27 juni 2012 - jag lever!

Heeej vänner! Jag lever, jag har bara haft fullt upp. Jobbar i 13 dagar i sträck nu och jag försöker hinna med och träffa vännerna och göra massa annat kul vid sidan om. Det är mkt nu innan jag tar semester och drar mig till efterlängtade båstad med tjejerna för en helg med fest och galenskaper, förhoppningvis fint väder så man kan ligga på stranden dag ut och dag in! :)
 
Det har ju varit midsommar, och fy vad kallt det var! Kändes verkligen inte som någon midsommar. Sveriges sommar alltså. Men hade det trevligt med mina fina, tog det lungt och umgicks. Mysigt det också! De som åkte till kusten kan väl inte varit någon höjdare? Eller har jag fel? :)
 
Nu ska jag ta och få i mig lite mat innan ännu ett kvällspass på jobbet ska göras, idag jobbar jag med Esel så det går ju bra att gå till jobbet med ett leende idag! Hoppas ni har det bra, så hörs vi lite senare! pussss
 

hjärta

 

GLAD MIDSOMMAR!!! :)

 
 
 
 

the pool is killing me



Några timmar senare får man ligga i skuggan istället. Har knappast inte gått att ligga mitt i solen idag, har bara legat och stirrat på poolen som är precis framför mig som lockar något så otroligt. Kollade på temperaturen och den stod på 17 grader. Åååh, så arg man blir då. Längtar tills man bara kan kasta sig i den och svalkas ordentligt :) 

har precis börjat läsa kanske den skönaste boken som någonsin publicerats? Haha, hur härlig är den inte? :) Kan inte riktigt sluta läsa, så snart har jag gjort halva boken. Ska fortsätta nu sen ska jag till gymmet för att hålla i det sista corepasset innan sommaruppehållet :) Jag som är jääättte tränad nu får väl se hur detta kommer gå. Haha.

20 juni 2012 - solen skiner himlen är blå

Hejsan! Solen skiner idag, helt otroligt känns det som. Trodde jag inte skulle få se den på ett bra tag. Så jag passar på att steka i solstolen nu när solen är framme, måste få en fin grund till Båstad!

Hoppas på att Annasara kommer hem snart från jobbet och kan hålla mig sällskap, blir lite rastlös av att bara ligga här, behöver någon att slå lite käft med också! ;) Hoppas ni har det fint i solen!

bästis och jag snackar skit i bilen!

new in

.

17 Juni 2012

Dagen och kvällen har tillbringats med finaste Emma. Vi åkte till skara och kollade på alla fina balfolk som hade klätt upp sig i tjusiga klänningar och frisyrer. Sen köpte vi jordgubbar och doppade dom i choklad medans vi såg på en dansfilm. MYSIGT! 

one day, this pain will make sense to you

Det är konstigt, ni vet när slutet på något bra är påväg, bara ett steg till. Men istället för att ta det steget så vill man stå kvar, bara några sekunder till. Så det kan göra ont lite mera. En dag kommer jag att förstå just den smärtan.

16 juni 2012 - bio med esel

Har precis kommit hem från bio med bästaste Esel. Vi såg the lucky one där zac efron är huvudroll och då var man ju bara tvungen till att se den. Ett filmtips till er som är en sucker för ledsamt/glädje kärleks historier.

Nu är grillkungen pågång med mat så nu ska vi mysa till det lite extra! Puss från oss ♥

HEJA ZLATAN!!!!!!!!

grattis alla studenter!

Grattis till alla som tar studenten i Skara idag! Stort grattis till alla som redan tagit studenten! :D Helt sjukt att det redan gått ett år sen jag tog studenten. Tiden bara rinner iväg här.. haha. Många som får sommarlov idag också. Lycka till alla! :)

"Det är helt sjukt... imorgon tar jag studenten och här sitter jag nu och snart spricker av lycka och längtan. Jag kan inte sitta still, jag vill heller inte göra det. Det enda jag har i mina tankar nu är att springa ut ur katedralskolan och möta alla människor. Det är så jävla mycket lycka inom mig nu men också jävligt mycket uppgivenhet och jag känner mig väldigt sårbar just nu.

13 år i skolan har gått och imorgon står jag med friheten i mina händer, vad ska man göra med den, hur ska man hantera den på rätt sätt? jag hoppas iallafall att jag kommer göra det jag är menad att göra och att allt kommer att orda sig. Imorgon är den dagen i mitt liv jag vill minnas och alltid kolla tillbaka till när jag blir äldre. Imorgon är också en sådan dag jag får säga hejdå men inte farväl till mina klasskompisar. Men det är något jag alltid har varit beredd på att göra så jag är så jäkla taggad nu och jag är redo, jag känner verkligen att jag är redo att lämna gymnasiet bakom mig med mina fina vänner precis bredvid mig.

Tårar kommer fällas men det är bara lyckotårar, jag vill att det ska vara den bästa dagen i mitt liv och jag kommer vara så tacksam över alla som vill vara med på den dagen. De förtjänar mer än världen.

Imorgon springer jag ut med huvudet högt men ändå en liten förtvivlan inför framtiden. Till er som följer min blogg vill jag tacka för alla fina kommentarer och all hjälp jag har fått, jag vill aldrig sluta blogga tack vare er.
Jag är enormt tacksam ♥

Man ska aldrig vara rädd för att säga: FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Nu kör vi tills hela Skara gungar
!"



godnatt!



Mitt jobb jag har nu gör så att jag inte får sova något. Haha. Jag har inte gått upp tidigt på ett år och nu helt plötsligt ska man börja jobba 07 på morgonen, jag antar att det tar ett tag att vänja sig. Är helt slut om kvällarna nu, men ändå försöker jag hålla mig vaken så länge jag kan. Inte kul att komma hem och sen hoppa i säng igen.

Jag ska ta och lägga mig nu, men egentligen ville jag bara säga till er som läser min blogg varje dag och lämnar ifrån sig fina spår. Tack! ♥ Det finns så fina människor där ute som jag vill träffa! Nu ska jag slå igen ögonen och vakna till en dag jag har längtat efter, någon jag längtat efter. Hoppas ni känner som jag.

grät lite när jag läste denna.

Gotta break loose cause that's the motto

I Lördags åkte jag och firade bästa vän som fyllt 20 bast! Det känns som om det var igår vi var 15 och sprang runt som fjortisar och tyckte vi var snyggast i världen typ. ah, nästan iallafall. Gud vad tiden går snabbt! ♥

Har jobbat min första dag på jobbet idag och imorgon börjar jag 07, kan säga att jag inte gått upp klockan 06 på ett år, så vi får se hur detta kommer gå. Om jag ens kommer upp! Ska försöka sova nu, men slår vad om att mina ögon kommer slockna runt 02.30 inatt... 

9 juni 2012 - tonight we are young

Puuuh, mkt som ska hinnas med idag!

Har varit på jobbet hela morgonen, kastade mig nyss in i duschen och nu sitter jag här och väntar på min fina fijis som kommer och hälsar på mig idag. Vi ska ut och äta och mysa. Sen blir det att göra ordning sig för fest och vidare till Lerdala där bästa vän ska ha 20 års party. Bor över där kommer hem imorgon och drar direkt till jobbet. Jomen, här går det undan. Men gud så roligt jag ska ha ♥

Valeria Lukyanova

Har länge följt henne HÄR , hennes bilder är sjukt fina och intressanta. Men hennes utseende är ju helt makalöst. det har nog kräft många operationer för att se ut som en levande barbie.. eller ska vi säga porslinsdocka? Men är hon ändå inte.... lite... försöker hitta rätt ord här.. kanske vacker?

Det sjukaste är att hon ser exakt ut så där i verkligheten, man tror att hon har retuscherat jätte mkt, men om man kollar på youtube, ser hon exakt likadan ut som hon gör på bilder, hon har verkligen 53 cm i midja! Galet.







true shit

8 Juni 2012

Godmorgon!

Tycker det är bra över att det är fredag nu så jag kan lämna denna veckan bakom mig. Den har gått lite upp och ner och nu känner jag bara för helg och en helt ny vecka! Nu är alla studenter igång, och många har redan tagit studenten. Det är skolavslutningar om en vecka. Jag börjar jobba på ett nytt jobb (helenagården) över sommaren (eftersom badhuset är stängt). Imorgon kommer min fina vän Sofia hit (som bor i Jönköping) för att hälsa på familjen karlsson och sen ska jag åka till bästa vän på kvällen som varit i kina jätte länge nu och hon har precis fyllt 20! Så då blir det party!

Det enda jag väntar på nu kan man väl säga är att sommaren ska komma ikapp oss, behöver lite värme här. Eller vad säger ni?

skräckis med palin & syster

And he's gotta be larger than life

you'll find my footprints in the sand - turkeey!

































5 juni 2012 - when i dont even want so smile

Hej bloggen.
Känns helt underbart att kunna gå in hit och skriva av mig och dela med mig utav mina texter. Känns skönt att ha en plats där jag kan skriva ner allt som ingen förstår när öppnar min käft. Mina känslor blir bättre i ord.

Jag kan börja med att uppdattera: Igår var det karnevalen och sen blev det fest. Kvällen började lite sådär (fick ändra mina planer) men ett samtal bort så blev kvällen jätte bra! Jag festade med min syster för första gången. Jag hade bestämt mig redan från början att jag skulle ha en bra kväll och jag skulle dansa. Ringde Annasara och sen började jag vandra, sprang på gatorna för att kunna ta genvägar och var helt slut när jag kom till festen annasara va på. Men som tur är är Annasara är världens bästa och att hon har så sjukt underbara vänner, så jag fick faktiskt trots mina 20 år på nacken vara med dom. Håll i hatten... vart hamnade jag sen? Jo på parketten. Där har inte jag satt min fot på ngr år men så roligt det var att bara dansa av sig och skratta. Helt galet! haha :D Något som man kan skratta åt nu efteråt.

Jag älskar människor som får mig att skratta, när jag inte ens vill skratta. Tack så mkt! :)


2 juni 2012 - you are the one you're my number one

Ligger och gosar med en trött Esel. Har haft en super mysig kväll, nu väntas en efterlängtad kall säng ♥

lights will guide you home tonight

VILL HA!

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]