Hejdå Sverige, hej gran canaria!

on repeat!

part of me made by xxsandii

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

words left unspoken

 
 

den 17 oktober 2012

Dagens humör: Glad men super trött, somnar sent vaknar tidigt.
Dagens planer: Jobba mellan 15 - 21.30 emellan det ska jag klämma in ett bodypump pass med empeli.
Dagens klädsel: Träningskläder, går alltid runt i det nu för tiden :))
Dagens beroende: Pepsi, som alla andra dagar. haha
Dagens tråkigaste: Höstvädret! Det regnar hela tiden och är allmänt deppit!
Dagens längtan: Gran Canaria, Puerto rico om exakt en vecka!
Dagens fundering: "What would you ettempt to do if you knew you could not fail"
Dagens låt: Pink - nobody knows
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdagen den 16 oktober

Jag visste från början att detta skulle bli en chansning. Men med vackra ord i örat och sms mitt i natten kunde jag inget annat än att tro på allt det som sas till mig. Jag trodde att varje gång just han ringde mig för att bara höra min röst, var bara för han ville ha just mig och ingen annan. Jag trodde att alla sms han skrev kom från hjärtat. Han säger att det gjorde det. Men hur mycket jag än vill tro på det, finns det något i mig som känner att allt var bara skitsnack, ett spel. Ett spel av en som behövde uppmärksamhet och lilla jag som vill tro det bästa om alla, gick på det. Jag förstår nu hur enkelt det är att utnyttja den jag är, den personen som jag är. Jag får åter igen linda ihop mitt hjärta till ett litet paket och behålla det för mig själv, en väldigt lång tid framöver.  Det är sorligt, Jag kunde ligga länge och bara titta på honom, tills jag helt plötsligt en dag såg på honom med svarta ögon.

Follow me on instagram

Lilwayne/sonsofanarchy

Två nya boylinnen att rocka gymmet i! :D

 

I think nobody knows

 
Nobody knows, nobody knows but me. That I sometimes cry If I could pretend that I'm asleep, when my tears start to fall I peek out from behind these walls I think nobody knows.Nobody likes to lose their inner voice. The one I used to hear before my life made a choice. But I think nobody knows.

9 oktober 2012 - godnatt!

Heeej! ♥

Ligger i min säng efter en hel dag med jobb. Tänkte sätta på en film och somna till :) Dagarna går så snabbt och inser att det är inte långt kvar tills jag sätter mig på ett flyg till värmen. två veckor ungefär. Ska bli så skönt att komma bort lite och bara njuta av livet och sola tills man blir fin och brun! (jag ska inte bli så som jag var i turkiet, aldrig igen) Denna gången ska jag vara duktig. Vill inte få mera ärr att leva med.

 

Min kropp känns som om den vägen 500 kg, den är utmattad. Har kört mycket gym och pass i veckan, kanske för mycket för kroppens bästa. Imorgon ska jag ha coren och sen efter gå på bodypumpen så kroppen får vänta tills helgen för att vila. Nu ska jag bara slappa till en skön rulle! Hoppas allt är bra med er!
 
jag har en vecka och helg att se fram emot med bara jobb. Let's do this!

Beauty smile

Sitter i väntrummet och väntar på att få gå in! Ska göra en liten "skönhetsgrejs" fixa till lite menar jag med det. Ni får se senare!

Let's have a toast for the douchebags

my winter outfit this year

 
Svea Jacka - Nelly.com 3000:-
Svea Mössa - Sportamore.se 299:-
Halsduk svart - Gina Tricot
Vantar svarta - HM
Uggs svarta - brandos.se 2799 :-

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser.

truth can hurt

Sportamore

Älskar att få paket! Visar er senare vad som finns i :) nu är jag på äg till Lidköping för lite mer shopping med syster och mamma.

hypnotisören med empeli

Sandra Karlsson, 20 år gammal och bor i lilla Götene och trivs som fisken i vattnet! Tog studenten förra året och nu jobbar jag och lever livet! Jag är en glad tjej som älskar allt som är galet. Det som står mig varmt om hjärtat är min familj, vänner, resa, träna, dansa, shoppa och framför allt min syster . Ni kan följa mig i troligtvis den roligaste tiden i mitt liv som tjugoåring. Hoppas ni gillar den!

Kontakt: [email protected]