tiden läker alla sår, tyst med dig!

Mer kärlek säger ni.. jag kan ingenting om kärlek. Jag kan olyckigkärlek. Jag kan saknad. Jag kan sorg och jag kan ärren som kärlek ger. Låter hemskt men i mina öron är det min verklighet. 

När det var som värst grät och skrek jag mest hela tiden. Som om man blir ett barn igen. Fruktansvärt okapabel till att kunna ta hand om sig själv. Och så säger alla precis alla exakt samma sak som jag själv sagt så många gånger tidigare: Tiden läker alla sår. Håll ut, det blir bättre. Känslorna svalnar. Livet blir lättare. Vi lovar, tiden läker alla sår. Men det vi glömmer bort är ju just nu. Tiden kanske läker såret, men just nu är det öppet och blodigt och äckligt och det gör så jävla ont och vad gör man åt det då? De öppna såren precis just nu? Hur ska jag orka smärtan som är just nu? Vetskapen om att tiden läker mitt sår gör det faktiskt inte mindre smärtsamt när det är nygjort.

Jag har aldrig tänkt det när jag tidigare suttit och tröstat mina vänner och deras krossade hjärtan. Jag har upprepat mantrat om och om igen, tiden läker alla sår, utan att själv förstå att det är inte tid man behöver, det är något som gör att man orkar med just nu. Nu vet jag det. Att man inte vill höra något skit om hur tiden läker (även om det är oj så sant. Verkligen sant). Men jag har fortfarande inte kommit fram till vad man behöver. Vad man vill höra. Vad man vill göra.

Men jag tror att kanske, kanske... ska man bara göra allt man kan för att ha roligt i ledsna stunder. Sitt inte hemma och gråt ögonen ur dig. Åk och drick vin med några bekanta, spela minigolf med din familj, gå på Liseberg med en kille. Vad som helst som skingrar tankarna lite. Vad som helst som är roligt. Det är okej att ha roligt. Det betyder inte att man är lycklig och har kommit över honom. Att såret har läkt. Det betyder nog bara att man vill skratta.

myskväll framför idol

Kom precis hem från jobbet, fick sluta lite tidigare idag och det satt ju perfekt för nu blir det myskväll hela kvällen framför idol. Nu börjar dom där höstkvällarna komma där man sitter och små fryser lite med ett stort täcke och idol på tven. Även om man inte vill erkänna det så är det ju lite härligt ändå..

Passa på och mysa ikväll för imorgon är det party som står på schemat! ♥

jag är bäst på att sakna


that place was like.. fucking paradise!

Den poolen alltså.. man fick nästan slita sig ifrån den. Vi gick upp runt 3 tiden från stranden och gick och la oss i barnpoolen i några timmar innan vi gick upp och gjorde ordning oss för kvällen. Haha. Alla bara, hallå det är barnen som ska vara i den poolen! Men det sket vi i, så jäkla skönt att ligga där och steka.

Några har frågat vilket hotell vi bodde på och det heter Taksim international Obaköy. Fast man brukar bara säga "Taksim" så himla bra hotell! Vi ska dit igen två gånger nästa år. Verkligen super bra allting förutom maten, men jag är kräsen men maten kunde varit lite bättre tycker jag. Det bästa var att stranden bara låg några meter ifrån. Galet bra hotell och skön personal!
















this guy is driving me crazy

Filmen crazy stupid love var så jävla bra! Såg att den gick i morses och tänkte bara att måste ringa första bästa så malin följde med mig. Hur mysig och rolig som helst var den.. Ryan Gosling gjorde ju inte saken sämre direkt.. fan vad han ser bra ut! Filmen får lätt 5 av 5.

Kom precis hem och nu får jag sitta hela natten och plugga matte eftersom jag har matte prov imorgon! skit nervös.. jag hatar matte, självförtroendet sjunker så frukansvärt i det ämnet. Får hoppas på det bästa! Säger godnatt till alla som inte ska vara uppe hela natten ♥  

BIO IKVÄLL MED B-RUDARNA

Idag blir det bio tillsammans med brudarna. Åker nog full bil idag! Har längtat efter att se denna länge nu. Berättar sen om den var så bra som jag hade hoppats på! ;)

mer kärlek säger ni.. även när man är nyvaken



I've had the time of my life, no I never felt this way before

Här kommer bilder från Valentino där vi hängde var enda kväll. Vi drack så jäkla goa drinkar så ni förstår kanske varför många utav korten är suddiga.. det var typ så vi såg efter en kväll på valentino. Haha. Men jäklar vad roligt vi hade, grabbarna som jobbade där var så jäkla goa!

Om ni är i Alanya, besök valentino! Man gjorde så jäkla sjuka saker som man lixom aldrig skulle kunna göra i Sverige. Jag och Malin smög ut mitt i natten och var på dubbeldejt som ni ser lite längre ner bland korten.. haha. Jag lämnade min dejt (och malin med två turkar, fattar inte vad jag tänkte med) och stack iväg med Fatih på en strandpromenad. Skulle aldrig göra så men fan.. Alanya gör något med en alltså.. ha.  

På valentino fick vi svensk popcorn (om man kan kalla det så?), vi fick underhållning av Onur som break dansade för oss. Lyssnade på bra musik, dricka goda drinkar. Vi fick kolla på ögongodis en bit bort hela kvällen. Livet lekte helt enkelt. 





























PARTY @ HAVANA CLUB ALL NIGHT LONG

jag blir bättre med tiden, om du har tålamod med mig

Någon som kan gissa vem som är vem? haha sitter här med mina tjejer och äter onyttigt. Vi har kollat på idol och nu börjar kaos i Båstad. Det kan man ju bara inte missa eftersom jag förhoppingsvis kommer få uppleva det kaoset nästa år igen. Naaaajs!

Jag har iallafall fårr ominstallera hela min data idag, så nu är det som ny. Har inget på den, alla bilder och filmer är borta.. som tur är har jag allt nedbränt på skiva men nu måste jag börja ladda ner massa skit igen. Får väl ta och sätta igång nu om jag inte ska vara uppe hela natten.. Natti! ♥

you're on my heart just like a tattoo

Jag och Emelie bestämde oss för att hitta på något, så hon gjorde nagel förlängning och jag gjorde mig en tatuering (henna alltså, haha) och det gjorde jag enbart för att henna tatueraren var så fruktansvärt snygg. Rolig grej bara. haha.

Seyhmus bror var med oss som stöd. De hängde verkligen med oss hela veckan och ni kommer säkert få se dom på varenda kort framöver. De var så snälla och roliga så vi hängde med dom så mycket som det gick. Ah och då menar jag när vi inte hängde med våra "pojkvänner". I turkland när en tjej och en kille umgås och tycker "om varandra" då är man pojkvän och flickvän förstår ni.. direkt.. vilka våra pojkvänner var kommer vi till snart... ;) ♥ 

BTW, min tatto står för LIFE. Symboliserar livet där nere som vi levde. Ja alltså det var verkligen livet!





SÄLJER MIN KLÄNNING

Nu tänker jag sälja min klänning som kommer från Nelly.com!

Super fin klänning så det är så tråkigt att den ska hänga i garderoben och inte göra någon nytta. Den är helt oanvänd, prislappen sitter fortfarande kvar. Jag kommer sälja den för 250 kr. Det är storlek 12 alltså S/M.

Om du är intresserad, hör av dig så fixar vi det! Först i kvarn som gäller! :)


27 september 2011 - life looks better in spring

Sitter här framför true talent och myser i höst mörkret.. kan man säga höst nu? Ja det kan man nog göra. Så jäkla tråkigt men det är bara att hålla ut eftersom nu i oktober så händer så det så jäkla roliga grejer som kommer göra så hösten bara sveper förbi. Berättar mer om det när det närmar sig..

Idag är det plugg som gäller och sen ska jag sätta upp mig på lite jobb. Såg att jag fick en rätt go lön idag så det dröjer väl inte längre förrän det blir lite härlig shopping också ;) ♥

     Har på mig mina mysigaste kläder (efter min one piece) en kofta från gina, leggings och mina underbara uggs från dinsko

@ havana club

Här kommer lite bilder från Alanya

De ordnade bussresor varje kväll in till Alanya city där clubarna havana, robin hood mm fanns. Vi åkte med 2-3 gånger tror jag och det var verkligen skit kul! Vi hängde dock på havana clib hela tiden för vi tyckte att det var den bästa och roligaste cluben, spelade super bra musik och det var skön stämning. Shymus som är med på typ varje bild, han var jätte snäll och tog bra hand om oss, såg till så alla hade roligt och att inget hände.

Men här dansade vi natten lång och drack goda drinkar. Livet var inte helt fel kan jag meddela ♥
















25 september 2011 - myskväll

Håller på och gör iordning mig och donar för ikväll ska jag träffa en person jag har saknat väldigt mycket. En anonym för tillfället så fråga inte vem det är. haha. Vi ska nog mest prata om allt, kolla på film och chilla. Like old times. Vi ska dra fram och hyra en film sen, någon som har något bra filmtips?

Ha en bra kväll, vi kanske hörs lite senare! ♥  

pic of last night





There ain't no reason you and me should be alone tonight

Det blev en sen natt. Oktoberfesten var över förväntan och vi dansade tills fötterna och bena värkte. Live band "billys" spelade gyllenetider och de var verkligen grymma, roligare att det blkir lite konsert känsla också så man kan sjunga med.

Vaknade klockan 13.00 idag och nu sitter jag här och kollar på true talent, fan va bra det är! Nu ska jag ta mig lite frukost, så kommer bilder upp sen! ♥

hur vill du leva när tiden går för fort?

Kom hem klockan 22 igår från jobbet, tog längre tid än jag trodde men när jag kom hem så fick jag nattligtbesök utav Malin. Vi skypade hela natten med seyhmus (väldens snällaste turk som vi träffade i alanya) men jag somnade ganska så snabbt så malin satt nog uppe ett bra tag och snackade med honom. Vi har redan bokat in Alanya i maj nästa år, så nu behövér vi bara hitta ett sätt att överleva vintern på. Finns inte ord att beskriva hur mkt vi längtar tillbaka. Hoppas vintern går snabbt bara (a)

Idag har jag färgat håret brunt på malin, super snyggt! Jag har varit hos emma och fikat och vi har gått igenom hela resan och skrattat och gråtit. háha. Nu taggar jag inför kvällen! Ikväll är det oktoberfesten i skara. Måste duscha, fixa hår och sminka mig nu! hörs sen ♥



BILD FRÅN ALANYA, JAG OCH MALIN

To get to a moment like this, some people wait all of their life

Heej! läget? själv mår jag som jag förtjänar efter en veckas festande och inget sovande. Jag är trött hela tiden, har ingen ork. Behöver äta upp mig lite också efter att ha tappat 2,7 kg där borta. haha, aldrig varit med om att man har gått ner på semestern, men kan ärligt säga att maten inte var den bästa så vi levde på vattenmelon.

Nu ska jag göra iordning och dra mig iväg till jobbet. Hoppas på mycket folk idag eftersom det är fredag. Vi hörs lite senare när jag kommer hem, med mer bilder att visa från resan :) ♥



BILD FRÅN ALANYA, GUD VAD JAG SAKNAR DEN POOLEN.

when the night has come and the land is dark

Det här är utsikten från vårat rum från hotellet ut mot centrum. Det ni ser är valentino som vi satt på varje kväll och drack drinkar och pratade med den snygga och roliga personalen. De behandlade oss som Paris Hilton eller nån. Haha. De köpte rosor och vi fick popcorn var enda kväll.

Hände att vi satt där i flera timmar och drack och sedan gick vi ut till alla våra kära turk vänner vi har fått och gick och pratade med dom innan vi drog iväg med bussen in till havana club och festade :D 




Abduction trailer - någon mer än jag som längtar?

Everything that we see is beautiful, like you





Solnedgången i Alanya precis vid stranden utanför vårat hotell var helt sjukt. Vi kom precis i tid till solnedgången sen ramlade solen ner på bara några sekunder så det fick bli super snabba foton. Men de blev riktigt bra ändå :)

Måste säga att kvällarna i Alanya slog alla kvällar i hela mitt liv. Behagligt varma och jätte fint upplyst överallt. Underbart! Bilderna får tala för sig själv än så länge innan vi går på alla andra kort. ♥

21 september 2011 - jobb

Har inget att komma med idag, är sjukt trött och nu ska jag iväg till jobbet. Den här videon lyssnar vi på tills vi hörs igen


I'm going backwards through time at the speed of light



Alanya 2011, Turkiet. Det krävs mycket om något skulle kunna slå denna resan. Galna nätter, festande, snygga turkar och animation teamet som var så snälla mot oss! De anordnade bussresor varje kväll in till Alanya city för att festa på de populäraste ställerna. Vi hängde mycket på Havana club. Natten var alltid ung och vi kom oftast hem efter soluppgång. 

På dagarna låg vi vid stranden mest och poolen på eftermiddagarna. Det har varit så jäkla varmt så man har inte ens kunnat gå i sanden utan skor. Hett var det! Innan vi gick ut på kvällarna gick vi alltid till valentino och drack drinkar. Sjukt trevlig och snygg personal. De behandlade oss som prinsessor! haha. Kommer åka tillbaka nästa år också! Bilder kommer upp allteftersom :) ♥

19 september 2011 - home sweet home

Heeeej! En vecka sen jag gjorde inlägget och jag som skulle blogga utomlands, trodde verkligen det skulle gå jätte bra eftersom det var gratis internet på hotellet och sånt, men det gick åt helvete. haha. Kunde inte koppla upp mig på skiten. Bättre lycka nästa gång :)

Men nu är jag tillbaka från världens galnaste/bästa vecka i Alanya med mina brudar! Veckan har varit sjuk, kommer berätta om allt imorgon. Kommer åka tillbaka till Alanya nästa sommar till samma hotell iallafall tror jag. Har så mycket bilder. Men idag är jag så slut. Har sovit 2-3 timmar varje kväll. Känner att jag skriver i sömnen nu så vi hörs imorgon! ♥

sit talkning up all night, saying things we haven't for a while

Håller på och gör iordning mig, snart drar vi till skara och firar med släkten att josé fyllt år så det kommer bli en super trevlig kväll. Har saknat släkten speciellt min mormor, så ska bli så skönt att krama om henne igen innan jag åker.

Vet inte om jag honner blogga imorgon men planet går vid fem så kommer komma till Turkyy på kvällen/natten så jag ska försöka testa på att blogga därifrån på måndag :) Ha det bra tills dess! ♥

10 september 2011 - packar

Idag är det massor som måste göras! Jag håller på och packar för fullt medans jag emellanåt springer ner till tennisbanorna för att se på september dubbeln som min pappa anordnar varje år. Snart final så ska kila ner och kolla på den sen måste jag packa det sista. Åka till ica och sen kolla på en film med syster och sen åka till skara för att fira med släkten att josé fyllt år, så blir lite party ikväll. Jag ska köra dock så det blir nog inte så sent inatt eftersom jag måste vara utvilad tills imorgon.

Men nu måste jag kila ner och kolla på finalerna och prisutdelningen, super fina priser iår! Vi hörs lite senare ♥

9 september 2011 - två dagar kvar!

Hej! Dålig uppdate, jag vet. Har inte gjort så mycket i veckan mer än jobbat, pluggat och packat. Så har inte riktigt haft tid, men vet ni.. jag ska faktiskt testa att ta med datan för första gången utomlands och försöka blogga lite när jag är där, mycket roligare för er och vi får se hur det går!

Har precis kommit hem efter ett mattepass och en tripp till ica och bibloteket. Har handlat det viktigaste till resan. Haha, sjukt viktigt att ha godis, tidningar och böcker såklart. Så nu är jag redo! Taggar som fan, men nu ska jag till badhuset och jobba hela kvällen så vi hörs lite senare när jag kommer hem! ♥

Imagine all the people living life in peace

Måste erkänna att för första gången i mitt liv är jag lite små nervös för att sätta mig på planet. 11 september känner ju alla till, den dagen vi ska åka. Tven visar hemska biler hela tiden och berättar att "nu på söndag är det 10 år sedan det hände, håll er inne" typ så. Men mest av allt det som hände med Stefan Liv och laget. Själv tänker man.. det är en på miljonen att det händer. Men det man inte riktigt tänker på är att man kan vara just den miljonen. Det är så hemskt att man bara vill gråta de som hände de oskyldiga och framgångsrika människorna. Usch!

Jag älskar att flyga, vi får se om jag känner samma på söndag... jag vet inte jag.. eh va fan. Ne nu har jag ändrat inställning. Jag har flygit hela mitt liv och jag tänker inte sluta nu. Håll tummarna så blir jag glad iallafall :) ♥


biljetter beställda!

Nu är allt klart inför brittan. Vi ska bo globen hotellet och vi ska åka x2000 dit och konsertbiljetterna är beställda, herregud det var ju lättare att beställa utomlandsresa än beställa allt till stockholm. Men nu är det klart. Så den 16-17 oktober åker jag och mina tjejer ner och ser på barndomsidolen.

Alltid haft en liten dröm om att hon måste man ju bara uppleva innan man dör, eftersom hon har varit med om så mycket men ändå går hon från botten till toppen hela jävla tiden, det är respekt! Ska bli så kuuuuul! ♥

6 september 2011 - dagens

i was made for waiting i was born for longing

Inte många dagar kvar och förskyldningen sitter fortfarande i. Hostar som en galning, jobbigt värre kan man säga. Men det blir lite bättre så hoppas jag är fri från hostan innan jag åker iallafall.

Kom precis hem från skövde, har varit och gjort mina naglar. Det tog mycket längre tid än vad jag trodde för det blev fel och grejer så jag fick göra om lite, men tillslut blev det väldigt bra! Har också tagit ut pengar i euro nu!
Snart kommer Esel och hämtar upp mig, vi ska till empeli och beställa klart allt till Britney Spears i Oktober! :D

Men jag vet allt om dig för du har varit min

Sitter här med lite godis och pepsi (Känner ingen smak, så jävla tråkigt) och väntar på att one tree hill avsnittet ska komma upp så datan och sedan börjar ju Idol idag! Alltid så mysigt när idol börjar, då vet man att det alltid blir fredags mys med skön musik, god mat och fina vänner medans man sitter och biter på naglarna och skäller på svenska folket för de aldrig röstar rätt! Enda gången var när Kevin och Erik vann.

Har mest legat och försökt ta igen mig eftersom veckan som kommer nu kommer bli ganska hektiskt. Ska till skövde, jobba, gå i skolan, fixa nagelförlängning och packa och massa sånt. Men ser mycket fram emot det!

EN VECKA KVAR TILL ALANYA IDAG! :D

Never back down

Såg att Never Baclk Down 2 har kommit ut nu! Någon mer än jag som älskar den första filmen? ska bli jäkligt intressant om denna filmen kan slå den första, jag tror det inte men man vet aldrig. Killarna är ju ögongodis iallafall :)

Well, I just wanna believe that i could be someting to someone

Hostan tar kål på mig, hoppas förskyldningen går över SNART! Annars överlever jag typ inte. Pappa har köpt en toblerone till mig så jag tänkte sätta mig och gotta mig med den och så klart favoriten: Tony Hill, Mord i sinnet! Lätt den bästa däckar serien som har gjorts! 

Äntligen är det helg och jag ska banne mig inte jobba i helgen har jag lovat mig själv, måste bli frisk först! Nästa vecka går jag påt igen. Men nu ska jag bara njuuuuuuuuta framför tven! ♥ 


new in

´

Här är lite av allt jag köpte idag, var tvungen till att tänka på resan och vad som behövdes ha med. Så köpte lite prylar som gör så att jag klarar mig i turkland ;) haha.

The scars of your love, remind me of us

Sitter och käkar med bästa tjejerna på överby! :) Jäklar vad vi har shoppat!



3 september 2011 - överby

Nu är jag, syrran och Emma påväg till överby för en heldag med shopping. Hur ska jag klara detta, känner mig nästan död. Men det ska nog bli bra om jag hittar det jag söker efter kommer nog humöret upp lite. Ha en bra dag! puss ♥

mtv music video awards 2011

Sitter här och kollar på VMA 2011!!! Har längtat hela året till denna galan. Sinnes vad snygga människor! Kul att kólla vad dom har på sig och så. Lady Gaga må vara världens häftigaste person, hon går runt och spelar kille under hela galan och hon är så trovärdig att jag börjar tvivla riktigt mycket om det inte är en kille alltså.. grymt!

Beyonce visar upp sin babykula, blev rörd när man fick se JC i bild super glad medans hon avslöjade för hela världen att de är en liten mini JC/Beyonce påväg!



sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Godmorgon! Vaknade upp med världens hosta och näsan bara rann imorses. Usch, finns nästan inget värre när man vaknar upp och inser att man inte kan andas typ, jag har inte tid att vara sjuk nu. Men jag sjuktanmälde mig från skolan om jag ska orka med att jobba idag. Jag får ha hemstudier idag, men han sa att det gick bra som tur var.

Igår var jag och klippte mig och det blev rätt kort men det behövdes, nu måste jag ringa och beställa tid för att fixa till mina naglar, jag måste beställa pengar, imorgon åker jag till överby och shoppar, fulll rulle hela tiden. Nu ska jag vila tills jag börjar jobba ♥

mobilblogg

Titta vad jag har varit och hämtat ut.. kan ni gissa vad det kan vara? ;)
Visar er imorgon! ♥

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]