket godare än chips! Jag köpte nyss min julklapp åt annasara. Haha. Jag beställde alla boxarna och sa "Det här är min julklapp från dig, bara så du vet". hah.

Jag och Emma efter vi sett Kyle xY serien så blir det Vampire i min hemma bio sen! Weei :D ♥


Just nuu

11 December 2011 - Tredje Advent

Gäääääääääääsp, klockan ringde idag igen som vanligt då är det bara att kasta sig upp till jobbet. Jag jobbar bara några timmar idag så det är ju skönt. Jag såg att jag skrev i fredags "imorgon är det tredje advent" men det är ju idag det är det! Snacka om att man är trött och inte har någon koll på vilken dag det är. Det är nog bara för jag inte har fått någon julkänsla ännu :) Men nu är tredje ljuset tänt iallafall!

När jag kommer hem hoppas jag på att syster och jag ska kolla på Vampire Diaries eftersom i fredags och igår jobbade jag. Hört att det ska vara ett sjukt avsnitt! Vi hörs lite senare ♥

10 December 2011 - Saturday night fever

Heeeeej kära lördag!

Helt slut är jag. Har jobbat idag sen testade jag på vårat gym som är helt nytt. Jag är inte en "springare" men jag sprang på det där badet i 45 minuter ungefär så jag är stolt över mig själv. haha. Tar nog ett träningspass imorgon också. Inte helt dumt när man har en hel dansal för sig själv också! Weeeiii.

Kom precis hem från skara. Jag, Malin, Annasara och Herman har varit på dansuppvisning i katedral, det var kanon! Nu sitter jag här på en Lördag och lyssnar på musik och sjunger för mig själv. Gud vad trött jag är! Imorgon blir det bio, jag ska på dubbeldejt! Jag, Emma, Annasara och Herman! :D ♥ Ser ut som om vi blir själva på bion? typ.

Something 'bout lonley nights

Hej! ♥

Läget? Jag är så trött så jag håller på och dör. Har jobbat från klockan 10.30 - 20.00 idag. Men det är fredag och det innebär att det är drag i badhuset och på gymmet så det är alltid roligt att jobba då :) Idolfinalen håller på och jag orkar nästan inte kolla på den i år. Måste ju se vem som vinner men jag tycker ingen av dom förtjärnar ett skivkontrakt. Hitta nästa Lady Gaga eller Beyonce istället vettja!

På tal om Gaga, är hon inte den häftigaste personen som finns? kolla på born this way konserten så fattar ni vad jag menar. Aldrig sett något bättre!

Nu ska jag sätta mig framför tven och kolla på vem som vinner. Imorgon jobbar jag sen tänkte jag testa på vårat kära gym vi har på Västerby :) Det är tredje advent imorgon, då tänder vi tre ljus istället. Tiden går så snabbt. Hinner inte riktigt med här? Har ni börjat köpa julklappar? Jag är lite efter känner jag, haha. 

new in



Någon mer som har fastnat för amerikanska flaggan på kläder? De äkta är ju så otroligt snygga men jag kunde inte motså denna tröjan. Den är hur mysig som helst och snygg också. Jag köpte en vit och Emma köpte sig en blå :)

Köpte den på Gina Tricot.. jag har en dålig vana och aldrig kollar på prislappen när jag köper något. Haha, jag vet. Men jag gör aldrig det. Så jag vet inte vad den kostade :$

I was wide awake in a sleeping town

Äntligen är min data tillbaka!!
Lite sorligt egentligen hur stort behov man har av en data. Jag har gått som på nålar hela veckan för det är otroligt frustrerande att inte "få datan när man vill" haha. Nu verkar den funka bra, hoppas den fortsätter så!

Sitter här och lyssnar på musik och läser lite bloggar innan jag ska sova, måste orka upp och se vampire! :)
Godnatt ♥

Home sweet home

Nu är jag hemma, någon som kan ha gissat var vi har varit? Kanske inte så svårt. haha. Haft en bra dag med Emma och syster. Vi mötte upp Annasara och gick på stan och shoppade tills vi var trötta och hungriga och åte till donken och käkade (Annasara åt kanske lite för mycket?! som man ser på bilden) haha.

Nu ska jag göra ordning mig och jobba en liten kortis ikväll. Sen ska jag kolla klart på Lady Gaga konserten :) ♥
Vet ni vad jag gör nu förresten.. Cdon.com har blivit min nya shoppingsida. 800 borta på ett klick. INTE BRA.



8 December 2011 - Till Lidköping

Hejsan!

Lite stressad nu, kastade mig upp i sängen i morses för min mobil hade dött så klockan ringde. Ville se några avsnitt av första säsongen av vampire diaires som går på tv nu.. jag hann precis. Nu är jag påväg till Lidköping med Emma. Vart vi ska är en hemlis, än så längen ;) ♥

Will she know how much I loved her?

Åååh herregud. VILL SE FILMEN NU, NU, NU! Min favorit channing tatum är med. Vilken film detta kommer bli, var nära till lite tårar där. Kan knappast inte vänta. Jag är en sucker för sånna här kärleks filmer.

Självklart man går och ser en sån film på alla hjärtans dag? :D ♥

7 December 2011 - Tired as hell today

Godmorgon! Snacka om trött tjej idag.. ögonen hänger bara, ser ju svullet ut (bilden) haha. Sitter här framför datan och laddar hem musik och lyssnar på lady gaga. Tack för att vi har den tjejen alltså. Kollade på hennes konsert igår. GRYM!

Vaknade av att jag fick sms av mamma "din bebis kommer imorgon!!" ÄNTLIGEN. Så jäkla tråkigt att sitta på en data man inte har några bilder på eller någonting att visa. Därför det bara har blivit cam bilder det senaste. Men imorgon hoppas jag att jag aldrig kommer få skicka tillbaka den mer. Annars blir det en ny data i jul! haha.

Ska göra ordning mig för att gå till jobbet nu. Jobbar till klockan 20.00 och efter det får vi se vad som händer :) ♥

6 December 2011 - Snön faller och vi med den

Snön är kvar.. jag som trodde den skulle försvinna. När jag skulle till jobbet i morses tog jag cykeln och var helt säker på att jag kunde cykla.. neej, jag fick leda cykeln och det var då jag började klaga på snön. Sminket ran och jag såg ut som en zombie när jag kom till jobbet. Det var länge den härliga känslan varade. haha.

Kom precis hem från jobbet och nu väntas ett zumba pass på gymmet! Jag har så otroligt mycket träningsvärk i hela kroppen efter det hårda träningspasset i söndags så jag vet inte hur detta kommer gå. Slutar säkert med att någon kommer få hjälpa mig upp, haha.

PS
: FAN VAD JAG SAKNAR MIN EGNA DATA!


(En bild som togs förra vintern, då det var så mycket snö. Det var i skövde när vi skulle fira 200 dagars. Fan va kallt det var, men gud så roligt! haha)

Snow is falling all around me

Åååh, va mysigt det är att kolla ut! den 5 december 20.00 kan vi konstatera att det snöar! hur mysigt och fint det är ju kommer jag börja klaga imorgon när jag går utanför dörren. Men vi låter det vara såhär trevligt nu. Lite vitt måste vi ha till julen, det kan man ju inte neka ;)

Jag var i Lidköping förut och shoppade med mamma och syster. Hittade lite små mysiga saker, bland annat köpte jag ett knall rött läppstift (det på bilden) som jag och syrran ska använda till en "julplåtning" mer om den senare..

Jag köpte också Lady gaga tour som jag ska sitta och kolla på nu hela kvällen och lyssna på härlig musik. Om jag har blivit besatt av konserter på DVD? OM JAG HAR!


So beautiful drop dead

Tatueringar är något så fruktansvärt vackert tycker jag. Att något så litet kan betyda så mycket och att något så stort kan beskriva en hel saga, ett helt liv lixom. Jag tycker verkligen det är den finaste konsten. jag har funderat på tatuering i ungefär två år och nu känner jag att jag har funderat länge nog.

Den 8 Januari fyller jag 20. Jag har så många planer under 2012. Jag är så taggad på att det kommer bli ett oförglömligt år! Så varför inte inleda 20 år med en tatuering? Vi får se vart detta leder :) Spännande är det iallafall.

5 December 2011 - Tiden rinner ut

Hej! :)

Har precis kommit hem från personalmöte. Nu ska jag iväg till matten, ska prata med läraren att jag nog ska hoppa av matten. För jag har ingen tid. Plugga hinner jag inte med, har försökt att hitta tid. Men det finns ingen. Så får väl se hur detta går, lite nervös på hur han kommer reagera. Hoppas han förstår mig. Tar nya tag till våren istället.

Efter det ska jag och mamma åka till Lidköping för att julhandla lite, kika på julklappar. Ska möte upp syster där inne också eftersom hon går i skolan där och shoppa runt lite med henne. Kom nyss på att jag fick in lönen idag!!! GÖTTT! ♥

Men helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova. Som på bilden. Finns alltid ställen kan kan hitta. haa.

4 December 2011 - Everyday im shuffling

Godmorgon!

Säger jag klockan 15.00.. OPS. Blev en lång kväll och natt igår. Jag och mina tjejer drog till Husaren i skövde och dansade loss. vi har varit där två gånger och aldrig haft så roligt förut! nya stället för oss, jäklar vilket drag det är där. Det bästa är när man kan välja mellan dansgolv och olika musikstilar. Träffade också min vän fille där som jag inte sett på år och dar. lyckad kväll! ♥

även om bakfyllan hänger i så är det träning som står på schemat idag. Det blir core och sen bodyjam som är så roligt! Elin Srand som har det, hon är ju så duktig! Dans är det roligaste jag vet! Så anmäl er för att gå på hennes pass här!

Julgodisbak hela dagen

Heej bloggen!

Allt bra med er? jag är så jäkla trött, känner mig helt utmattad. vet inte varför. Men har inte haft tid för att vara trött nu utan Esel kom till mig och och satte mig i julbakning så det är det vi har haft för oss hela eftermiddagen. Vi har lyssnat på jullåtar och bakat julgodis. Nått måste man ju göra när man inte fått julkänslan ännu. Hur mysigt som helst!

Ikväll ska jag ut i skövde, får se om jag lyckas hålla mig vaken eller om jag hittas på dansgolvet liggandes eller nåt. haha. Vad ska ni göra denna kalla lördagen? ♥

3 december 2011 - vampire diaries frukost.

Så jäkla mysig att varje lördag äta frukost med syster och kolla på den bästa serien som någonsin gjorts. Vampire Diaries. Sitter här nu och ska starta igång det. Kan knappast inte vänta, måste veta vad som kommer hända! Haha. Härligt att lördagen startar så jävla bra :)

Är ni lika vampire freak som jag? ♥

2 december 2011 - en julklapp till!

Idag kom posten med ännu en julklapp till mig! Tänk om man skulle ha det så varje dag nu fram till julafton. Ett paket om dagen. haha. Gissa vad som ligger där i? ;)

Wouldn't you hold me like you used to.


"Dont hurt me, okey?" I wont hurt you. Every time I try to look away. See your face on our reflection. Every choice I try to make, I pray. Leads me in a right direction. I don't know what it is, but I know I'm missing it Missing out. But the memory we made remains, remains.. Wouldn't you hold me like you used to. Hold it, girl, just one more time ♥

Första julklappen kom nyss!

Åh, en av mina julklappar kom precis! Vad härlig den här torsdagen blev nu.

Ni kommer ihåg att jag och mina tjejer var i oktober och kollade på Britney Spears i stockholm? Det var så himla bra och mäktigt så jag var tvungen att köpa hem mig dvden med hela konserten och massa extra material. Beställde den igår och fick hem den idag, sjukt hur snabbt det går! Nu ska jag ta och sätta mig och få lite känsla igen från när man stod där i globen och brittan kom upp på sceen, man kände hur hela golvet vibrerade. AWSOME! ♥

1 december 2011 - Time for christmas songs

Min enda sovmorgon på hela veckan och jag vaknar utav sms signal mitt i örat. jag har antagligen somnat med hörlurarna i öronen igår och somnat till musiken. Jävlar vad rädd jag blev, flög upp ur sängen. Haha. Idag är det den första december och det känns verkligen inte som det, vart är vintern? Vart är det mysiga "åh vad jag längtar till julafton". Pyttelite snö nu tack.

Min data åkte iväg till Tyskland igår igen så jag får ha min morsas data i några dagar. Därför det inte blev ngt uppdatterande igår. Så jag tröst shoppade lite julklappar till mig själv igår. haha. Jag tror det ska komma på posten idag så det får jag visa upp sen! ♥
Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]