earth hour 2012 - jag älskar mörkret

Sitter här i mörket och njuter. Earth Hour 2012, hoppas det är ingen som missat eller slarvar. Ser att mina grannar inte har någon koll alls. INTE BRA. haha. När jag var liten var jag extremt mörk rädd. Kommer ihåg att jag gick ner till mamma varje natt och lade mig ända tills jag var 13 år, jag hade total fobi för mörker. Hopplös var jag. Gick från att hata till att älska mörker. Nu skulle jag kunna leva i mörker hela tiden. Många som kommer hem till mig reagerar på att det är väldigt mörkt och det är bara för jag går runt och släcker varenda lampa om någon tänder. Nu snackar jag inomhus här. I mitt rum finns det inte en enda solståle som skulle kunna ta sig igenom mitt fönster eller balkongsdörren. I källaren har jag täckt vart enda fönster, så det är kålsvart här nere året om. Just för att på sommaren sover jag i källaren. Underbart.  

Jag älskar solen utomhus men inomhus vill jag ha det svart med mysbelysning på bara. Gillar inte ljusa rum eller ljusa väggar. Målade mitt rum svart pågrund utav det. Nu kan jag vakna klockan 12 på dagen och inte se någonting när jag slår upp ögonen. (tur som fan att jag äger en klocka) Nu vet ni det. Ni får hade så mysigt i mörket, pusss ♥ 

Mobilblogg - påväg till ica

Vilken fin dag! Blåser lite men solen är framme och värmer. Idag mår inte mina ögon bra, får nog bo bakom mina solglasögon tills juni eller nått. haha. Går runt och ser ledsen ut hela tiden är inte roligt och väldigt pinsamt. Sitter iallafall i bilen nu och ska köra iväg till ica och handla godis! Det är ju faktiskt helg och lördag :)

Vad ska ni hitta på idag? :)


31 mars 2012 - Grind up on it, show him how you ride it

Godmorgon!

Jag är halvvaken och vet inte riktigt vad jag skriver nu, men en sak är säker: Vilken kväll! Började med lite häng hos mig med pizza och drinkar sen vidare till Lidköping stadt där Fille och hans kompisar var. Underbart att se honom, var så länge sen! Vi hade riktigt roligt, dansade tills fötterna blödde och Sara Varga stod som DJ, sjukt snygg är hon men hennes medverkan i mello speglade verkligen inte personen som stod där. Men hon var bra! Ramlade in runt 03.30! 

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och göra lite nytta. Hade tänkt att åka in till esteternas slutproduktion ikväll men det blir nog filmhäng istället. Ska sätta mig med ett stort täcke framför bion och kolla på Beyonce konserter hela dagen, ah och godis till det! Här är några suddiga bilder sen igår :) ♥ 


Tonight I'm not takin' no calls, 'cause I'll be dancin

Hej på er godingar! ♥

Hur mår ni? För mig går det upp och ner, det märks att våren är här för jag fick ta min första allergi tablett igår. Vissa dagar ligger jag hemma super förskyld nästa dag kan jag må toppen! Just idag är jag glad att det inte är vårigt för idag mår jag kanon!

Ikväll ska jag ut med Emma i Lidköping, vad har hänt egentligen? Varit där tre helger i rad eller något nu. Men det är verkligen jätte kul och Lidköping är ju så mysig! I helgen är jag ledig från jobb så då får man unna sig lite extra med fest, bakfylle pizza och sen en massa godis och pepsi på det. Det kommer jag köra på! Vad ska ni hitta på ikväll? Har hört att det ska bli snöplask... usch hoppas inte det!

Bjuder på en bild på mig och min ängel förra helgen

Stuck in her daydream, been this way since 18

Musikvideon är hemsk ändå kan man inte sluta titta, men gud vilken vacker låt! ♥

aqua box med syster!

Nu ska jag och Annasara ut i den fina solen och gå en promenad till gymmet där vi ska köra ett aqua box pass! Hoppas jag har mycket ork i kroppen idag annars har jag en backup plan med en film när jag kommer hem, vila sig i form till en film är det bästa.

Helt sjukt att det är 19 grader i mars! Vet ju inte vad man ska ha på sig längre. Hoppas verkligen det håller i sig för kylan lockar inte längre alltså.. ;) Idag kör jag på ett nytt linne från Gina och mjukisbrallor.

You don't know what you've have (until u loose it)

Bjuder på KÄRLEK idag. Blev så fruktansvärt upprörd när jag hörde två vuxna människor (säkert gifta) skälla ut varandra på parkeringen idag och säger ord som inte är av denna värld. Kort efter det kommer en tjej gråtandes på gatan och en kille som ropar efter henne: "jävla fi**a". 
Sprid Kärlek inte hat! Behandla varandra väl, okej? ♥







26 mars 2012 - sommartider, hejhej!

Long time, no see. Eller vad säger ni?

Har känt mig orkeslös och utsliten de senaste dagarna. Har gått från jobb till att gymma/dansa i en vecka nu och det börjar ta på krafterna, förskyldningen jag har åkt på gör det inte lättare och tidsomställningen gör så jag inte kan sova så därför ska jag spendera kvällen med min bästa (gissa vem) och kolla på serien som vi följer: Kyle XY :) Kanske jag är på fötter imorgon igen.  

Hur är allt med er i vårsolen då? ♥

goodnight

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är nån annan nu i och för sig. Men när du strippar och klär av dig är det samma grej, Godnatt!


If I took you home, It'd be a home run

Har fått kämpa mig igenom dagen med den lilla energi jag har haft. Kändes bra imorses men nu framåt kvällen känns bakfyllan verkligen, tog bara några drinkar men som sagt körde jag på tom mage, inget att rekomendera! haha, man lär sig av sina misstag. Typ.

Har iallafall varit på innebandy cup hela dagen så nu är jag helt slut i huvudet! Någon som vill komma och ta hand om mig inatt? smsa eller skriv här, tack på förhand! ♥

24 mars 2012 - uppe med tuppen!

Igår jag var ute och dansade med tjejerna! Vi hamnade på stadt i lidköping. Jag hade stressat väldigt eftersom jag slutade 20.00 på jobbet så jag sminkade mig åt och drack drinkarna väldigt snabbt. Så det sa bara pang! Typ. haha. Men så roligt vi hade! Dansade tills fötterna inte hängde med oss längre och musiken var inte att klaga på, (brukar inte vara så bra musik)

Nu är jag här 4 timmar senare efter hemkomst och ska nu kila iväg till jobbet. Känner mig lite halv sleten men det här ska väl gå fint! Vi hörs när jag är hemma, ha en trevlig lördag än så länge ♥



@ STADT

Hamnade på Stadt i Lidköping med mina tjejer! Nu ska vi dansa. BOTTEN UPP, SKÅÅÅL! 

jag har inte råd att mista min personlighet

Jag har under mina 20 år aldrig satt mig själv i första hand när det gäller vänskap och kärlek. Jag tror nog aldrig det kommer förändras, för då skulle jag behöva ändra hela min personlighet och allt jag står för. Är det värt det? Jag tror inte det är värt det, för det är sån jag är. Jag tror inte jag har valt det utan det är helt naturligt för mig att jag alltid tänker på andras bästa framför mitt eget. Men det är aldrig någonting jag har gått och mått dåligt över. Under mina 20 år har det gett mig postitivt tillbaka förutom en gång då mitt hjärta gick sönder. Jag vet att många tänker ”klart du ska tänka på ditt eget bästa” men om man säger såhär ”Mår man bättre av det?”  Ja, i vissa situationer så ja men det är inte alltid, samvetet är en stor del av en själv och den är där hela tiden och påminner om varje misstag man gör. Varje fel steg och samvetet kommer aldrig försvinna. Jag var svag för några år sedan men nu är jag stark och har hittat en punkt där jag vet när det är dags att börja tänka på sig själv. Det är många som bara tänker på sig själva och det är många som inte tänker på sig själva… Vad är värst? Bara några funderingar så här på kvällskvisten.

Äntligen här!

Kolla vad jag såg när jag kom hem från skövde! Har äntligen fått min Usa bikini från Stylebytyra!!!! Har gått flera veckor så jag fick en gåva för väntetiden, fick en jätte fin earcuff. Så jäkla snygga grejer har dom! Bikinin lär ju användas redan i maj då vi åker till Turktyy! :)   

21 mars 2012 - Men jag vågar inte väcka dig nu

Hej på er! ♥

 Nu har jag jobbat klart och längtar till en dag ledigt imorgon med förhoppningsvis shopping och mys med mina fina tjejer. Sitter här och fryser som fan för min kära vän Erik gjorde så jag fick hela bassängen över mig precis innan jag skulle kila hem, som tur är att jag ser charmen i det också. haha.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova så jag orkar mig upp imorgon, puss!

adele cover

Bjuder på lite skön musik nu när jag jobbar så mycket, vi lyssnar och njuter till den här grymma killen som förtjärnar så mycket mer än att stå i sitt vardagsrum och sjunga. Hjälp till att göra honom känd! Lyssnar inte på adele längre, cover sångare är det något visst med ♥ Grymt när han alltid byter till en annan låt i slutet. Gåshud.  

Kvällen är här och jag har inte ork till att sova

Nu nyduschad och sitter med mjukis kläderna och funderar på om jag lever eller inte. Dansen gick sjukt dåligt idag, trodde jag skulle ramla ihop på golvet efter 30 minuter men som tur så gjorde jag inte det, haha. Nu ska jag slappa framför hemmabion med syster.

Vi ska kolla på en film som heter Benjamin Button otroliga liv. Brad Pitt är huvudrollen och han åldras baklänges. Har ni sett den? Jag har sett den för flera år sedan och det enda jag minns var att han var snygg och att jag älskade filmen, så vi får se vad jag tycker om den nu ;)

En bild från i Lördags på min ängel malin och mig ♥

Dance like nobody's watching

Nu drar jag iväg på ett danspass, dansade igår också och har så otrolig träningsvärk i hela ryggen. Så ska försöka dansa av mig det nu! Ska försöka att ge hundra idag, men känner mig inte på topp (a) 

19 mars 2012 - secret life of the american teenager

Heej allihopa! :) ♥

Vaknade inatt utav att det kändes som om hela skogen skulle hamna på mitt tak, fasen vad det måste ha varit storm inatt? Blev iskallt i rummet också av någon anledning, glömde nog stänga till balkongdörren ordentligt. Jag känner att jag börjar bli lite småförskyld nu och halsen är jobbig. Vi får väl se hur länge till jag kan hålla mig frisk. Har inte tid med att vara sjuk just nu. 

Sitter och kollar på en serie som heter Secret life of the american teenager. Följde den i somras och nu tänkte jag att jag måste se klart på alla säsonger. Jätte bra serie där man får följa ett gäng ungdomar som blir unga föräldrar, kärleksproblem, drama och massa mer. Ett tips till er som älskar serier!    


Flackande blickar upp och ner och igen, åh.

Vad skulle jag göra utan mina tjejer? Herregud, vad bra vänner man har. Ska göra en tatuering för alla nära som förtjärnar den har jag bestämt mig. Någon gång i framtiden. Tänk när vi åker till Alanya i Maj, hur fan kommer det gå? Kommer vi komma hem hela? Jag tror inte det. Fan vad livet leker känner jag. Just nu är det helt okej, det går bra nu lixom. Även fast tråkigt händer lär man sig hantera det.

Här kommer två bilder från igår. Körde med ett virkat linne med en hög kjol från cheep monday + skinnjackan såklart! :)


student klänning från nelly.com

Här är en fin studentklänning för alla er som ska ta studenten iår! :) Jag hade på mig denna på min student och den är jätte fin och i väldig bra kvalle. Det är fri frakt på nelly nu månaden ut, så passa på att köpa!


18 mars 2012 - baksmällan

Ja, vart ska man börja? Kan börja med att tacka mina fina vänner som allt får mig glad. Hade en väldig bra kväll igår. Det får jag ta sota för idag för jäklar vad mitt huvud är tungt. Kommer ingenstans, får bli sängen hela dagen. Skrattade, skojade, drack mm. Saknade dansen lite men det var trevligt. Vi var på bowlingen hela kvällen. Ramlade in klockan 03.

Sen skulle jag och emma ta bussen hem och det visade sig att det inte gick någon buss förrän om massa timmar. Så där stod vi på bussstation och frös rumpan av oss innan vi hittade skjuss hem. Haha, kortet är tagit i natt någon gång och det syns ju hur många drinkar jag har i mig iallafall ;) ögonen är ju en klassiker.


och där blev dagen till ett helvete...

Ibland undrar jag vad allt det här går ut på? Publicerade nyss ett inlägg om hur glad jag var och att dagen kunde inget annat än att vara på min sida. 20 minuter efter får man ett gråtande samtal och allt förstördes på en sekund. Kastade mig iväg och möttes av mammas famn, först då förstod jag inte men sen när jag kom in i huset förstod jag. Det var den mest obehagligaste känslan jag känt att se och att gå in i ett hus som det har varit inbrott i inatt. 

Mer om detta kommer jag inte prata om men ibland undrar jag hur detta livet fungerar? Jag som vaknade på strålande humör sitter nu med tårar ögonen. FAN

I'm feeling great, I'm feeling awsome!

Hej på er! ♥

Som rubriken heter, så mår jag så jävla bra idag! Känns som en sån här dag då det bara kan gå min väg lixom.. Fattar ni vad jag menar? Är jävligt taggad på vad kvällen har att erbjuda. Börjas med förfest hos mig och sen vidare till Lidköping och dansa och dricka goda drinkar. Ska försöka hålla kvar det här härliga humöret jag har idag hela natten lång! (:

Nu ska jag lyssna på lite musik och tagga! Vad ska ni hitta på idag? Utågng? Myskväll? Tellme.

you heard me.






16 mars 2012 - Off to work

Hello Friday! ♥

Fan så jag älskar fredagar! Roligaste dagen på jobbet och sen väntas det helg när man kommer hem ikväll. Underbart! Jag och Jessi somnade som stockar igår och klockan ringde 07.30. Längesen jag gick upp så tidigt! Hon var tvungen att sticka iväg till skövde så jag har varit uppe i nån timma nu och väntat på att få gå till jobbet. 

Jag kör på min skatestil idag med en oversize tisha och skinnjackan, sen mössan på för det är inte så vårigt idag som jag hade hoppats på! Men alltid skönt när man går till jobbet med en snygg och avslappnad stil :) 

Vad bjuder den här fredagen på då? Fest? Hoppas ni har en skön fredag iallafall.

bästa vän är här!

Vi har myst framför en film och nu ska vi ligga uppe och prata hela natten lång. Vi säger godnatt så hörs vi imorgon! Puss ♥

mobilblogg - nya naglar

Igår åkte jag och gjorde mina naglar hos en super duktig tjej som är framme i Götene på Kaluffsen. Jag fick välja glitter och färg och stenar, hon hade så otroligt mycket att jag ändrade mig 100 gånger. Men det fick bli glitter toppar och mörklila stenar på ringfingret. Är super nöjd! Bara att det är så ovant att ha långa naglar ;)

Nu är jag fin till helgens festligheter iallafall ;) Det gick på 420:-

15 mars 2012 - färga håret

Godmorgon! Allt bra med er? Vaknade upp på världens bästa humör, Jessi ska komma hit i eftermiddag och sova här. Har inte träffat henne på jätte länge så ska bli så mysigt. Måste göra ordning nere i källaren och mysa till det riktigt ordentligt nu när man får fin besök ;)

Nu ska jag och syster färga håret. Vi kör alltid på mörkbrunt. Jag kör hela håret och hon kör underhåret. Blir alltid super nöjd med färgen! Tips till er som vill ha riktigt fint mörkbrunt hår, ser väldigt naturligt ut! :) Har fixat mina naglar igår också som ni får se en bra bild på sen.

14 mars 2012 - godmorgon!

Kolla vad jag såg när jag hade vaknat och skulle gå ner och hämta frukost. Alltid lika trevligt att börja morgonen med det bästa utav allt, kläder!! Håller tummarna på att allt passar, var lite osäker på storlekar och sånt men jag visar er om det är någonting jag ska behålla! ;)

När jag ändå är igång tänkte jag rensa hela garderoben och lyssna på lite skön musik. Det har gått alldeles för långt nu. haha. Kommer inte in genom dörren längre. Det får min förmiddag bestå av, en bra start på dagen ändå! ♥

jag frågar mig själv varje dag...

Du fick mig att bränna sönder mobilen med blicken i flera månader. Du fick mig att ligga vaken på nätterna och vridigt mig för jag har längtat och hoppats att kanske jag skulle kunne få det där smset eller samtalet då du säger förlåt och att allt kommer bli bra igen. Förlåt för alla ord som har kommit från din käft. Förlåt för alla gånger du har fått mig att känna mig otillräcklig. Förlåt för alla gånger du har försökt att ta det bästa ifrån mig. Men framför allt förlåt för alla gånger du fick mig att känna mig så jävla osynlig. Det är nog så att förlåt är det svåraste ordet för en människa att säga. Det måste vara så. Annars skulle vi två vara på en helt annan plats än vad vi är idag.

Jag är en annan tjej nu, vi har förändrats och jag har släppt taget om att kanske någon gång i livet få höra ordet eller åtminstonde se att du finns där någonstans, innanför den fasaden du har byggt upp under dessa år. Hjärtat stannar inte längre upp när jag ser dig, det måste ju betyda att du inte finns längre. Död. Samtidigt gråter jag för att du inte ens sa grattis på min födelsedag. Jag frågar mig själv varje dag, hur allt det här går ihop.

aqua box

Nu kilar jag och morsan iväg till badhuset för att köra ett stenhårt pass: Aqua box! Så sjukt gött att träna i vatten, då känns det inte lika mycket när det blir jobbigt men mjölksyran kan man inte undgå.

Idag kör jag på min hoddie och min skinnjacka från JC. Äntligen kan man ha skinnjacka utan att frysa! 

13 mars 2012 - just another day in my life

Hej! ♥

Klockan ringde tidigt imorses som vanligt, jag har varit så himla trött de senaste dagarna. Har nog något virus i kroppen som väntar på att bryta sig ut känns det som. Hoppas inte man blir sjuk nu när det fina vädret är här igen! Igår gick jag hem från gymmet i bara tröja och det kändes som en sommarkväll, frös inte någonting. Hoppas det är här för att stanna nu för vet inte hur jag ska klä mig längre.. haha.

Kom precis hem från jobbet och nu ska jag ta mig lite och käka och kolla på Bigbrothers senaste avsnitt, grymt att rodney fick stanna! Sen ska jag ta med mig syster på ett pass i badhuset, då blir det aqua box!

Ashley tisdale goes to gym

Hon är den som klär sig snyggast till gymmet tycker jag! Det är så enkelt men fruktansvärt snyggt samtidigt. Här är insperation på hög nivå! Liknande kläder finns att köpa på stadium/intersport, HM och Gina. Så det är inte omöjligt att se ut som snyggashley! 



mobilblogg vs big brother

Neee, nu tycker jag att Annika får skärpa till sig! Jag gillar inte människor som bara vill ha och ha men aldrig ger någonting tillbaka.. Marcelo säger så otroligt fina saker till henne och vad gör hon? "Finns ingenting jag vill ha här inne" "inte intresserad" ändå beter hon sig som en svartsjuk flickvän. Tycker hon får tänka på dom här ute som sitter och dregglar över honom medans hon trackar ner på honom, fy skäms. 

Rodney kungen tycker jag att alla ska rösta in med en gång! Det behövs en kung när drottningen åkte ikväll om man säger så. Vad tycker ni om att Hanna W lämnade huset idag? Tycker det är skit tråkigt samtidigt som det visar att hon faktiskt är en människa med känslor. Blir kul och se vad som händer i huset nu! ;)  

myser framför hemmabion

Sitter nere i källaren och kollar på min kära hemmabio med Emma. Vad skulle jag göra utan den? och hon? ;) Vi har kollat på en serie som heter Kyle XY som var het för några år sedan, vi har köpt alla säsongerna så nu ska vi beta av en efter en. Så jävla bra! 

Nu väntar vi in Big Brother! Antar att alla sitter bänkade på söndagkvällarna framför BB nu förtiden. Vem tycker ni är skönast? jag tycker joe är helt otrolig. haha. Hanna W är ju väldigt underhållande så hon får inte åka ut och Marcelo är ögon godis och sist men inte minst T-bag är ju kungen i huset.

@ gym

Hej på er! ♥

Kom precis hem från gymmet/jobbet. Har fått lite frågor angående varför jag gymmar samtidigt som jag jobbar på söndagar. Det är så att på morgonen åker jag till jobbet och larmar av, åker hem. Klockan 11 åker jag tillbaka och öppnar för ett gäng som ska bada. Låser dörren igen. Två timmar har jag på mig tills jag ska städa efter dom som varit här. Ibland åker jag hem emellan och ibland stannar jag kvar dom två timmarna och gymmar. Så det är inte på arbetstid jag gymmar ;) Passar på när jag ändå är på jobbet lixom..

Handskarna jag har på mig är av märket Casall och funkar jätte bra om man lyfter och kör maskiner mycket. De är super sköna och fina också! Jag köpte mina på Stadium för 200:- tror jag. Ett tips till er gymmare!

11 mars 2012 - weekend shopping!

Vad är inte bättre än lite söndags shopping på nätet. Klickar hem träningskläder, kjolar och toppar. Hoppas dom kommer imorgon eller på tisdag! :) Behöver lite nytt i gardebroben, på tal om det behövs den rensas! Får knappast plats med ett enda plagg till... det får jag ta tag i någongång, och när man säger så vet ju alla att det inte kommer hända XD

Hoppas ni har en mysig söndag! Ska ska snart dra mig till gymmet och få bort allt flötigt jag åt igår. (om jag orkar givetvis)

mobilblogg - godnatt!

Tänkte bara kika in och säga godnatt! Kom precis hem från palin där vi hade mys framför melodifestivalen. Vad tyckte ni? Jag tycker att rätt vinnare vann! Loréen är grym! Så bra röstat Sverige.. för denna gången ;) Men nu ska jag sova, måste ställa klockan på 08.30 för att åka och låsa upp till gymmarna.

Godnatt! ♥

10 Mars 2012 - Laddar upp inför kvällen

Helllooo! :)

Någon mer som laddar upp inför mello finalen ikväll? Tänkte köpa mig 20 kg godis så jag får riktigt dåligt samvete så jag bor i gymmet hela nästa vecka, typ så hade jag tänkt. Allt bra med er? Jag vaknade imorses och vad hur trött som helst men fick kasta mig upp klockan sju för jobbet ville inte vänta på mig.. mellan 08-13 blev jag fast på badhuset.

Nu ska jag hem och fräsha upp mig för kvällen, ska till palin med ett gäng och mysa framför melodifestivalen och hoppas för en gång skull att Sverige röstar rätt. Vem ska vinna? Loréen eller Danny!  

Beside Lights - Fredagsnjutning!

Kommer ni ihåg Adrian Wilson, cover sångaren som har synts rätt så mycket här? Han är ju så otroligt bra! :) Här är en ny cover "just the way you are" av Bruno Mars. Har skrivit till han tusen gånger att han skulle göra denna, och det tyckte visst andra också så här är den!

Fredagsnjutning!! ♥

Trust is like a mirror...

You can fix it if it's broken. But you can still see the crack in that motherfucker's reflection

@ the gym with palin

Tänkte göra ett snabbt inlägg här från gymmet. Jag och Palin har kört ett stenhårt pass idag då vi har tränat armar, ben, mage och kondition. Woop! Nu ska vi ta oss en skön dusch och sätta oss i bastun och snacka lite och återhämta oss :)

Jag har gjort en ny kategori som heter "Träning" för er som är intresserade! Kommer tipsa om träning samt visa upp gym modet av kläder och utrustning som är så populärt att bära idag! :)

8 Mars 2012 - snow is falling once again

Det här var det man möttes av när jag gick utanför dörren i morses för att kila iväg till jobbet. Jag trodde för en milsekund att det faktiskt var vår, men imorses slog det mig att det är ju trots allt bara i början på mars. Kallt och snöigt och två (tre, men den tredje syns in på bild) rådjur, är det rådjur? Gjorde så jag vaknade till! Jag var tvungen att stanna och ta en bild på dom. Så fina! 

Nu är jag hemma från jobbet. Har haft 5 stycken simskoleklasser idag och det var hur roligt som helst! Nu ska jag ta mig lite och käka, snart kommer bästis förbi och hämtar upp mig för vi ska tillbaka och gymma! :) 

Någon mer än jag som är trött på snön nu?  

Kony 2012 - watch and spread!


7 Mars 2012 - Solar

HEJ! ♥

Har jobbat mycket de senaste dagarna, har kommit hem runt 22.00 därför har det varit dåligt med uppdatterande. Nu har jag iallafall rast och ligger i solariet och njuter av värmen och musiken. Perfekt att lägga sig där när man har rast, sen har man gymmet bredvid så jag brukar alltid ta ett pass på gymmet sen solariet! Så himal skönt! Hur har ni det? Hoppas allt är bra med er!  


time to sleep

5 Mars 2012 - Mobilblogg

Hej! Nu är jag påväg till jobbet. Idag ska jag ha simskolar för Mojsan är utomlands då tar jag och Annika över lite. Jobbar inte i simklubben alls egentligen och jag kan inte så mycket om simning heller så detta ska bli spännande ;)

Blir en kort dag idag, så tänkte styrke träna lite efter och sen lägga mig i solariet. Så himla bra när man har allt på samma ställe! Perfekt!


MYSER FRAMFÖR OBSESSED

Nu börjar filmen Obsessed där vackra Beyonce är en utan huvudrollerna! Kollar på den enbart för hon är med så hoppas filmen är någonting att ha. Kollade på trailern och den verkade väldigt spännande, precis som jag gillart. Kollar ni?!?! 

Sen går jag nog och lägger mig, så vi säger godnatt för idag! Så hörs vi imorgon! ♥ 

MAT!

Någon som vill komma hit och hjälpa till lite? Har inte köttex den godaste maten! MMMMM ;)

4 Mars 2012 - Cause one of us is gonna die young

Godmorgon! :)

Vaknade precis, klockan är alltså 14.00. Varför sov jag så länge för, inget som händer vanligtvis :) Känner mig ganska händig och ont i halsen så jag kanske har åkt på den där influensan det sägs att folk går omkring med nu.. hoppas inte!


Nu sitter jag och kollar på favoritprogrammet The voice eftersom Ola Salo är med! Han är ju så snygg! Jag har varit på The Ark två gånger men jag kommer aldrig glömma då jag var med familjen i Helsingborg en sommarkväll och fick uppleva honom. Han är helt sjukt bra, står för att han har dom bästa och finaste texterna i Sverige ♥

Här är två bilder från Konserten i Helsingborg, 2011. Mäktigt var det!

 

Tack så mycket!

Haft en super trevlig kväll, fick fina presenter och alla var glada! Tack så jätte mkt släkten! :) Nu är jag super trött, så vi hörs lite senare när jag vaknat istället :)
Godnatt! ♥♥♥

03 Mars 2012, 03:13 - Godnatt!

Någon som är vaken? Halllååå?

Kom precis hem från en helt crazyyy kväll! Började med att jag och Emma satt hemma hos henne och myste och drack några goda drinkar. Sen åkte vi till Lidköping, länge sen jag var ute där så det var kul att testa på Lidköping också! Vi gick till bowlingen och där träffade vi massa folk och det bästa av allt var att min barndomsvän Anton var där och Oliver, så himla kul att se dom! Hängde med dom i stort sett hela kvällen.

01.00 stängde det och vi skulle inte hem på ett tag och då kommer den galna sidan upp (komigen, vi alla är lite galna ibland) Vi tog en kundvagn och körde runt och åkte runt i den för att impa på bazze som jag skulle träffa för första gången! Haha, han trodde väl jag var galen när  det första jag sa "bazze, jag har fixat den här till dig" Ja herregud inte vet jag om det gick hem eller inte, men kul att träffa han iallafall! :)

PS. jag tror kundvagnen står på bron i lidköping nu, så om nån ser den snälla lämna tillbaka den! ;)

Nu ska jag sova, för klockan börjar närma sig morgon och jag behöver vara utvilad om jag ska kunna klara av hela tjocka släkten imorgon! Japp, party igen. Hur ska det gå?

Godnatt!!! ♥


Vad var det som du sa till mig när vi hade sex?

Någon som håller med mig att detta är en grym skön låt? Nu tänker jag inte på texten alltså (höhö) men själva soundet sätter sig i huvudet och man kan den utantill andra gången man lyssnar på den. Haha, tror ni att vi kommer höra den mycket i sommar? Kanske :) Texten är ju helt okej den med.

Tycker det är en rolig/skön/bra låt. Vad tycker ni? ♥

2 mars 2012 - work

Heeej allihopa! ♥

Sovit gott? Jag har drömt massa skit hela natten, tror jag har vaknat till 5-6 gånger. Eller det kanske har varit fullmåne inatt? tror inte jag är den enda som sover kasst då. Tänkte att jag skulle vara utvilad idag för ikväll blir det kanske utgång i Lidköping och imorgon ska vi fira mig och Annasara som fyllt år!

Nu är jag påväg till jobbet´iallafall, har ett skönt pass idag. 12-17 :) Så har några tidsinställda inlägg till er under tiden jag inte är hemma. Helt underbart väder idag också! NU FÅR DET VARA NOG MED SNÖ! (bara för jag skriver så kommer säkert snön komma tillbaka)

Ha en bra dag! :)  

USA-TWISTED BIKINI

Någon mer än jag som längtar till sommaren? Är så trött på vinter nu, även om det har varit riktigt fina vårdagar nu är det svin kallt på kvällarna! Jag tänkte iallafall ladda upp inför sommaren med den super snygga USA Twisted Bikini från Stylebytyra. Beställde den igår, så den borde komma idag.  

Hur snygg är den inte? Hoppas den passar bra! :)

DAGENS

And life will be better in spring

Det är ju så himla härligt när man kan börja använda skinnjackan igen! Men vet inte än om det kanske är för kallt för att ha den? Vädret kanske lurar mig. Men skit samma, nu ska jag ut iallafall och gå en sväng till bonanders och kolla om jag hittar några fina smycken! :) 

Vad ska ni hitta på en solig dag som denna?
  

1 Mars 2012 - Morning is come night is away

Godmorgon! ♥

Känns så skönt att februari är över, årets tråkigaste månad. Nu är det första mars och jag hoppas på att våren är här för att stanna. Sitter framför tven med en lysxig frukost som består utav jordgubbar och vindruvor. Man får passa på när man är ledig och är hemma själv. Då tycker jag man ska få njuta lite extra ;) Morsan lägger alltid fram så roliga lappar till mig när jag vaknar! Den här gången är det diskmaskinen..

Ska sminka mig och kolla fram några fina vårkläder nu för jag tänkte gå ut och gå en promenad till bonanders, har ett presentkort där. Jag är grymt sugen på flera pandora ringar, dom är ju så fina! 

Ha en skön förmiddag än så länge! Puss.   

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]