Lady gaga - fame

when christmas comes to town

Jag hoppas ni har haft en super bra julafton alla fina. Hoppas ni har varit glada och lyckliga sådär så det pirrar i hela kroppen, hoppas ni har kramat varandra länge sådär nästan att det går inte få nog av all kärlek. Kärlek. Hoppas ni givit kärlek och fått kärlek tillbaka av de som står er närmast.
 

Hoppas att de som saknar någon lite extra på jul kan få tänka på något annat och leva på glädjen och kärleken som julen sprider. Tryggheten. ´Ta hand om varandra, för utan varandra är vi ingenting.

 

Hoppas ni fått det ni önskat er och lite till! :) ♥

It's christmas in heart that puts christmas in the air

It's the most beautiful time of the year

Mys dag. Inte många dagar kvar på året och inte minst till julafton som jag längtar så mycket till! Idag ska jag spendera förmiddagen med syster och klä julgranen och äta lite för mycket skumtomtar och julgodis och lyssna på lite för hög julmusik och bara njuta!

Ha en jätte mysig dag ni också! ❤

Sneakpeak christmaseve/newyearseve

15 december 2012

heej mina vänner och vinterland!
Sitter här med gosigaste filten och fryser ändå. Känns inte som om det är sverige vi lever i just nu. haha. Har precis kommit hem från jobbet och ett tufft pass på gymmet. Kroppen är tung och det känns som om benen viker sig varje steg, men det finns inget härligare än att vara totalt utmattad efter ett pass! på tal om pass så ska jag på utbildning i styrketräning, core, vattengympa och andra pass i början på nästa år :) ska bli så kul!
 
Waaah, det är inte långt kvar till julafton och jag som har slått in min egna present kan typ inte vänta att få öppa det på julafton (hemlis än så länge) ååååh, låt dagarna gå. Även fast jag vet vad jag kommer få kommer jag vara som ett barn på julafton. Kommer absolut inte kunna sova dagen innan! Vet ni också vad ni ska få? Det är ju absolut inte längre som för 10 år sen då man bara "hoppades" att man skulle få det som stog först på önskelistan bland 20 andra saker, nu har man typ en stor grej man önskar sig. 
 
Min bästa vän firar jul och nyår i USA, kan inte beskriva hur avundsjuk jag är, för det är ju där man ska vara under jul och nyår, det är stället lixom! Följ deras blogg under tiden i NEW YORK CITY här!
 
Nu ska jag mysa ner mig framför tven och kolla på justin biebers konsert i London :) ha en bra helg!
 
 

första advent 2012

Fööörsta advent, yeeeeeyyy!  julkänslan förra året var inte på topp men nu känns det både spännande och super mysigt. Tror jag aldrig sett såhär mycket snö på mina 20 vintrar. Har fått kämpa mig fram till jobbet fram och tillbaka för bilen är det ingen ide att köra med. Nu är allt julpynt uppe och ser verkligen fram emot en glad jul tillsammans med mina vänner och familj! Men också dom som inte finns här hos mig nu, kommer vara med i tankarna hela tiden såklart.
 
Julkalendern har ju satt igång, kan inte fatta att jag var så liten som fyra bast när världens bästa julkalender gick. Mysteriet på greveholm är något extra och trots tjugo år på nacken kan jag inte slita mig. Den första går inte att slå, men det är helt okej att det är tillbaka. Får se om jag blir positivt överraskad! :) Tänd mycket ljus idag och mys med varandra! Just sayin.
 
 

Man blir aldrig för gammal för att leka i snön

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]