this is more like me...



When I think that its over, that I'll never see him again like this... well yes, I'll bump into him, we'll meet our new boyfriend and girlfriend, act as if we had never been together, then we'll slowly think of each other less and less until we forget each other completely. Almost.

Always the same for me. Break up, break down. Drunk up, fool around. Meet one guy, then another, fuck around. Forget the one and only. Then after a few months of total emptiness start again to look for true love, desperately look everywhere and after two years of loneliness meet a new love and swear it is the one, until that one is gone as well.

There's a moment in life where you can't recover any more from another break-up
. And even if this person bugs you sixty percent of the time, well you still can’t live without him. And even if he wakes you up every day by sneezing right in your face, well you love his sneezes more than anyone else's kisses.

something about this place, just saying.

Poolen ♥

29 maj 2012

Har köpt en ny data äntligen!!!!!!!! Har inte kunnat använda den riktigt på ungefär ett år, så nu var det på tiden, så jävla trött på den, funderar på att kasta den från balkongen och hoppas den går i tusen bitar, för de är så jag velat göra med den de senaste.

Äntligen kan jag blogga igen! Hej på er! ;) jag vet att ni väntar på bilder från Alanya, ni får vänta lite till för ska få alla bilder först. Fy fan va bra vi hade det! ♥ längtar tillbaka.

.

Jag tänker tillbaka på tiden då vi för första gången träffades. Inte visste jag att år senare att du skulle heta inte bara Jessi utan min bästa vän. Jag saknar dig varje dag för du gör mig så förbannat glad! Jag är så otroligt tacksam att just jag är den personen som lärt känna dig, gråtit med dig, skrattat med dig, upplevt helt underbara minnen med dig. Gått igenom livet tillsammans. Jag älskar dig och saknar dig varje dag du inte finns i min närhet. Det har gått lång tid nu, du är snart hemma igen och här sitter jag och räknar dagarna. 14 dagar kvar tills du är i min famn igen ♥

True friends are never apart.

Maby in distance but not in heart.




En puss, på vårat sätt ;)

I’m just standing still as you leave me now

Tysklands bidrag är ju helt underbar! Ryser sönder. Det kan bli farligt för Loréen ikväll! Många grymma bidrag!

26 maj 2012

Väntar på mina älsklings tjejer för grill och eurovision mys hos mig!

 

The winners need someone to clap for them


25 maj 2012 - burn baby burn!

Hej på er! :)

Har inte kollat in hit på ett tag, anledningen är att jag jobbar och jag går och lägger mig direkt när jag kommer hem för jag är så himla trött efter Alanya, helt galet var det! Bästa resan någonsin! Men jag som alltid ska vara värst med allt, så gick det åt helvete. Brände sönder mig en dag och nu har det blivit brändskador på bröstet och axlarna.. kan inte ha på mig kläder eller sova på nätterna. Typiskt mig, haha. Om det blir ärr utav det gräver jag min grav, usch!

Mitt egna fel. Får se till att skärpa mig när det gäller solen. Här är en bild som är tagen när det inte var brändskador utan bara flag.

Drar iväg och jobbar nu i värmen! Vi hörs när vi hörs ♥

i had the time of my life.. once again!

Heeej bloggen!

Ville bara kika in och säga att jag är hemma nu och har kommit hem ungefär hel iallafall. Inte helt men nästan. Det har varit den sjukaste och galnaste resan! Vill bara tillbaka nu när man kollar på alla kort, man var verkligen i paradiset. Så kul att träffa alla igen som man träffade där förra året :) Sol, bad och fest varje dag! Åhhhhh, längtar redan dit igen!

Bilder kommer lite då och då, men nu har jag ett core pass att tagga till så vi hörs lite senare ikväll. Bjuder på en bild från poolen än så länge på mig, malin, emma & Emma och en tjej vi träffade där borta som heter Aida ♥

hejdå min fina, hej sommar och fest!

four tickets to paradice!

God morgon!

Snart så kommer Emma, Emma & Malin och hämtar upp mig, så ska vi ta oss till landvetter flygplats! Har inte riktigt fattat att det är idag vi åker, känns som om det var igår jag lipade över att det var ett halv år kvar. haha. Nu har jag brottom, men ville bara säga att ha en bra vecka här hemma i sverige, så hörs vi när jag förhoppingsvis kommer hem brunbränd och sleten ;)

Reser i världens skönaste hoddie, och linne under och leggings. Ska ju resa hela dagen så bäst att göra det bekvänt för sig. Ta hand om er! ♥

BTW, den här gången följer Annasara med mig till turky. Hon är med mig överallt nu! ;)


när allt man lever för, helt plötsligt försvinner.

Jag har sett människors liv förändrats på en sekund. Jag har sett människor jag bryr mig om förändrats till främmande personer. Jag har sett liv som rasar samman. Jag har också sett ångesten i en persons ögonen av att inte vilja leva längre. Jag själv lärde mig att leva, jag fick gå igenom en fas i livet då man var tvungen att lära sig allt som sig själv. För vi två hade ju alltid varandra att luta sig tillbaka mot, nu skulle jag helt plötsligt lära känna mig själv, klara mig själv, ta hand om mig själv. Hur skulle jag kunna göra det när du alltid kände mig bättre än vad jag någonsin hade gjort? Jag fick lära mig mina starka sidor och jag lärde mig mina svaga sidor. Jag lärde mig hur jag skulle börja leva igen men den som många andras var en helvetes väg, till man kom ända fram där man faktiskt kunde säga ”jag mår bra nu”. Den vägen bestod av ett stort svart hål. Jag stod och trampade på samma ställe länge, visste inte vilken väg jag skulle gå för att komma till den ljusa sidan för det enda mörkret gjorde var att lee mot mig. Det sägs ju att tiden läker såren och det gör den, men det är en jävla smärta på vägen men man klarar det tillslut. Du klarar det. Vi klarar det.


Jag tänker på alla som läser min blogg och som känner igen sig i mina texter. Jag vet att det är många, ändå känner man sig så himla ensam när det gäller sånt här, inte sant? Men jag hoppas att det kommer en dag för alla där ni känner er odödliga, starka. För den känslan, går inte riktigt att beskriva. Just den känslan förtjärnar alla! ♥

12 maj 2012 - i'll be there and you'll be near

Har jobbat från klockan 09-14.00 idag, är helt slut. Ska tillbaka till jobbet senare igen men nu måste jag se till att bli klar med min packing. Jag har hela garderoben på storarums golvet och jag kan verkligen inte plocka ut plaggen. Skit jobbigt! Jag var hos Emma igår och hjälpte henne packa, slutade med att jag kastade runt hennes grejer lätt som en plätt "den tar vi med, den tar vi inte med. Du får välja en färg inte två likadana!"´osv. Men nu när det kommer till mina grejer är det kaos. haha.

Gick igenom mitt kommentarsfält igår och ser att några tror att jag använder löshår. Börjar bli ganska van att höra det nu, men det är mitt hår! Allt är mitttttttt!! Skulle nästan kunna skänka bort lite för det börjar bli väldigt långt nu ;) såg ett spöke precis innan jag tog bilden.. så då förstår ni.

11 maj 2012 - varit ute på äventyr

Har precis kommit innanför dörren och klockan är bara 12.00 känns som om jag har varit igång en hel dag redan! Vaknade tidigt i morses och åkte till Anna och fixade mina naglar så det blev sommarfräsha. Får visa bild lite senare på naglarna, de blev så fina!  Det tog ungefär 1,5 timme, efter det åkte jag till apoteket och sen till ica för att köpa lite tidningar vi kan ha och läsa på flyget och när vi ligger på stranden.

Håller på och packar resväskan och som vanligt så kan jag inte begränsa mig. Haha. Slår vad om att jag inte ens kommer använda hälften av allt! ;) typiskt mig. Sen ska jag dra in till Lidköping och möta upp Annasara för lite shopping och sen när jag kommer hem ska jag iväg till Emma och stötta henne i packningen (hon har problem, precis som jag) haha. Sen sent ikväll ska jag en sväng till jobbet. Det kommer gå i ett idag. Herregud, hur ska jag hinna med allt?


det gör ont att inse ibland.

Hur säker jag var på att du inte skulle bli någon jag skulle sakna. Hur jag hatar att jag hade fel. Du var allt jag trodde du inte var, nu ligger jag här och känner mig som en idiot. Hur jag avskyr när det är förtidigt att säga att man älskar någon, men alldeles försent för att säga farväl.

when you reach youre goal, it's worth it.

När ska det sluta regna? Tänkte ge mig iväg till gymmet men finns ingen lust till det när det vräker ner. Fastnade i storarummet hemma och gjorde mitt core pass och stretchade. Jag har gett mig fan på att jag ska bli lika vig som jag var för två år sen, men jag insåg att jag har lång väg att gå. haha :)

Har är några svettiga och osminkade bilder med extremt dåligt kvalle, tagna med camen -_- Nu ska jag och Annasara färga håret! Mörkare! Innan jag hoppar in i duschen.

(skönt att träna hemma för på gymmet kan jag inte med att gå runt i sport bh, här hemma får man faktiskt det!)

true

Everyone says love hurts, but that is not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love. But in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. 

9 maj 2012 - fika med albana vs gym

Har varit med Albana och fikat på café elvira idag. Så himal mysigt att träffa henne igen! Nu har jag brottom för ska till gymmet och gymma innan jag går in och håller i mitt core pass!

Bild på mig och Albana från idag ♥

gonna miss you when you're gone

Hej! ♥

Hade världens bästa kväll i skövde igår med fille. Vi åt på en jätte fin resturang som hette Glädje, aldrig käkat där. Men fruktansvärt fint och god mat. Pratade om allt vi har missat och hade det roligt. Sen gick vi och köpte godis till bion. Det gick på över 100 spänn. Då hade vi redan vräkt i oss massa mat men godiset lockade ändå, vill jag säga. 

Vi skulle först kolla på american pie, the reunion men sen ändrade vi oss och kollade på Avengers i 3D. Jätte bra film, men lite svårt att hänga med i själva handlingen. Men den blev bättre mot slutet. Den var 2,20 så den blev klar vid 23.30 ungefär. Då åkte vi hem och mådde illa av all mat och godis! 

Nu sitter fille på ett plan till turkiet och stannar där i ett halv år! Kommer sakna honom sjukt mkt. Men som tur är att tiden går så fruktansvärt snabbt! Så ses vi snart igen ♥  


8 maj 2012 - idag är det full rulle

Gääääääääääääääääääääääsp, sov så dåligt idag. Vaknade upp flera gånger och inte kunde andas. Nu känns det bättre och det brukar bli bättre framåt dagen. Idag är det mycket som händer. Måste hoppa in i duschen nu, sen packa, sen kommer malin hit, vi ska sola solarium sen hänga lite här.

Sen ska jag åka till skövde ikväll för att käka och gå på bio med min saknade fille. Han flyttar snart till Turkland så måste passa på och göra nått mysigt innan han flyttar :) Ser fram emot det! ♥

Skull cutout back tee

Nu är det kört för mig. IGEN. hel kört denna gången. Blivit total förälskad i detta linne! Ni vet, då är det helt kört. Finns ingenting annat man kan göra än att göra allt för att få det. Gud, så snyggt! Dör ännu en gång. Jag måste skärpa mig, men detta måste vara ett undantag! Ryser fan.  





Bilder lånade av: http://victoriatornegren.se

everyday is one day closer

Godmorgon! ♥

Hoppas allt är bra med er i det sköna vårvädret! Själv så är vårvädret inte så skönt för mig eftersom jag får sitta inne och helst inte sätta min fot utanför dörren pga av allergin. Nu är det äntligen helg för mig iallafall, fem dagar ledigt. Har mycket jag måste göra! Måste åka och shoppa lite till Alanya, packa, träna, träffa vänner mm.

Helgen har vart toppen! Har jobbat lite, träffat Esel och myst lite med henne sen kom bazze och stannade här lördag-söndag. MYSIGT!    

BTW: OM EN VECKA IDAG SITTER JAG OCH VÄNTAR PÅ BOARDING JUST PRECIS NU!!

Någonstans där lek blir till allvar

Jag hör sekunderna ticka bakom mig, tror klockan slog precis 23.00 och jag ligger här i mörkret med min myslampa tänd och låter mina fingrar trippa över det söndriga pappersarket där jag som alltid låter mina känslor bli till ord. Jag tänker på det där med att ge bort sitt halva jag till någon. Ni vet, någonstans där två helt plötsligt ska bli en. Hur man står där och har klätt av sitt hjärta för någon. Här, varsegod. Det är ditt nu, gör vad du vill med det. Inte så konstigt att hjärtan lämnas tillbaka med stora hål, inte så konstigt att man ofta inte vågar hälsa välkomen.

 

Men det man inte tänker på just i den studen är hur allt skulle vara utan honom. Hur trasig man skulle känna sig. Hur mycket man skulle ångra att man inte vågade sattsa. Den sekunden han helt plötsligt vänder blicken åt någon annan och där står man med hjärtat i sin hand fortfarande utsträckt och sedan långsam för hjärtat tillbaka på plats. ”Hjärtat är fortfarande mitt, du ville inte ha det” sa jag. Han sa ”du lät mig aldrig ens försöka älska det”. Där gick han iväg, utan att vända sig om. Tittade inte ens bakåt.

6 maj 2012 - just nu

6 maj 2012 - Sunday bloody sunday

Slappar söndag. Vill inte göra någonting. Innebär att dessa låtar står på repeat. Mysigt. Tyst. Mörkt. Onepiece. Mig själv.


kan inte klaga på livet nu.

14 maj - 21 maj = ALANYA MED VÄRLDENS BÄSTA
4 Juni = JESSI KOMMER HEM FRÅN KINA
12 - 15 Juli = BÅSTADVECKAN MED TJEJERNA!
Juli/Augusti = BÅSTAD IGEN!!!!!!!
31 - 2 Augusti = LADY GAGAAA I GLOBEN, WEEKEND I STOCKHOLM MED EMMA & SYSTER
Oktober (osäker på datum) = GRAN CANARIA MED FAMILJEN!
3-4 November - MICHAEL JACKSON IMMORTAL TOUR MED EMMA I GLOBEN!

Jag mår rätt så bra nu! ♥♥ kom framtid, kom.


Turkyy, Alanya, Taksim hotel September 2011! Om 10 dagar är vi där igen! wooop wooop*


Mitt andra hem, Båstad. I år får jag uppleva båstadveckan med världens bästa tjejer. Vilken sommar!


November 2011 var vi i Globen och kollade på Britney Spears, nu får jag uppleva Lady Gaga i Augusti och Michael Jackson tour i November. Det kommer vara något jag aldrig kommer glömma!


Oktober 2011 med familjen och Pettersson, nu har vi beställt resa och åker i Oktober igen till Gran Canaria! Längtar!!!!

text från 2010-08-29

Har du någonsin känt dig så ledsen att dina ben inte bär dig. Med huvudet i marken och händerna för ansiktet? Det har jag gjort. Har du någonsin skrattat för att dölja din smärta? Det har jag gjort. Har du någonsin kommit på dig själv stå i regnet och undrat om allt kan bli som förut? Det har jag.

Jag skulle kunna ta slag efter slag. Blod som sprutar ur näsan och en mage som bultar av smärta, en hand som viker sig så fort man försöker stötta upp kroppen där man ligger på gatan. Jag skulle kunna bli nedslagen och klara av den fysiska smärtan för där vet jag att jag är stark. Jag skulle kliva upp och kunna gå igen. Jag väljer den fysiska smärtan före den psykiska. Det känns som om jag tar slag på slag, ligger nerslagen på marken och försöker ta mig upp och sen kommer en till. Ännu en till. Sen orkar man inte mer, man är så jävla nedslagen att man låter slagen komma och man reser sig inte upp. Det är inte värt att kämpa längre för att man vet att de där fula såren kommer läka men det tar tid. Men den smärtan man har i kroppen kan inte ens mäta sig med den smärtan man känner inuti, i hjärtat. Den är mer döende än den fysiska smärtan. Det blir grova ärr inuti kroppen som bara jag själv känner som ingen annan ser. Det förblir min hemlighet. Ärr inuti kroppen som får de utanför kroppen att blekna.

 

Jag har ett hjärta som borde behandlas försiktigt, precis som ditt.

ETT MÅSTE I SOMMAR!

Vilket väder, känns som sommarvärme ute! Ser redan folk som går omkring med shorts, inte lite tidigt än? Kanske inte. Det som krävs i sommar som alltid är ett par snygga jenas shorts iallafall! Älskar jeanshorts, hur snyggt?

vet inte vart alla kommer ifrån, men så snygga. DÖR.







every damn day, just do it!

Här är en sån sjukt peppande tjej! Hon har verkligen jätte bra tips och träningsmetoder. Har följt henne ett bra tag nu och stretchingen som hon gör i första videon är grym. Gör alltid dessa övningar innan jag gymmar och det har verkligen visat resultat. Ska bli lika vig som jag var när jag gick i discodans hade jag tänkt mig. Här är en hjälp på vägen för er som är intresserade ;)



Har också gett mig på hennes "boyfriends abs workout" som är bland det jobbigaste jag varit med om. Har aldrig kännt magmusklerna brinna så mycket! TESTA VETTJA! Om man börjar nu har man lätt kroppen till beachen 2012 ;) Magen iallafall!

1 maj 2012 - låt oss bli dom som försvann

Heeeej på er! ♥

Känns som om hela världen samlades på en plats igår för att festa. Har aldrig sett så mycket folk på stadt i Lidköping förut. Det var inte roligt överhuvudtaget. Drinkar som man fick över sig, folk som var för fulla för att kunna stå i kö, 20000 meters kö till garderoben, två toaletter på 250 tjejer som stod i kö. Stannade i en timma. Betalade 100 spänn för ingenting. Kasst. Hoppas de tänker på till nästa gång att man inte kan ta in så himla många, kunde inte röra sig eller nått. 

Men träffade Malin där iallafall, så vi gick till torgrillen och träffade lite folk sen gick jag hem till bazze och sov där och kom precis hem. Nu ska jag slappa hela dagen och hänga här med er hade jag tänkt. 

Hur var eran valborg?

Här är en bild från igår och jackan som jag har på mig var den jag och syster beställde från urbanoutfitters.com (som vi ska ha ihop) den är så fruktansvärt snygg. Beställde M/L för att jag ville ha lite oversize. Helt underbar! 


Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]